עוגת גבינה באסקית – קצת רקע ומידע על העוגה:
עוגת גבינה באסקית הינה אחת מהעוגות הפופולאריות ביותר כיום.
לכל סוגי עוגות גבינה יש כיום עשרות מתכונים שונים של ברחבי הרשת או ספרי הבישול השונים. חלקם מוצלחים יותר חלקם מוצלחים פחות.
במתכון הנ"ל זמן ההכנה הוא קצר מאוד יחסית בסך הכל 30 דקות, כן כן עד חצי שעה והעוגה מוכנה.
המתכון הוא כמובן חלבי לכל השומרים, איך לא? עדיין מדובר בעוגת גבינה כמובן 😉
דרגת קושי ההכנה הוא בינוני, אך הצמדות מדויקת לכל שלבי אופן ההכנה וכל אחד יוכל להכין את העוגה.
מרכיבי העוגה הם פשוטים מאוד ואלו המרכיבים:
גבינת שמנת 30% שומן לפחות (בטמפרטורת החדר), סוכר לבן, מלח, ביצים (בטמפרטורת החדר), תמצית וניל,
שמנת מתוקה וקמח לבן.
אופן ההכנה כולל בתוכן 10 שלבים.
*שימו לב: כמויות אשר כתובות כאן במרכיבים, נא להשתמש בכמויות המדויקות הרשומות במעלה דף המתכון.
גם באופן ההכנה נא לעבור שלב אחר שלב בצורה מדויקת וברורה.
במידה ומשהו לא מובן ויש לכם שאלה יותר מנשמח לענות לכם על דבר במייל או בתגובות לעמוד המתכון כאן למטה 🙂
המלצה שלנו: את העוגה מומלץ לאכול לאחר הגעה לטמפרטורת החדר כך
שמומלץ להוציאה כשעה לפני ההגשה מקירור.
בגלל הפופולאריות של העוגות האלה והביקוש הרב ואהבה שהן מקבלות צוות הקונדיטורים של ללוש הכין עבורכם
מספר של מתכונים שונים לסוגי עוגות שונות. גם עוגות בחושות וגם עוגות קרות.
מעוניינים במתכונים נוספים לעוגות? היכנסו לקטגוריה המלאה > 'עוגות בחושות' , 'עוגות קרות'
את כל המתכונים של העוגות הקיימים באתר תוכלו לראות באתר תחת קטגוריה 'עוגות'
–
בבלוג שלנו כתבנו מספר כתבות המתאימות למתכון הנ"ל:
- קינוחים לסוכות: איזה קינוחים הכי כדאי להכין בסוכות?
- קינוחים מהירים: איזה קינוחים מהירים להכנה אפשר לעשות?
- איזה קינוחים ילדים הכי אוהבים להכין?
- עוגות: עוגות בחושות – עוגות קרות – כל מה שצריך לדעת
- עוגות לשבועות: אילו עוגות הכי מומלץ להכנה בחג השבועות?
במידה ואתם מעוניינים במתכונים נוספים שלא קיימים באתר, אתם מוזמנים לכתוב לנו על כך
ונשמח להכין את המתכון ולעלות אותו לכאן – וכמובן לעדכן אתכם 🙂
אה, וכמובן אל תשכחו לצלם ולתייג אותנו באינסטגרם או ב-עמוד הפייסבוק שנוכל להשוויץ בתוצאה ולעלות אותה לחשבונות שלנו 🙂
אוהבים, צוות ללוש.