עוגיות שוקולד צ'יפס טבעוניות | ללוש - מתכוני קינוחים אונליין

עוגיות שוקולד ציפס טבעוניות

מחפשים קינוחים טבעוניים? על העוגיות האלה אתם הולכים להודות לנו! מתכון מושלם לעוגיות שוקולד ציפס טבעוניות, עוגיות פרווה טעימות ופריכות בטירוף ב-20 דקות בלבד!

סוג מתכון

פרווה

זמן הכנה

20 דקות

דרגת קושי

קל

אהבתם? שתפו:

*בתיאום מראש ניתן להזמין מארזי קינוחים לכל סוגי האירועים, שבתות וחגים.
*חלק מהתמונות להמחשה בלבד.

המרכיבים:

כמות:


15-20 עוגיות

  • 1 כוס סוכר חום כהה
  • ½ כוס שמן קוקוס (נוזלי)
  • ½ כפית מלח
  • ¼ כוס חלב סויה
  • 2 כפיות תמצית וניל
  • 2 כוסות קמח לבן
  • ½ כפית סודה לשתייה
  • 200 גרם שוקולד צ'יפס מריר

אופן הכנה:

1
מערבלים בקערה גדולה בעזרת מטרפה את הסוכר החום יחד עם המלח ושמן הקוקוס.
2
מוסיפים את החלב ותמצית הווניל ומערבלים עד קבלת תערובת סמיכה.
3
מנפים אל הקערה את הקמח יחד עם הסודה לשתייה ומערבבים היטב בעזרת מרית עד קבלת בצק אחיד. לאחר מכן מוסיפים את השוקולד צ'יפס ומקפלים פנימה עד פיזור אחיד.
4
מכסים את הבצק בניילון נצמד ומעבירים לקירור לחצי שעה לפחות.
5
מחממים תנור ל-180 מעלות.
6
יוצרים כדורים שווים מהבצק ומניחים ברווחים בתבנית מרופדת נייר אפייה.
7
אופים את העוגיות כזמן של 12-14 דקות.

עוגיות שוקולד ציפס טבעוניות – קצת רקע ומידע על העוגיות:

מחפשים קינוחים טבעוניים? על העוגיות האלה אתם הולכים להודות לנו!
מתכון מושלם לעוגיות שוקולד ציפס טבעוניות, עוגיות פרווה טעימות ופריכות בטירוף ב-20 דקות בלבד!

קינוחים טבעוניים תמיד היו חלק מחיינו ובשנים האחרונות הערנות והביקוש אל דברים טבעוניים צבר תאוצה יותר ויותר.
הרבה יותר אנשים מפעם מודעים למה שהם מכניסים לגוף ורוצים לשמור על עצמם כמה שיותר, ובצדק.
אך תמיד יהיה את החולשה והרצון למשהו מתוק וטעים – והמתכון הזה נוצר בדיוק בשביל כך.

אחד הדברים שתמיד טוב שיהיה בבית ללא ספק, זה קינוח פרווה.
במיוחד לאלו ששומרים כשרות ואת זמן ההמתנה בין אכילת בשר וחלב.
קינוחים פרווה אלו קינוחים שתמיד כיף שיש בצנצנת בבית או במקרר שאפשר לאכול בכל עת שמתחשק לנו.

כפי שכבר הבנתם העוגיות האלה הם פרווה – אז לכל שומרי הכשרות אין לכם ממה לדאוג העוגיות פרווה.
זמן ההכנה של העוגיות הללו הן כ-20 דקות בלבד! כן , כן עשרים דקות והעוגיות מוכנות.
דרגת הקושי הינה קלה לכן אנחנו מבטיחים שהיצמדות למרכיבים ושלבי ההכנה ותצליחו להכין את המתכון.
אנחנו פה לכל שאלה כמובן במידה ואתם מסתבכים בשלב מסוים! 🙂

עוגיות שוקולד ציפס טבעוניות

הכמות שתצא לכם מהמתכון הוא בין 15-20 עוגיות.

מרכיבי המתכון של העוגיות האלה פשוטים מאוד ואלו המרכיבים:

סוכר חום כהה, שמן קוקוס (נוזלי), מלח, חלב סויה, תמצית וניל, קמח לבן, סודה לשתייה ושוקולד צ'יפס מריר.

*שימו לב: בכמויות מדויקות נא להשתמש באופן מדויק בחלק העליון של דף המתכון – זה קריטי להצלחת המתכון.

אופן ההכנה של "עוגיות שוקולד ציפס טבעוניות" כולל בתוכו כ-7 שלבים בלבד.
כפי שציינו כבר לפני כן דרגת הקושי היא קלה לכן תוכלו להכין את העוגיות בכיף ובקלות,
ואנו מתחייבים שהיצמדות למרכבי המתכון ולכל שלבי אופן ההכנה – כולם יצליחו.
ואם לא – אנחנו כאן לכל שאלה עבורכם 🙂
בשלב הראשון מה שתצטרכו לעשות זה: בקערה גדולה בעזרת מטרפה לערבל את
הסוכר החום עם המלח והשמן קוקוס.
בחלק השני תצטרכו להוסיף את החלב ותמצית הווניל יחדיו ולערבל עד שתקבלו תערובת סמיכה ואחידה.
את השלב השלישי בו ננפה אל הקערה את המרכיבים הבאים:
קמח יחד עם סודה לשתייה ולאחר מכן תערבבו היטב בעזרת מרית עד שתקבלו בצק אחיד.
לאחר מכן מה שתצטרכו לעשות זה להוסיף את השוקולד צ'יפס ותקפלו פנימה עד פיזור אחיד.
באופן ההכנה מספר 4 נכסה את הבצק בניילון נצמד ולאחר מכן נעביר לקירור ללפחות חצי שעה (30 דקות).
בשלב החמישי והחשוב תחממו את התנור מראש ל-180 מעלות (שיהיה בטמפרטורה הנכונה כשתכניסו את העוגיות)
בשלב השישי יוצרים כבר את כדורים שווים מהבצק ומניחים ברווחים בתבנית מרופדת נייר אפייה.
בחלק האחרון של המתכון כל שנותר הוא שלב האפייה בו נכניס את העוגיות אל התנור
וניתן להם לאפות כזמן של 12-14 דקות.

מתכונים לקינוחים טבעוניים

הפופולאריות של תעשיית המזון הטבעונית הן מבחינת אוכל רגיל והן מבחינת קינוחים,
נסק פלאים בשנים האחרונות, אנחנו עדים ככה שהזמן עובר ליותר ויותר מרכיבים וארוחות טבעוניות
גם במסעדות, גם בסופרים (במקררים הקפואים) ואפילו בקינוחים הטבעוניים שהתחילו לקבל
במה גדולה עם השנים והביקוש אליהם גדל וגדל.

גם אנחנו כאן לא מקלים ראש בנושא ויש לנו קטגוריה שלמה בדיוק לכך: מתכונים לקינוחים טבעוניים

וגם כתבנו כתבה גדולה בנושא: קינוחים ללא גלוטן – ממה צריך להיזהר ואיך לשפר?

אם תרצו קינוחים אחרים פחות עמוסי שוקולד ומתוק אך שמתכתב באותו עולם של קינוחים אלה יש גם את הקטגוריות הבאות:

'קינוחים ללא גלוטן' , 'קינוחים בריאים'

וגם יש לנו שלושה כתבות עשירות בנושא:

אצלנו באתר תוכלו למצוא את כל המינים והסוגים שרק תוכלו לרצות? יש משהו שבא לכם ואין? תכתבו לנו ונדאג לזה!

בבלוג שלנו כתבנו מספר כתבות המתאימות למתכון הנ"ל:

במידה ואתם מעוניינים במתכונים נוספים שלא קיימים באתר, אתם מוזמנים לכתוב לנו על כך
ונשמח להכין את המתכון ולעלות אותו לכאן – וכמובן לעדכן אתכם 🙂

אה, וכמובן אל תשכחו לצלם ולתייג אותנו באינסטגרם או בקבוצת הפייסבוק שנוכל להשוויץ בתוצאה ולעלות אותה לחשבונות שלנו 🙂

אוהבים, צוות ללוש.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים נוספים שאולי תאהבו: