תמונה עוגת אוראו ושוקולד לבן | ללוש - מתכוני קינוחים אונליין

עוגת אוראו ושוקולד לבן

איזה שילוב יותר טעים מעוגיית אוראו ושוקולד לבן? טעם עדין של שוקולד לבן עם טעם ממכר משולב עם עוגיית אוראו טעימה! הכנו לכם מתכון קליל בדיוק כמו שאנחנו אוהבים! 10 דקות עם מינימום עבודה לעוגה מנצחת וממכרת

סוג מתכון

חלבי

זמן הכנה

10 דקות

דרגת קושי

קל

אהבתם? שתפו:

*בתיאום מראש ניתן להזמין מארזי קינוחים לכל סוגי האירועים, שבתות וחגים.
*חלק מהתמונות להמחשה בלבד.

המרכיבים:


  • 24 עוגיות אוראו
  • 500 מ"ל שמנת מתוקה (2 מיכלים)
  • 150 גרם שוקולד לבן
  • 3 כפות גדושות אינסטנט פודינג וניל
  • ¾ כוס חלב
  • לקישוט: 8 עוגיות אוראו
  • ¾ כוס חלב

אופן הכנה:

1
מניחים בקערה ½ מיכל שמנת מתוקה ושוקולד לבן ומחממים בפולסים במיקרוגל עד קבלת תערובת חלקה ומניחים בצד להצטנן.
2
בקערת המיקסר מניחים מיכל וחצי שמנת מתוקה ומקציפים עד קבלת קצפת רכה במרקם יוגורט.
3
מוסיפים את הפודינג, חלב ותערובת שוקולד לבן (לאחר שהתקררה), מקציפים עוד כשלוש דקות עד קבלת קצפת יציבה.
4
מפרידים את עוגיות האוראו לשתי עוגיות בודדות. טובלים כל עוגיה בחלב ומסדרים שכבת עוגיות בתחתית התבנית כשצד המלית כלפי מעלה.
5
מעבירים חצי משכבת הקרם מעל לשכבת העוגיות ומיישרים. חוזרים על הפעולות שוב לשכבה נוספת של עוגיות וקרם.
6
טוחנים במעבד מזון 8 עוגיות אוראו לפירורים דקים ומפזרים מעל העוגה.
7
שומרים את העוגה בקירור ומניחים לה להתייצב לפחות כ4 שעות. מומלצת לאכילה יום למחרת

עוגת אוראו ושוקולד לבן – קצת רקע ומידע על העוגה:

איזה שילוב יותר טעים מעוגיית אוראו ושוקולד לבן?
טעם עדין של שוקולד לבן עם טעם ממכר משולב עם עוגיית אוראו טעימה!
הכנו לכם מתכון קליל בדיוק כמו שאנחנו אוהבים! 10 דקות עם מינימום עבודה לעוגה מנצחת וממכרת

במתכון עוגת שוקולד שלנו שמנו דגש על השוקולד לבן. אנחנו יודעים כן, זה לא הדבר הכי בריא בעולם. אבל איך אפשר בלי עוגת שוקולד שנוטפת בכל ביס חמה עסיסית ופריכה שאין כמותה.
הביס המושלם ליד הכוס קפה או הכוס תה בבוקר או בשעות הערב שאתם נחים ומתרפקים אל מול הטלוויזיה.
או אפילו אם סתם אם בא לכם משהו מתוק וטעים במהלך היום עוגת שמרים שוקולד זה אחד הדברים שהכי טעים לאכול אם בוחרים את המתכון הנכון.

המתכון הוא חלבי אז כל שומרי הכשרות שימו לב המתכון חלבי.

אורך ההכנה עוד כ-עשר דקות בלבד בלבד. כן, כן 10 דקות והעוגה מוכנה! בדרגת קושי קלה.

מרכיבי המתכון הם אלו:

עוגיות אוראו, שמנת מתוקה, שוקולד לבן, אינסטנט פודינג וניל וכוס חלב

לקישוט תצטרכו: עוגיות אוראו וכוס חלב.

*שימו לב למידות נא השתמשו באופן מדויק בכמויות שרשמנו בחלק העליון של המרכיבים.

אם בא לכם עוגת שוקולד בחושה ולא משוקולד לבן גם זה רשמנו עבורכם – מתכון לעוגת שוקולד בחושה

המתכון שלנו שם דגש על פרט חשוב מאוד בעוגות בחושות. דבר שלדעת צוות האופים של האתר אין שני לו! וזה: העסיסיות והטריות.
העוגה הזאת שומרת על טריות במשך כמה ימים. חימום קטן במיקרו גם לאחר מספר ימים והשוקולד ימשיך לנטוף ולנזול בכל ביס. פשוט מושלם, לא?

בבלוג שלנו כתבנו מספר כתבות המתאימות למתכון הנ"ל:

במידה ואתם מעוניינים במתכונים נוספים שלא קיימים באתר, אתם מוזמנים לכתוב לנו על כך
ונשמח להכין את המתכון ולעלות אותו לכאן – וכמובן לעדכן אתכם 🙂

אה, וכמובן אל תשכחו לצלם ולתייג אותנו באינסטגרם או בקבוצת הפייסבוק שנוכל להשוויץ בתוצאה ולעלות אותה לחשבונות שלנו 🙂

אוהבים, צוות ללוש.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים נוספים שאולי תאהבו: