עוגת דבש פרווה | מתכונים לעוגות פרווה | ללוש - מתכוני קינוחים אונליין

עוגת דבש פרווה

אוהבי עוגות הדבש נא להתפקד! מתכון לעוגת דבש פרווה טעימה בטירוף! עוגת דבש בחושה שתמיד כיף שיש לנו בבית. פחות משעה (50 דקות בלבד) ותקבלו עוגת דבש פריכה, עסיסית וטעימה!

סוג מתכון

פרווה

זמן הכנה

50 דקות

דרגת קושי

קל

אהבתם? שתפו:

*בתיאום מראש ניתן להזמין מארזי קינוחים לכל סוגי האירועים, שבתות וחגים.
*חלק מהתמונות להמחשה בלבד.

המרכיבים:

כמות:


2 תבניות אינגליש קייק

  • 3 ביצים
  • 3/4 כוס סוכר לבן
  • 3/4 כוס שמן
  • 1 ו-1/4 כוסות דבש
  • 1 כוס תה חם
  • 2 ו1/2 כוסות קמח לבן
  • 1 שקית אבקת אפיה
  • 1 כפית קינמון
  • 1 שקית סוכר וניל
  • לסירופ: 2 כפות דבש
  • 5 כפות מים רותחים

אופן הכנה:

1
מחממים תנור ל-170 מעלות
2
בקערה גדולה בעזרת מטרפה טורפים היטב ביצים יחד עם סוכר עד קבלת תערובת קצף בהיר ויציב
3
מוסיפים את השמן, סוכר וניל, דבש ותה וטורפים היטב עד קבלת תערובת אחידה
4
מוסיפים את הקמח הלבן, קינמון ואבקת אפיה ומערבבים היטב עד קבלת תערובת אחידה וחלקה
5
משמנים היטב שתי תבניות אינגליש קייק ויוצקים אליהן את הבלילה, אופים למשך 20 דקות עד השחמה, העוגה מוכנה כאשר נועצים קיסם במרכז העוגה והוא יוצא יבש עם פירורים לחים.
6
מכינים את הרוטב לעוגה, מערבבים את 2 כפות הדבש יחד עם מים רותחים ובעזרת כף מזלפים על העוגה

עוגת דבש פרווה – קצת רקע ומידע על העוגה:

אחד הדברים שתמיד טוב שיהיה בבית ללא ספק, זה קינוח פרווה.
במיוחד לאלו ששומרים כשרות ואת זמן ההמתנה בין אכילת בשר וחלב.
קינוחים פרווה אלו קינוחים שתמיד כיף שיש בצנצנת בבית או במקרר שאפשר לאכול בכל עת שמתחשק לנו.

כפי שכבר הבנתם העוגה הזאת הינה פרווה – אז לכל שומרי הכשרות אין לכם ממה לדאוג העוגה פרווה.
זמן ההכנה של הקינוח הוא כחמישים דקות בלבד! כן , כן פחות משעה והעוגה מוכנה.
דרגת הקושי הינה קלה לכן אנחנו מבטיחים שהיצמדות למרכיבים ושלבי ההכנה ותצליחו להכין את המתכון.
אנחנו פה לכל שאלה כמובן במידה ואתם מסתבכים בשלב מסוים! 🙂

עוגת דבש פרווה

הכמות שתצא לכם מהמתכון הוא 2 תבנית אינגליש קייק.

מרכיבי המתכון של המתכון הנ"ל פשוטים מאוד ואלו המרכיבים:

ביצים, סוכר לבן, שמן, דבש, תה חם, קמח לבן, אבקת אפיה, קינמון וסוכר וניל.

להכנת הסירופ תצטרכו: דבש ומים רותחים.

*שימו לב: בכמויות מדויקות נא להשתמש באופן מדויק בחלק העליון של דף המתכון – זה קריטי להצלחת המתכון.

אופן ההכנה של "עוגת דבש פרווה" כולל בתוכו כ-5 שלבים בלבד.
כפי שציינו כבר לפני כן דרגת הקושי היא קלה לכן תוכלו להכין את העוגה הזאת בכיף ובקלות,
ואנו מתחייבים שהיצמדות למרכבי המתכון ולכל שלבי אופן ההכנה – כולם יצליחו.
ואם לא – אנחנו כאן לכל שאלה עבורכם 🙂
  1. מבעוד מועד מחממים את התנור ל-170 מעלות.
  2. קחו קערה גדולה בעזרת מטרפה תטרפו היטב ביצים יחד עם סוכר עד קבלת תערובת קצף בהיר ויציב.
  3. כעת הוסיפו את השמן, סוכר וניל, דבש ותה וטורפים היטב עד קבלת תערובת אחידה
  4. הוסיפו את הקמח הלבן, קינמון ואבקת אפיה ומערבבים היטב עד קבלת תערובת אחידה וחלקה
  5. שמנו היטב שתי תבניות אינגליש קייק ויוצקים אליהן את הבלילה, אופים למשך 20 דקות עד השחמה,
    שימו לב: העוגה מוכנה כאשר נועצים קיסם במרכז העוגה והוא יוצא יבש עם פירורים לחים.
  6. בשלב האחרון נכין את הרוטב לעוגה, מערבבים את 2 כפות הדבש יחד עם מים רותחים ובעזרת כף מזלפים על העוגה.

אוהבים עוגות דבש? הנה מתכונים נוספים בגרסאות שונות:

'עוגת דבש טבעונית' , 'עוגת דבש של סבתא' , 'מתכון לעוגת דבש'

עוגות בחושות

קצת מידע על עוגות בחושות, כיום הסוג הפופולרי ביותר שמכינים בכל העולם וגם במטבח הישראלי זוהי העוגה הבחושה.
למי שלא יודע למה היא נקראת כך אז למעשה אנו מדברים על עוגה שכל מרכיביה מעורבלים יחדיו במערבל
או בצורה ידנית כאשר לאחר שלב זה מוסיפים אליה קמח וחומרי תפיחה נוספים.

עוגות קרות

קצת מידע על עוגות קרות, אנשים רבים מעדיפים כיום עוגות קרות על פני עוגות בחושות או עוגות שמרים מסוימות.
הסיבה היא מעבר לטעם והמרקם הנפלא והקר גם התחושה שאנו אוכלים עוגה קרה שמקררת את הגוף ומביאה עמה תחושה
כיפית ונעימה – מעבר לטעם המשובח של מרכיבים מסוימים שיוצאים מהמקרר ישירות לפה שלכם.

אין טעים יותר או טעים פחות בעת הכנת עוגה או בחירת עוגה – הכל עניין של טעם.
יש כאלו שמעדיפים את העוגות הבחושות – ויש כאלו שמעדיפים את העוגות הקרות.

אצלנו באתר תוכלו למצוא את כל המינים והסוגים שרק תוכלו לרצות? יש משהו שבא לכם ואין? תכתבו לנו ונדאג לזה!

מתכונים לעוגות

מעוניינים במתכונים נוספים לעוגות? היכנסו לקטגוריה המלאה > 'עוגות בחושות' , 'עוגות קרות'

את כל המתכונים של העוגות הקיימים באתר תוכלו לראות באתר תחת קטגוריה 'עוגות'

בבלוג שלנו כתבנו מספר כתבות המתאימות למתכון הנ"ל:

במידה ואתם מעוניינים במתכונים נוספים שלא קיימים באתר, אתם מוזמנים לכתוב לנו על כך
ונשמח להכין את המתכון ולעלות אותו לכאן – וכמובן לעדכן אתכם 🙂

אה, וכמובן אל תשכחו לצלם ולתייג אותנו באינסטגרם או בקבוצת הפייסבוק שנוכל להשוויץ בתוצאה ולעלות אותה לחשבונות שלנו 🙂

אוהבים, צוות ללוש.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים נוספים שאולי תאהבו: