עוגיות רעידת אדמה – קצת רקע ומידע על העוגיות:
כשמם כן הם, מתכון רעידת אדמה! מתכון לעוגיות רעידה אדמה פרווה טעימות ופריכות בטירוף ב-40 דקות בלבד ותצא לכם כמו של 20-25 יחידות עוגיות.
המתכון הוא פרווה. אז לכל שומרי הכשרות אין לכם מה לדאוג המתכון הינו פרווה 🙂
אורך תהליך הכנת המתכון הוא כ-40 דקות הכנה בלבד, כן, ארבעים בלבד.
דרגת הקושי היא קלה והיצמדות למרכיבים ולאופן ההכנה מבטיח את הצלחת המתכון.
המרכיבים להכנת המתכון נורא פשוטים ואלו המרכיבים:
אבקת קקאו, סוכר לבן, שמן, ביצים, תמצית וניל, קמח לבן, אבקת אפייה ומלח.
לציפוי של העוגיות תצטרכו רק אבקת סוכר וסוכר לבן.
*הערה חשובה: נא להשתמש בכמויות מדויקת של המתכון כמו שאנחנו רושמים בחלק העליון של דף המתכון.
הכמות שתצא לכם מהמתכון הנ"ל הוא 20-25 עוגיות.
עוגיות רעידת אדמה
אופן ההכנה כולל בתוכו כ-9 שלבים קצרים בלבד, ואלה השלבים, שלב אחר שלב.
- תערבבו בקערה את הקמח ואבקת האפייה.
- לאחר מכן תקחו קערת מיקסר עם וו לישה את אבקת הקקאו, הסוכר והשמן עד קבלת בצק אחיד ומחוספס.
- מוסיפים את הביצים אחת אחרי השנייה, בין כל אחת מעבדים כחצי דקה.
- מוסיפים את תמצית הוניל ומעבדים עד לאיחוד.
- הוסיפו את תערובת הקמח לקערת המיקסר ומעבדים במהירות נמוכה ומעבדים עד לאיחוד.
- עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומעבירים למקרר לכ4 שעות או עד התייצבות הבצק.
- מוציאים את הבצק מהקירור ויוצרים כדורים שווים.
- תגלגלו את הכדורים קודם בסוכר הלבן ולאחר מכן באבקת הסוכר.
- העבירו לתנור שחומם מראש ל180 מעלות ואופים את העוגיות במשך 11 דקות.
—
מידע נוסף:
בגלל הפופולאריות של העוגיות האלה והביקוש הרב ואהבה שהן מקבלות צוות הקונדיטורים של ללוש הכין עבורכם
מספר של מתכונים שונים לסוגי עוגיות שונות. גם עוגיות פרווה וגם חלביות.
מעוניינים במתכונים נוספים לעוגיות? היכנסו לקטגוריה המלאה > 'עוגיות' , 'עוגיות פרווה'
וגם כמובן קלות המתכון נכנסות אל קטגוריה עצומה שיש לנו באתר של – 'קינוחים קלים להכנה' וכמובן הקטגוריה ראשית 'קינוחים טבעוניים'.
בבלוג שלנו כתבנו מספר כתבות המתאימות למתכון הנ"ל:
- עוגיות טעימות: עוגיות טעימות בטירוף – העוגיות הכי טעימות בעולם
- קינוחים לסוכות: איזה קינוחים הכי כדאי להכין בסוכות?
- קינוחים מהירים: איזה קינוחים מהירים להכנה אפשר לעשות?
- איזה קינוחים ילדים הכי אוהבים להכין?
–
במידה ואתם מעוניינים במתכונים נוספים שלא קיימים באתר, אתם מוזמנים לכתוב לנו על כך
ונשמח להכין את המתכון ולעלות אותו לכאן – וכמובן לעדכן אתכם 🙂
אה, וכמובן אל תשכחו לצלם ולתייג אותנו באינסטגרם או ב-עמוד הפייסבוק שנוכל להשוויץ בתוצאה ולעלות אותה לחשבונות שלנו 🙂
אוהבים, צוות ללוש.
9 Responses
אתם בכלל לא כותבים כמויות…
אנחנו יודעים הייתה לנו שגיאה קטנה באתר בגרסת המובייל, הכל תוקן בשעה טובה והסתדר 🙂
מתנצלים על אי הנוחות, אפייה נעימה!
באיזה כוס משתמשים כוס חד פעמי או קרטון
כוס חד פעמית לשתייה חמה
תודה על המתכון 🙂
שכחתם לציין מתי מוסיפים את המלח בהוראות 🙏🏼
ושאלה – ליצור כדורים עגולים? הם משתטחים לבד במהלך האפיה? או שאני צריכה למעוך אותם קצת בעצמי כדי לייצר תחתית שטוחה?
מוסיפים את המלח יחד עם הקמח (שלב מספר 5)
וכן הם משתטחים לבד במהלך האפיה
באיזה כוס משתמשים כוס חד פעמי או קרטון
כוס חד פעמית לשתייה חמה
זה דיאטטתי?