עוגיות שקדים פרוסים – קצת רקע ומידע על העוגיות:
אוהבי השקדים נא להתפקד! המתכון הבא הוא בדיוק עבורכם: מתכון לעוגיות שקדים פרוסים בחצי שעה בלבד כמות של 30-35 עוגיות!!
עוגיות פרווה טעימות, עסיסיות ופריכות בטירוף שתמיד כיף שיש בצנצנת בבית.
המתכון הוא פרווה. אז לכל שומרי הכשרות אין לכם מה לדאוג המתכון הינו פרווה 🙂
אורך תהליך הכנת המתכון הוא כ-30 דקות הכנה בלבד, כן, כחצי שעה בלבד.
דרגת הקושי היא קלה והיצמדות למרכיבים ולאופן ההכנה מבטיח את הצלחת המתכון.
המרכיבים להכנת המתכון נורא פשוטים ואלו המרכיבים:
שקדים פרוסים, חלבון, אבקת סוכר, תמצית וניל וסוכר חום.
*הערה חשובה: נא להשתמש בכמויות מדויקת של המתכון כמו שאנחנו רושמים בחלק העליון של דף המתכון.
הכמות שתצא לכם מהמתכון הנ"ל הוא 30-35 עוגיות קטנות.
עוגיות שקדים פרוסים
אופן ההכנה כולל בתוכו כ-5 שלבים בלבד, ואלה השלבים, שלב אחר שלב.
- קחו קערה גדולה ובתוכה תערבבו את השקדים הפרוסים יחד עם סוכר חום ואבקת סוכר עד שתקבלו ציפוי מלא של השקדים.
- לאחר מוכן הוסיפו את החלבון ותמצית הוניל ותערבבו היטב עד קבלת תערובת אחידה.
- כעת, בתבנית מרופדת נייר אפייה הניחו ברווחים את העוגיות בעזרת 2 כפות או כף גלידה. ניתן להעביר גם לתבנית סיליקון שקעים של מאפינס.
- תחממו מראש את התנור ל-150 מעלות ותאפו את העוגיות לזמן של 20-25 דקות עד שהעוגיות יזהיבו.
- לאחר שהעוגיות מוכנות כעת מצננים את העוגיות לגמרי לאחר האפייה כשהן בתבנית האפייה
ורק לאחר מכן מחלצים מתבנית השקעים או מעבירים מתבנית האפייה לצנצנת, העוגיות קריספיות רק לאחר הצינון.
—
מידע נוסף:
בגלל הפופולאריות של העוגיות האלה והביקוש הרב ואהבה שהן מקבלות צוות הקונדיטורים של ללוש הכין עבורכם
מספר של מתכונים שונים לסוגי עוגיות שונות. גם עוגיות פרווה וגם חלביות.
מעוניינים במתכונים נוספים לעוגיות? היכנסו לקטגוריה המלאה > 'עוגיות' , 'עוגיות פרווה'
וגם כמובן קלות המתכון נכנסות אל קטגוריה עצומה שיש לנו באתר של – 'קינוחים קלים להכנה' וכמובן הקטגוריה ראשית 'קינוחים טבעוניים'.
בבלוג שלנו כתבנו מספר כתבות המתאימות למתכון הנ"ל:
- עוגיות טעימות: עוגיות טעימות בטירוף – העוגיות הכי טעימות בעולם
- קינוחים לסוכות: איזה קינוחים הכי כדאי להכין בסוכות?
- קינוחים מהירים: איזה קינוחים מהירים להכנה אפשר לעשות?
- איזה קינוחים ילדים הכי אוהבים להכין?
–
במידה ואתם מעוניינים במתכונים נוספים שלא קיימים באתר, אתם מוזמנים לכתוב לנו על כך
ונשמח להכין את המתכון ולעלות אותו לכאן – וכמובן לעדכן אתכם 🙂
אה, וכמובן אל תשכחו לצלם ולתייג אותנו באינסטגרם או ב-עמוד הפייסבוק שנוכל להשוויץ בתוצאה ולעלות אותה לחשבונות שלנו 🙂
אוהבים, צוות ללוש.