עוגת אלפחורס – קצת רקע ומידע על העוגה:
איזה כיף זה קינוח אישי? שכל כולו רק שלך!! הקינוח הבא משלב דברים שכולם אוהבים. קינוח אישי ואלפחורס.
מתכון לעוגת אלפחורס אישית בגובה 2 קומות פשוט מושלמת. שתשב באופן מושלם על השולחן ותאמינו לנו
אין אורח שלא ירצה את העוגה הזו
מתכון לעוגת אלפחורס אישית בגובה 2 קומות פשוט מושלמת. שתשב באופן מושלם על השולחן ותאמינו לנו
אין אורח שלא ירצה את העוגה הזו
הקינוח הוא חלבי אז כל שומרי הכשרות שימו לב – הקינוח חלבי לחלוטין.
זמן ההכנה של המתכון הוא כ-60 דקות בלבד , והעוגות האישיות המושלמות האלה מוכנות 🙂
דרגת קושי ההכנה הינה בינונית אך אנו מבטיחים! היצמדות מדויקת לשלבי המתכון (המרכיבים ואופן ההכנה)
וכל אחד יוכל להכין את המתכון.
וכל אחד יוכל להכין את המתכון.
המרכיבים בנויים משלושה חלקים.
- מרכיבי ההכנה
- לקרם
- למילוי העוגיות וקישור:
אז נתחיל ברשימת המרכיבים:
למרכיבי העוגה תצטרכו:
סוכר לבן, חמאה, מלח, חלמונים, קורנפלור, קמח לבן, סודה לשתייה, תמצית וניל וחלב.
לקרם תצטרכו: שמנת מתוקה, פודינג וניל וריבת חלב.
למילוי העוגיות וקישוט תצטרכו: ריבת חלק וקוקוס לבן טחון
*הערה חשובה: נא להשתמש בכמויות מדויקות של המרכיבים כפי שרשום בחלק העליון של דף המתכון. זה קריטי!
*הערה נוספת: לא לשכוח לחמם את התנור מראש ל-165 מעלות כרבע שעה.
אז איך מכינים את הקרם בעצם?
את הקרם מכינים בעזרת המיקסר מקציפים 500 מ"ל שמנת מתוקה עד הגעה למרקם של יוגורט. מוסיפים את הפודינג בהדרגה ומוסיפים כף של ריבת חלב.
–
אז למה אתם מחכים? תכינו את העוגיות ונשמח לשמוע בתגובות מטה איך יצא.
וכמובן אל תשכחו לצלם ולתייג אותנו באינסטגרם או לרשום לנו בקבוצת הפייסבוק איך יצא. נשמח לשמוע 😊
אוהבים, צוות ללוש.