תמונה עוגת ביסקוויטים פיסטוק | ללוש - מתכוני קינוחים אונליין

עוגת ביסקוויטים פיסטוק

אוהבים את עוגת ביסקוויטים המיתולגית? המתכון הבא משלב את זה יחד עם פיסטוק. ממש ככה: מתכון לעוגת ביסקוויטים פיסטוק שהבסיס הוא חבילת ביסקוויט בטעם פיסטוק. התמונות בעד מדברות בעד עצמן מתכון מהמם פשוט וטעים שהאורחים שלכם או הגרים בבית פשוט יתאהבו בה! והשוס? חצי שעה בלבד וזה מוכן!

סוג מתכון

חלבי

זמן הכנה

30 דקות

דרגת קושי

קל

אהבתם? שתפו:

*בתיאום מראש ניתן להזמין מארזי קינוחים לכל סוגי האירועים, שבתות וחגים.
*חלק מהתמונות להמחשה בלבד.

המרכיבים:

כמות:


תבנית קוטר 24

  • לשכבת הביסקוויט: 1 וחצי חבילת ביסקוויט בטעם פיסטוק
  • 1 כוס חלב
  • לקרם: 500 מ״ל שמנת מתוקה (2 מיכלים)
  • 3 כפות סוכר לבן
  • 3 כפות פודינג וניל
  • 1 כוס חלב
  • 1 כפית תמצית/מחית וניל
  • לקישוט - 100 גרם פיסטוקים קצוצים

אופן הכנה:

1
טובלים את הביסקוויטים בחלב ומסדרים שכבה ראשונה בתבנית
2
מכינים את הקרם - בקערת מיקסר עם וו בלון מקציפים שמנת מתוקה למרקם יוגורט, מוסיפים את הסוכר וממשיכים להקציף
3
מוסיפים את הפודינג ומקציפים במהירות נמוכה
4
מוסיפים את תמצית הוניל והחלב וממשיכים להקציף עד הטמעה וקבלת קצפת אחידה ורכה
5
מזלפים שכבת קצפת על הביסקוויטים, לאחר מכן שכבה נוספת של ביסקוויטים טבולים בחלב ושכבה נוספת של קצפת
6
מקשטים הפיסטוקים קצוצים, שומרים בתבנית אטומה במקרר עד 4 ימים

עוגת ביסקוויטים פיסטוק – קצת רקע ומידע על העוגה:

אוהבים את עוגת ביסקוויטים המיתולגית? המתכון הבא משלב את זה יחד עם פיסטוק. ממש ככה:
מתכון לעוגת ביסקוויטים פיסטוק שהבסיס הוא חבילת ביסקוויט בטעם פיסטוק.
התמונות בעד מדברות בעד עצמן מתכון מהמם פשוט וטעים שהאורחים שלכם או הגרים בבית פשוט יתאהבו בה! והשוס? חצי שעה בלבד וזה מוכן!

הקינוח הזה הוא חלבי אז כל שומרי הכשרות שימו לב העוגה הינה חלבית.
זמן ההכנה של העוגה במלואה הוא כחצי שעה בלבד! כן, כן! 30 דקות בלבד.

עוגת ביסקוויטים

הכמות שיוצאת מהכנת המתכון הנ"ל: תבנית בקוטר 24.

המרכיבים כוללים 3 חלקים.

  1. לשכבת הביסקוויט
  2. לקרם
  3. ולקישוט העוגה

לשכבת הביסקוויט תצטרכו את המרכיבים הבאים: 1 וחצי חבילת ביסקוויט בטעם פיסטוק וחלב.
להכנת הקרם תצטרכו: שמנת מתוקה (2 מיכלים), סוכר לבן, פודינג וניל, חלב ותמצית/מחית וניל
לקישוט תצטרכו בסה"כ 100 גרם פיסטוקים קצוצים.

*שימו לב: בכמויות מדויקות נא להשתמש באופן מדויק בחלק העליון של דף המתכון – זה קריטי להצלחת המתכון.

אופן ההכנה כולל בתוכו בסה"כ 6 שלבים בלבד.

כאשר בשלב השני מכינים את הקרם: בקערת מיקסר עם וו בלון מקציפים שמנת מתוקה למרקם יוגורט, מוסיפים את הסוכר וממשיכים להקציף.

בשלב האחרון זהו שלב הקישוט בו מקשטים הפיסטוקים קצוצים, שומרים בתבנית אטומה במקרר עד 4 ימים.

*הערה חשובה: הכניסו את העוגה למקרר לפני האכילה להתייצבות

מעוניינים במתכונים נוספים לעוגות? היכנסו לקטגוריה המלאה > 'עוגות בחושות' , 'עוגות קרות'

את כל המתכונים של העוגות הקיימים באתר תוכלו לראות באתר תחת קטגוריה 'עוגות'

בבלוג שלנו כתבנו מספר כתבות המתאימות למתכון הנ"ל:

במידה ואתם מעוניינים במתכונים נוספים שלא קיימים באתר, אתם מוזמנים לכתוב לנו על כך
ונשמח להכין את המתכון ולעלות אותו לכאן – וכמובן לעדכן אתכם 🙂

אה, וכמובן אל תשכחו לצלם ולתייג אותנו באינסטגרם או בקבוצת הפייסבוק שנוכל להשוויץ בתוצאה ולעלות אותה לחשבונות שלנו 🙂

אוהבים, צוות ללוש.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים נוספים שאולי תאהבו: