תמונה מתכון עוגיות שקדים לפסח | ללוש - מתכוני קינוחים אונליין

עוגיות שקדים לפסח

במתכון הבא מניחים את הקמח בצד. מתכון לעוגיות טעימות במיוחד. עוגיות שקדים ללא גלוטן, עוגיות פרווה כשרות לפסח. 30 דקות של הכנה בלבד. ויש לכם עוגיות שקדים טעימות ופריכות בטירוף גם ללא גלוטן וגם כשרות לחג הפסח.

סוג מתכון

פרווה

זמן הכנה

30 דקות

דרגת קושי

קל

אהבתם? שתפו:

*בתיאום מראש ניתן להזמין מארזי קינוחים לכל סוגי האירועים, שבתות וחגים.
*חלק מהתמונות להמחשה בלבד.

המרכיבים:

כמות:


20 עוגיות

  • חלבון אחד (החלק הלבן)
  • 1.5 כוסות קמח שקדים מומלץ מאוד שקדים מולבנים טחונים דק
  • סוכר - 2 כפות
  • קורט מלח

אופן הכנה:

1
חממו תנור ל-170 מעלות.
2
הקציפו במשך דקה את החלבון יחד עם המלח.
3
הוסיפו את הסוכר, לאחר מכן הוסיפו את אבקת השקדים ותערבבו כמו שצריך עד שתקבלו תערובת אחידה וקצת דביקה.
4
בעזרת הידיים תצרו עיגולים קטנים ותשטחו אותם ואז הניחו על תבנית שריפדתם בנייר אפייה.
5
אפו את עוגיות השקדים במשך 15-20 דקות עד שהעוגיות יזהיבו מעט, לאחר מכן תוציאו ותנו להם זמן להצטנן.
6
המלצה: העניקו לעוגיות להתקרר לחלוטין. לאחר שהן מתקררות הן נעשות פריכות יותר.

עוגיות שקדים לפסח – קצת רקע ומידע על העוגיות:

במתכון הבא מניחים את הקמח בצד. מתכון לעוגיות טעימות במיוחד. עוגיות שקדים ללא גלוטן, עוגיות פרווה כשרות לפסח.
30 דקות של הכנה בלבד. ויש לכם עוגיות שקדים טעימות ופריכות בטירוף גם ללא גלוטן וגם כשרות לחג הפסח.

החגיגות של קינוחים לחג הפסח נמשכות והפעם בתפריט: עוגיות שקדים לפסח. מתכון לעוגיות פרווה פשוטות
וקלות להכנה בחצי שעה בלבד והעוגיות מוכנות לחלוטין! עוגיות סופר קלות להכנה פריכות בטירוף
שכיף לטבול בתה/נס קפה או לשתות לצידם. שיהיה לכולנו חג שמח!

המתכון שלנו בא להעביר את המסר שגם בחג הפסח אפשר לאכול קינוחים ועוגות טעימים
ולא כל הדברים הכשרים פחות טעימים. העוגה הזאת משרתת זאת מצוין!

מעבר לכך המתכון הזה מתאים גם לקטגוריות הבאות:

'קינוחים קלים להכנה' ו-'קינוחים פרווה' – וגם 'קינוחים ללא גלוטן' נכון מאוד! העוגיות האלה גם קלים להכנה (מאוד!) וגם עוגיות פרווה.

העוגיות האלו פרווה אז כל שומרי הכשרות אין ממה לדאוג הקינוח כשר לפסח ופרווה לחלוטין.
מרגע תחילת ההכנה עד הרגע שתוכלו לאכול אותם מדובר בזמן של בין 30 דקות בלבד, כולל הכל!
שכן חלקו הרב של המתכון הוא האפייה בתנור ככה שהעבודה על עוגיות לא עולה על מעל ל-20 דקות!

מרכיבי המתכון די פשוטים ואלו המרכיבים:

חלבון אחד (החלק הלבן של הביצה), קמח שקדים (מומלץ שקדים מולבנים טחונים דק), סוכר ומלח.

*שימו לב: בכמויות מדויקות נא להשתמש באופן מדויק בחלק העליון של דף המתכון – זה קריטי להצלחת המתכון.

הערות מטבח:

  1. נא לא לשכוח לחמם את התנור ל-170 מעלות מראש .
  2. תבדקו שהעוגיות מוכנות לחלוטין והן זהובות המרקם צריך להיות יציב אבל רך, ולהתקשות מעט
    כאשר אתם מוציאים אותם להצטנן לאחר אפיה.

בנוסף לכך במיוחד לחג הפסח יש לנו מגוון רחב של מתכונים רק לחג הפסח!
לכניסה לחצו על שם הקטגוריה 'קינוחים לפסח'

וגם תוכלו למצוא קינוחים לכל חגי ישראל שכבר קיימים באתר תחת הקטגוריה 'קינוחים לחגים'

בבלוג שלנו כתבנו מאמר במיוחד לנושא הקינוחים לחג הפסח אתם מוזמנים לקרוא ולהתרשם.

אה, וכמובן אל תשכחו לצלם ולתייג אותנו באינסטגרם או בקבוצת הפייסבוק שנוכל להשוויץ בתוצאה 🙂

אוהבים, צוות ללוש.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים נוספים שאולי תאהבו: