תמונה מתכון עוגת ביסקוויטים קלאסית | ללוש - מתכוני קינוחים אונליין

עוגת ביסקוויטים קלאסית

מה יותר טעים מביסקוויטים נימוחים עם קצפת אוורירית? מתכון לעוגת ביסקוויטים קלאסית שיהפוך למתכון הקבוע שלכם לסופ"ש או לאירוח חגיגי! מושלמת גם לחג השבועות!

סוג מתכון

חלבי

זמן הכנה

30 דקות

דרגת קושי

קל

אהבתם? שתפו:

*בתיאום מראש ניתן להזמין מארזי קינוחים לכל סוגי האירועים, שבתות וחגים.
*חלק מהתמונות להמחשה בלבד.

המרכיבים:


  • 400 גרם ביסקוויטים
  • 1 כוס חלב
  • למילוי: 250 מ"ל שמנת מתוקה (מיכל אחד)
  • 3/4 כוס חלב
  • 200 מ"ל שמנת חמוצה
  • 3 כפות סוכר לבן
  • 1 שקית אינסטנט פודינג וניל
  • לקישוט: 100 גרם שוקולד מגורד לבחירתכם

אופן הכנה:

1
מקציפים בקערת המיקסר שמנת מתוקה, עם סוכר לבן עד קבלת מרקם יוגורט.
2
מוסיפים את החלב וממשיכים להקציף.
3
מוסיפים את פודינג הוניל ומקציפים היטב עד קבלת קצפת אחידה.
4
מוסיפים לתערובת את השמנת החמוצה ומקפלים פנימה בעזרת כף או לקקן.
5
טובלים את הביסקוויטים בחלב, ומסדרים בשורה בתבנית רצויה.
6
יוצקים שכבה של קצפת מעל הביסקוויטים ומשטחים. מוסיפים שכבה נוספת של ביסקוויטים טבולים בחלב וכך ממשיכים עד סיום תערובת הקצפת.
7
מפזרים מעל העוגה שוקולד מגורר או קצוץ ושומרים בקירור.

עוגת ביסקוויטים קלאסית – קצת רקע ומידע על העוגה:

עוגת ביסקוויטים קלאסית מה יותר טעים מביסקוויטים נימוחים עם קצפת אוורירית? מתכון לעוגת ביסקוויטים קלאסית שיהפוך

למתכון הקבוע שלכם לסופ”ש או לאירוח חגיגי! מושלמת גם לחג השבועות!

במתכון הנ"ל זמן ההכנה הוא קצר מאוד יחסית בסך הכל עד חצי שעה! כן כן, עד 30 דקות והעוגה מוכנה.

המתכון הוא כמובן חלבי לכל השומרים, איך לא? מדובר בעוגת גבינה כמובן 😉

דרגת קושי ההכנה הוא קלה, והצמדות מדויקת לכל שלבי אופן ההכנה וכל אחד יוכל להכין את העוגה.

עוגת ביסקוויטים

מרכיבי העוגה הם פשוטים מאוד ואלו המרכיבים:

פתי בר וחמאה.

מרכיבים המתכון הם אלה:

ביסקוויטים, חלב, שמנת מתוקה, שמנת חמוצה, סוכר ואינסטנט פודינג וניל.

אופן ההכנה פשוט למדי והוא כולל 7 שלבים בלבד.

*הערה: לא לשכוח להכניס את העוגה למקרר למשך זמן על מנת שתתייצב היטב.

המלצה שלנו: פזרו מעל העוגה איזה שוקולד טעים או רוטב שאתם אוהבים.

בגלל הפופולאריות של העוגות האלה והביקוש הרב ואהבה שהן מקבלות צוות הקונדיטורים של ללוש הכין עבורכם

מספר של מתכונים שונים לסוגי עוגות שונות. גם עוגות בחושות וגם עוגות קרות.

מעוניינים במתכונים נוספים לעוגות? היכנסו לקטגוריה המלאה > 'עוגות בחושות' , 'עוגות קרות'

את כל המתכונים של העוגות הקיימים באתר תוכלו לראות באתר תחת קטגוריה 'עוגות'

בבלוג שלנו כתבנו מספר כתבות המתאימות למתכון הנ"ל:

במידה ואתם מעוניינים במתכונים נוספים שלא קיימים באתר, אתם מוזמנים לכתוב לנו על כך
ונשמח להכין את המתכון ולעלות אותו לכאן – וכמובן לעדכן אתכם 🙂

אה, וכמובן אל תשכחו לצלם ולתייג אותנו באינסטגרם או בקבוצת הפייסבוק שנוכל להשוויץ בתוצאה ולעלות אותה לחשבונות שלנו 🙂

אוהבים, צוות ללוש.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים נוספים שאולי תאהבו: