תמונה מתכון לעוגת גבינה באסקית | ללוש - מתכוני קינוחים אונליין

עוגת גבינה באסקית

אין ספק שעוגת גבינה באסקית היא עוגת הגבינה שאותה הכי קל להכין והכי טעימה שתצא לכם להכין! עוגה שנאפית בחום גבוה וצריכה להיות שזופה היטב מה שגורם למרקם ממכר של פודינג פאדג' לאחר הקירור, מתכון שאינו דורש מיקסר או הפרדת ביצים, הכנה בדומה לעוגה בחושה עם טעם ממכר של עוגת גבינה!

סוג מתכון

חלבי

זמן הכנה

30 דקות

דרגת קושי

בינוני

אהבתם? שתפו:

*בתיאום מראש ניתן להזמין מארזי קינוחים לכל סוגי האירועים, שבתות וחגים.
*חלק מהתמונות להמחשה בלבד.

המרכיבים:


  • 400 גרם גבינת שמנת 30% שומן לפחות (בטמפרטורת החדר)
  • כוס סוכר לבן
  • ¼ כפית מלח
  • 3 ביצים בטמפרטורת החדר
  • 1 ו1/2 כפיות תמצית וניל
  • 250 מ"ל שמנת מתוקה
  • 4 כפות קמח לבן

אופן הכנה:

1
מחממים תנור ל200 מעלות
2
משמנים תבנית עגולה ומרפדים אותה בנייר אפיה היטב
3
בקערה מערבבים את הגבינה והסוכר הלבן לתערובת אחידה
4
מוסיפים את הביצים בהדרגה, כל פעם אחת וטורפים לבלילה אחידה
5
מוסיפים את המלח, תמצית וניל ושמנת ומערבבים לבלילה אחידה
6
מוסיפים את הקמח ומערבבים עד לבלילה אחידה וחלקה ללא גושים
7
יוצקים את התערובת לתבנית המשומנת ואופים במשך 45-50 דקות או עד שהעוגה שחומה היטב וכמעט שרופה בחלקה העליון. שימו לב שחלקה האמצעי של העוגה רוטט כמעט לגמרי
8
מוציאים מהתנור ומצננים בטמפרטורת החדר, העוגה תשקע במהלך הצינון
9
מצצננים כמה שעות נוספות בקירור ושומרים בקירור
10
את העוגה מומלץ לאכול לאחר הגעה לטמפרטורת החדר כך שמומלץ להוציאה כשעה לפני ההגשה מקירור

עוגת גבינה באסקית – קצת רקע ומידע על העוגה:

עוגת גבינה באסקית הינה אחת מהעוגות הפופולאריות ביותר כיום.
לכל סוגי עוגות גבינה יש כיום עשרות מתכונים שונים של ברחבי הרשת או ספרי הבישול השונים. חלקם מוצלחים יותר חלקם מוצלחים פחות.

במתכון הנ"ל זמן ההכנה הוא קצר מאוד יחסית בסך הכל 30 דקות, כן כן עד חצי שעה והעוגה מוכנה.

המתכון הוא כמובן חלבי לכל השומרים, איך לא? עדיין מדובר בעוגת גבינה כמובן 😉

דרגת קושי ההכנה הוא בינוני, אך הצמדות מדויקת לכל שלבי אופן ההכנה וכל אחד יוכל להכין את העוגה.

מרכיבי העוגה הם פשוטים מאוד ואלו המרכיבים:

גבינת שמנת 30% שומן לפחות (בטמפרטורת החדר), סוכר לבן, מלח, ביצים (בטמפרטורת החדר), תמצית וניל,

שמנת מתוקה וקמח לבן.

אופן ההכנה כולל בתוכן 10 שלבים.

*שימו לב: כמויות אשר כתובות כאן במרכיבים, נא להשתמש בכמויות המדויקות הרשומות במעלה דף המתכון.

גם באופן ההכנה נא לעבור שלב אחר שלב בצורה מדויקת וברורה.

במידה ומשהו לא מובן ויש לכם שאלה יותר מנשמח לענות לכם על דבר במייל או בתגובות לעמוד המתכון כאן למטה 🙂

המלצה שלנו: את העוגה מומלץ לאכול לאחר הגעה לטמפרטורת החדר כך

שמומלץ להוציאה כשעה לפני ההגשה מקירור.

בגלל הפופולאריות של העוגות האלה והביקוש הרב ואהבה שהן מקבלות צוות הקונדיטורים של ללוש הכין עבורכם

מספר של מתכונים שונים לסוגי עוגות שונות. גם עוגות בחושות וגם עוגות קרות.

מעוניינים במתכונים נוספים לעוגות? היכנסו לקטגוריה המלאה > 'עוגות בחושות' , 'עוגות קרות'

את כל המתכונים של העוגות הקיימים באתר תוכלו לראות באתר תחת קטגוריה 'עוגות'

בבלוג שלנו כתבנו מספר כתבות המתאימות למתכון הנ"ל:

במידה ואתם מעוניינים במתכונים נוספים שלא קיימים באתר, אתם מוזמנים לכתוב לנו על כך
ונשמח להכין את המתכון ולעלות אותו לכאן – וכמובן לעדכן אתכם 🙂

אה, וכמובן אל תשכחו לצלם ולתייג אותנו באינסטגרם או ב-עמוד הפייסבוק שנוכל להשוויץ בתוצאה ולעלות אותה לחשבונות שלנו 🙂

אוהבים, צוות ללוש.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים נוספים שאולי תאהבו: