תמונה מתכון לעוגיות שוקולד לפסח | ללוש - מתכוני קינוחים אונליין

עוגיות שוקולד לפסח

פסח מתקרב ואנו מעלים הילוך בנושא! מתכון גם טבעוני וגם כשר לפסח של עוגיות שוקולד מ-ט-ר-י-פ-ו-ת! 20 דקות עבודה ויש לכם עוגיות פרווה משוקולד עם שוקולד צ'יפס מעל – פשוט מושלם לחג הפסח. אה, וזה גם פרווה!

סוג מתכון

פרווה

זמן הכנה

20 דקות

דרגת קושי

קל

אהבתם? שתפו:

*בתיאום מראש ניתן להזמין מארזי קינוחים לכל סוגי האירועים, שבתות וחגים.
*חלק מהתמונות להמחשה בלבד.

המרכיבים:


  • קמח תפו”א חצי כוס
  • 3/4 כוס אגוזים טחונים
  • אבקת אפיה שליש כפית
  • סוכר 4 כפות
  • אבקת קקאו 2 כפות (שטוחות)
  • שמן רבע כוס
  • רבע כוס שוקולד צ'יפס
  • בננה קטנה בשלה מעוכה

אופן הכנה:

1
חממו את התנור ל-180 מעלות ורפדו את התבנית שתנור בעזרת נייר אפיה
2
ערבבו את כל החומרים יחד (חוץ מהשוקולד צ'יפס) ובעזרת כף תערבבו הכל עד לקבלת תערובת אחידה. (אם אתם רואים שהתערובת יבשה מדי או מתפוררת הוסיפו עוד נגיעה שמן, ואם התערובת דביקה הוסיפו עוד כף קמח תפו"א ומעט אגוזים טחונים)
3
הרטיבו את הידיים (למנוע הידבקות) וצרו כדורים בגודל של 3-4 ס"מ ולאחר מכן שטחו את העוגיות לגודל של 6-7 ס"מ, לאחר מכן הניחו על נייר האפיה והדקו כל עוגייה בעזרת השוקולד צ'יפס
4
הכניסו לתנור לכ-20 דקות, מוציאים את העוגיות ומעניקים להם זמן להתקרר.

עוגיות שוקולד לפסח – קצת רקע ומידע על העוגיות:

פסח מתקרב ואנו מעלים הילוך בנושא! מתכון גם טבעוני וגם כשר לפסח של עוגיות שוקולד מ-ט-ר-י-פ-ו-ת!
20 דקות עבודה ויש לכם עוגיות פרווה משוקולד עם שוקולד צ'יפס מעל – פשוט מושלם לחג הפסח. אה, וזה גם פרווה!

המתכון שלנו בא להעביר את המסר שגם בחג הפסח אפשר לאכול קינוחים ועוגות טעימים ולא כל הדברים הכשרים פחות טעימים.
העוגה הזאת משרתת זאת מצוין!

מעבר לכך המתכון הזה מתאים גם לקטגוריות הבאות:

'קינוחים טבעוניים' ו-'קינוחים פרווה' – נכון מאוד! העוגיות האלה גם פרווה וגם טבעוניות לחלוטין מעבר לכך שאלו עוגיות כשרות לפסח.

העוגיות האלו פרווה אז כל שומרי הכשרות אין ממה לדאוג הקינוח כשר לפסח ופרווה לחלוטין.
מרגע תחילת ההכנה עד הרגע שתוכלו לאכול אותם מדובר בזמן של בין 20-25 דקות בלבד, כולל הכל!
שכן חלקו הרב של המתכון הוא האפייה בתנור ככה שהעבודה על עוגיות לא עולה על מעל ל-10 דקות!

מרכיבי המתכון די פשוטים ואלו המרכיבים:

קמח תפוח אדמה, אגוזים (טחונים), אבקת אפיה, סוכר, אבקת קקאו, שמן, שוקולד צ'יפס ובננה קטנה בשלה ומעוכה.

*שימו לב: בכמויות מדויקות נא להשתמש באופן מדויק בחלק העליון של דף המתכון – זה קריטי להצלחת המתכון.

כמו שציינו אופן ההכנה פשוט מאוד, זמן ההכנה המלא הוא כ-20-25 דקות, אבל רוב הזמן זה אפייה בתנור.

הערות מטבח:

  1. נא לא לשכוח לחמם את התנור ל-180 מעלות מראש. זה חשוב!
  2. תבדקו שהעוגיות מוכנות לחלוטין במידה ולא אפשר להכניס לתנור לעוד מספר דקות.

בנוסף לכך במיוחד לחג הפסח יש לנו מגוון רחב של מתכונים רק לחג הפסח!
לכניסה לחצו על שם הקטגוריה 'קינוחים לפסח'

וגם תוכלו למצוא קינוחים לכל חגי ישראל שכבר קיימים באתר תחת הקטגוריה 'קינוחים לחגים'

בבלוג שלנו כתבנו מאמר במיוחד לנושא הקינוחים לחג הפסח אתם מוזמנים לקרוא ולהתרשם.
קינוחים לפסח: האם קינוח כשר לפסח שונה בטעם מקינוח לא כשר לפסח?

אה, וכמובן אל תשכחו לצלם ולתייג אותנו באינסטגרם או בקבוצת הפייסבוק שנוכל להשוויץ בתוצאה 🙂

אוהבים, צוות ללוש.

2 תגובות

    1. היי סיגל 🙂
      במתכון אין ביצים בכלל, את האגוזים ניתן להחליף בקוקוס לבן טחון, יש לקחת בחשבון שהקוקוס מפריש שומן ולכן העוגיות יצאו מעט קשות יותר.

      בהצלחה!! וחג שמח 🙂

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים נוספים שאולי תאהבו: