עוגיות שוקולד צ’יפס – קצת רקע ומידע על העוגיות:
המתכון הזה הוא אחד מהעוגיות שאנשים מכינים הכי הרבה במדינת ישראל.
ואולי העוגיות הפופולאריות ביותר בעולם לצד עוגיות אמסטרדם שחוו צמיחה גדולה בשנים האחרונות.
המתכון הוא חלבי – לכל השומרים שימו לב המתכון חלבי.
זמן ההכנה הוא כארבעים דקות. כן כן לא טעיתם 40 דקות בלבד והעוגיות מוכנות.
דרגת הקושי היא בינונית. אך עם הצמדות לאופן ההכנה והמרכיבים וכל אחד יכול להכין את זה.
המרכיבים של המתכון הנ"ל פשוטים, ואלו המרכיבים:
קמח לבן, סוכר חום דמררה (חובה), סוכר לבן, חמאה, אבקת אפיה, ביצה, תמצית וניל, מלח, קקאו ומטבעות שוקולד לבן וחלב/ שוקולד קצוץ.
*שימו לב: לשימוש במדויק בכמויות ואופן השימוש וההכנה בכל מרכיב נא עבדו לפי ההוראות המדויקות!
שלבי אופן ההכנה הם 7 שלבים בלבד. פשוט וקל לא?, אז למה אתם מחכים!
*הערה: אל תשכחו לחמם מראש את התנור ל-180 מעלות על מנת שיהיה בטמפרטורה הנכונה כאשר אתם מכניסים את העוגיות.
אוהבים להכין ולאכול עוגיות? יש לנו קטגוריה מלאה בכל טוב של 'עוגיות' – תבחרו את המתכון אהוב עליכם ותיהנו 🙂
המלצת ללוש: פנקו את עצמכם במים או תה עם נענע ליד או עם כוס נס קפה מפנק – יאמי!
אז למה אתם מחכים? תכינו את העוגיות ונשמח לשמוע בתגובות מטה איך יצא.
בבלוג שלנו כתבנו מספר כתבות המתאימות למתכון הנ"ל:
- עוגיות טעימות: עוגיות טעימות בטירוף – העוגיות הכי טעימות בעולם
- קינוחים לסוכות: איזה קינוחים הכי כדאי להכין בסוכות?
- קינוחים מהירים: איזה קינוחים מהירים להכנה אפשר לעשות?
- איזה קינוחים ילדים הכי אוהבים להכין?
–
במידה ואתם מעוניינים במתכונים נוספים שלא קיימים באתר, אתם מוזמנים לכתוב לנו על כך
ונשמח להכין את המתכון ולעלות אותו לכאן – וכמובן לעדכן אתכם 🙂
אה, וכמובן אל תשכחו לצלם ולתייג אותנו באינסטגרם או ב-עמוד הפייסבוק שנוכל להשוויץ בתוצאה ולעלות אותה לחשבונות שלנו 🙂
אוהבים, צוות ללוש.