עוגת אגוזים ושוקולד כשרה לפסח
חג פסח הוא החג שהכי הרבה מתכוננים אליו מבחינת אוכל וקינוחים, הוא מתפרס על פני שבוע שלם שבו אנו אוכלים אוכל כשר לפסח,
המתכון הבא ישפר לכם לחלוטין את חג הפסח! מתכון לעוגת אגוזים ושוקולד כשרה לפסח בשעה הכנה בלבד!
המתכון שלנו בא להעביר את המסר שגם בחג הפסח אפשר לאכול קינוחים ועוגות טעימים
ולא כל הדברים הכשרים פחות טעימים. העוגה הזאת משרתת זאת מצוין!
העוגה הזאת חלבית אז כל שומרי הכשרות שימו לב העוגה חלבית.
זמן ההכנה שלה הוא כשעה בלבד! שעה אחת ויש לכם עוגה מושלמת לחג!
דרגת הקושי הינה בינונית לכן אנחנו מבטיחים שהיצמדות למרכיבים ושלבי ההכנה ותצליחו להכין את המתכון.
אנחנו פה לכל שאלה כמובן במידה ואתם מסתבכים בשלב מסוים! 🙂
עוגת אגוזים ושוקולד כשרה לפסח
הכמות שתצא מהמתכון הוא תבנית קוטר 20.
מרכיבי המתכון של המתכון הנ"ל מתחלקים לשלושה חלקים:
- לטורט
- לסירופ
- לקצפת
להכנת הטורט תצטרכו: ביצים, סוכר, אגוזי מלך טחונים, קמח תופח לפסח, שוקולד מריר, שמן, קוקוס לבן טחון ותמצית וניל.
לסירופ תצטרכו: מים חמים וקפה נמס (כף שטוחה)
להכנת הקצפת מה שתצטרכו זה: שמנת מתוקה , פודינג וניל ואבקת סוכר.
*שימו לב: בכמויות מדויקות נא להשתמש באופן מדויק בחלק העליון של דף המתכון – זה קריטי להצלחת המתכון.
אופן ההכנה של "עוגת אגוזים ושוקולד כשרה לפסח " כוללת בתוכו כ-7 שלבים בלבד.
כפי שציינו כבר לפני כן דרגת הקושי היא קלה לכן תוכלו להכין את העוגה הזאת בכיף ובקלות,
ואנו מתחייבים שהיצמדות למרכבי המתכון ולכל שלבי אופן ההכנה – כולם יצליחו.
ואם לא – אנחנו כאן לכל שאלה עבורכם 🙂
אלה השלבים שלב אחר שלב:
- תחממו את התנור מבעוד מועד ל-180 מעלו.
- הקציפו את החלבונים יחד עם הסוכר עד קבלת קצף תפוח ובהיר.
- כעת הוסיפו את האגוזים, קמח תופח וקוקוס ומערבלים עד קבלת תערובת אחידה.
- בשלב זה הוסיפו את השמן, תמצית וניל ושוקולד מגורר ומערבבים היטב עד קבלת בלילה אחידה.
משמנים היטב את התבנית ואופים למשך כ40 דקות, העוגה מוכנה כאשר נועצים קיסם במרכז העוגה והוא יוצא יבש עם פירורים לחים. - הכנת הקצפת: בקערת מיקסר מקציפים שמנת מתוקה עד למרקם יוגורט. מוסיפים אבקת סוכר ופודינג וניל ומקציפים היטב עד קבלת קצפת יציבה.
- לאחר מכן תערבבו בכוס מים חמים יחד עם קפה נמס, מניחים לעוגה להצטנן לאחר האפייה ולאחר מכן מחלקים אותה לאורך ל3 חלקים. מזלפים את הקפה על העוגה.
- על כל עיגול מזלפים קצפת ומניחים אחד מעל השני. בשכבה העליונה מזלפים את הקצפת שנשארה.
—
בנוסף לכך במיוחד לחג הפסח יש לנו מגוון רחב של מתכונים רק לחג הפסח!
לכניסה לחצו על שם הקטגוריה 'קינוחים לפסח'
וגם תוכלו למצוא קינוחים לכל חגי ישראל שכבר קיימים באתר תחת הקטגוריה 'קינוחים לחגים'
בבלוג שלנו כתבנו מאמר במיוחד לנושא הקינוחים לחג הפסח אתם מוזמנים לקרוא ולהתרשם.
- קינוחים לפסח: האם קינוח כשר לפסח שונה בטעם מקינוח לא כשר לפסח?
- קינוחים ללא שוקולד: אוהבים קינוחים בלי שוקולד? זה בשבילכם
- קינוחים פרווה: היתרון הגדול באפיית קינוחים פרווה
אה, וכמובן אל תשכחו לצלם ולתייג אותנו באינסטגרם או בקבוצת הפייסבוק שנוכל להשוויץ בתוצאה 🙂
אוהבים, צוות ללוש.