תמונה מתכון לעוגת אלפחורס | ללוש - מתכוני קינוחים אונליין

עוגת אלפחורס

איזה כיף זה קינוח אישי? שכל כולו רק שלך!! הקינוח הבא משלב דברים שכולם אוהבים. קינוח אישי ואלפחורס. מתכון לעוגת אלפחורס אישית בגובה 2 קומות פשוט מושלמת. שתשב באופן מושלם על השולחן ותאמינו לנו אין אורח שלא ירצה את העוגה הזו

סוג מתכון

חלבי

זמן הכנה

60 דקות

דרגת קושי

בינוני

אהבתם? שתפו:

*בתיאום מראש ניתן להזמין מארזי קינוחים לכל סוגי האירועים, שבתות וחגים.
*חלק מהתמונות להמחשה בלבד.

המרכיבים:


  • 150 גרם סוכר לבן
  • 200 גרם חמאה
  • 1/2 כפית מלח
  • 4 חלמונים
  • 250 גרם קורנפלור
  • 250 גרם קמח לבן
  • 3/4 כפית סודה לשתיה
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 2 כפות חלב
  • לקרם: 500 מ"ל שמנת מתוקה (2 מיכלים)
  • 1 שקית פודינג וניל
  • 1 כף ריבת חלב
  • למילוי עוגיות וקישוט: 1 צנצנת ריבת חלב
  • 200 גרם קוקוס לבן טחון

אופן הכנה:

1
בקערת מיקסר עם וו גיטרה מערבבים היטב את החמאה והסוכר עד קבלת תערובת אחידה.
2
מוסיפים החלמונים וממשיכים להקציף.
3
מוסיפים את הקורנפלור, קמח, סודה לשתיה, מלח, תמצית וניל וחלב ומערבבים היטב עד קבלת בצק אחיד.
4
מרדדים את הבצק לעובי של כ1/2 ס"מ וקורצים עיגולים בעזרת כוס רחבה או קורצן.
5
אופים בתנור שחומם מראש ל-165 מעלות כרבע שעה.
6
מכינים את הקרם: בעזרת המיקסר מקציפים 500 מ"ל שמנת מתוקה עד הגעה למרקם של יוגורט. מוסיפים את הפודינג בהדרגה ומוסיפים כף של ריבת חלב.
7
מרכיבים את העוגות - מעל עוגיה (יחידה) מזלפים קרם וריבת חלב ומניחים מעליה עוגיה נוספת, חוזרים על הפעולה שנית ומפזרים קוקוס לבן לקישוט.

עוגת אלפחורס – קצת רקע ומידע על העוגה:

איזה כיף זה קינוח אישי? שכל כולו רק שלך!! הקינוח הבא משלב דברים שכולם אוהבים. קינוח אישי ואלפחורס.
מתכון לעוגת אלפחורס אישית בגובה 2 קומות פשוט מושלמת. שתשב באופן מושלם על השולחן ותאמינו לנו
אין אורח שלא ירצה את העוגה הזו
הקינוח הוא חלבי אז כל שומרי הכשרות שימו לב – הקינוח חלבי לחלוטין.
זמן ההכנה של המתכון הוא כ-60 דקות בלבד , והעוגות האישיות המושלמות האלה מוכנות 🙂
דרגת קושי ההכנה הינה בינונית אך אנו מבטיחים! היצמדות מדויקת לשלבי המתכון (המרכיבים ואופן ההכנה)
וכל אחד יוכל להכין את המתכון.
המרכיבים בנויים משלושה חלקים.
  1. מרכיבי ההכנה
  2. לקרם
  3. למילוי העוגיות וקישור:

אז נתחיל ברשימת המרכיבים:

למרכיבי העוגה תצטרכו:

סוכר לבן, חמאה, מלח, חלמונים, קורנפלור, קמח לבן, סודה לשתייה, תמצית וניל וחלב.

לקרם תצטרכו: שמנת מתוקה, פודינג וניל וריבת חלב.

למילוי העוגיות וקישוט תצטרכו: ריבת חלק וקוקוס לבן טחון

*הערה חשובה: נא להשתמש בכמויות מדויקות של המרכיבים כפי שרשום בחלק העליון של דף המתכון. זה קריטי!

*הערה נוספת: לא לשכוח לחמם את התנור מראש ל-165 מעלות כרבע שעה.

אז איך מכינים את הקרם בעצם?
את הקרם מכינים בעזרת המיקסר מקציפים 500 מ"ל שמנת מתוקה עד הגעה למרקם של יוגורט. מוסיפים את הפודינג בהדרגה ומוסיפים כף של ריבת חלב.

אז למה אתם מחכים? תכינו את העוגיות ונשמח לשמוע בתגובות מטה איך יצא.

וכמובן אל תשכחו לצלם ולתייג אותנו באינסטגרם או לרשום לנו בקבוצת הפייסבוק איך יצא. נשמח לשמוע 😊

אוהבים, צוות ללוש.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים נוספים שאולי תאהבו: