תמונה מתכון לעוגת גבינה אפויה | ללוש - מתכוני קינוחים אונליין

מתכון לעוגת גבינה אפויה

עוגת גבינה אפויה היא העוגה שאותה חייב לדעת להכין! מתכון קלאסי לעוגת גבינה אוורירית ומפנקת, הכי חשוב כמובן קלה להכנה וטעימה במיוחד. אפשר לשדרג את עוגת הגבינה האפויה עם ציפוי קרם וניל, פירות או שוקולד! *כמובן שאת כל השדרוגים מוסיפים לאחר שהעוגה הצטננה והתייצבה כשעה בתנור. 

סוג מתכון

חלבי

זמן הכנה

20 דקות

דרגת קושי

בינוני

אהבתם? שתפו:

*בתיאום מראש ניתן להזמין מארזי קינוחים לכל סוגי האירועים, שבתות וחגים.
*חלק מהתמונות להמחשה בלבד.

המרכיבים:


  • 650 גרם גבינה לבנה 9%
  • 100 גרם שמנת חמוצה
  • 1 שקית סוכר וניל
  • 2 כפות קמח לבן
  • 2 כפות אינסטנט פודינג וניל
  • 6 ביצים
  • 1 כוס סוכר לבן

אופן הכנה:

1
בקערת מיקסר מקציפים את החלבונים עד לקבלת קצף אחיד ויציב, מוסיפים את הסוכר הלבן בהדרגה וממשיכים להקציף.
2
בקערה נפרדת מערבבים את הגבינה הלבנה, שמנת חמוצה, סוכר וניל, קמח, אינסטנט פודינג וניל והחלמונים ומקציפים יחדיו לקבלת בלילה אחידה ללא גושים.
3
מעבירים בעדינות את הקצף חלבונים וסוכר שהקצפנו בתחילה לקערת הגבינה ומקפלים אל תערובת הגבינה. שימו לב לא לערבב יותר מידי את התערובת, יש לערבב רק עד קבלת בלילה אחידה.
4
אופים את העוגה בתנור שחומם מראש ל200 מעלות ל10 דקות.
5
לאחר מכן ממשיכים אפיה בחום נמוך של 150 מעלות בין 40-50 דקות.
6
ברגע שמכניסים קיסר אל אמצע העוגה והקיסם יוצא יבש ללא בלילת עוגה רטובה, העוגה מוכנה.
7
משאירים את העוגה בתנור כבוי למשך כשעה נוספת להתייצבות.
8
שדרוגים: לעוגה אוורירית במיוחד, ניתן לשים כלי מלא במים בתחתית התנור בזמן האפיה על מנת ליצור סביבה לחה.
9
שדרוגים: ניתן לצפות את העוגה באמצעות קרם וניל פשוט, מקציפים 500 מ"ל שמנת מתוקה ביחד עם 3 כפות סוכר לבן וחבילת אינסטנט פודינג וניל עד לקבלת קרם יציב ואחיד.
10
שדרוגים: ניתן לצפות גם בגאנש שוקולד לבחירתכם, ממיסים 100 גרם שוקולד לבן/חלב/מריר יחד עם 100 מ"ל שמנת מתוקה בפולסים במיקרו.

עוגת גבינה אפויה – קצת רקע ומידע על העוגה:

עוגת גבינה אפויה הינה אחת מהעוגות הפופולאריות ביותר כיום.
לעוגות גבינה יש כיום עשרות מתכונים שונים של ברחבי הרשת או ספרי הבישול השונים. חלקם מוצלחים יותר חלקם מוצלחים פחות.

במתכון הנ"ל זמן ההכנה הוא קצר מאוד יחסית בסך הכל 20 דקות! כן כן, 20 דקות והעוגה מוכנה.

המתכון הוא כמובן חלבי לכל השומרים, איך לא? מדובר בעוגת גבינה כמובן 😉

דרגת קושי ההכנה הוא בינוני, אך הצמדות מדויקת לכל שלבי אופן ההכנה וכל אחד יוכל להכין את העוגה.

מרכיבי העוגה הם פשוטים מאוד ואלו המרכיבים:

גבינה לבנה 9%, שמנת חמוצה, סוכר וניל, קמח לבן, אינסטנט פודינג וניל, ביצים וסוכר לבן.

אופן ההכנה כולל בתוכו 7 שלבים בלבד.

במתכון זה הוספנו עבורכם מספר שדרוגים / שינויים במידה ותרצו לשנות קצת את העוגה.

ואלו השדרוגים:

  1. לעוגה אוורירית במיוחד, ניתן לשים כלי מלא במים בתחתית התנור בזמן האפיה על מנת ליצור סביבה לחה.
  2. ניתן לצפות את העוגה באמצעות קרם וניל פשוט, מקציפים 500 מ"ל שמנת מתוקה ביחד עם 3 כפות סוכר לבן וחבילת אינסטנט פודינג וניל עד לקבלת קרם יציב ואחיד.
  3. ניתן לצפות גם בגאנש שוקולד לבחירתכם, ממיסים 100 גרם שוקולד לבן/חלב/מריר יחד עם 100 מ"ל שמנת מתוקה בפולסים במיקרו.

בגלל הפופולאריות של העוגות האלה והביקוש הרב ואהבה שהן מקבלות צוות הקונדיטורים של ללוש הכין עבורכם

מספר של מתכונים שונים לסוגי עוגות שונות. גם עוגות בחושות וגם עוגות קרות.
ובנוסף לכך מספר רב של מתכונים לעוגות גבינה שונות.

מעוניינים במתכונים נוספים לעוגות? היכנסו לקטגוריה המלאה > 'עוגות בחושות' , 'עוגות קרות'

את כל המתכונים של העוגות הקיימים באתר תוכלו לראות באתר תחת קטגוריה 'עוגות'

בבלוג שלנו כתבנו מספר כתבות המתאימות למתכון הנ"ל:

אה, וכמובן אל תשכחו לצלם ולתייג אותנו באינסטגרם או בקבוצת הפייסבוק שנוכל להשוויץ בתוצאה 🙂

אוהבים, צוות ללוש.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים נוספים שאולי תאהבו: