תמונה מתכון עוגיות קוקוס לפסח | ללוש - מתכוני קינוחים אונליין

עוגיות קוקוס לפסח

חג הפסח מתקרב ואנחנו ממשיכים עם הקינוחים לחג הפסח. והפעם: מתכון לעוגיות קוקוס מושלמות וקלות להכנה. 10 דקות עבודה בלבד ועוד 10 דקות אפיה ויש לכם עוגיות קוקוס פרווה מושלמות לחג הפסח!

סוג מתכון

פרווה

זמן הכנה

10 דקות

דרגת קושי

קל

אהבתם? שתפו:

*בתיאום מראש ניתן להזמין מארזי קינוחים לכל סוגי האירועים, שבתות וחגים.
*חלק מהתמונות להמחשה בלבד.

המרכיבים:


  • 2 חלבונים של ביצה (הלבן) בטמפרטורת החדר
  • סוכר לבן 3 כפות
  • סוכר וניל שקית מלאה (כ-10 גרם)
  • קוקוס טחון 2 כוסות

אופן הכנה:

1
חממו תנור ל-170 מעלות ושמנו קצת נייר אפיה
2
בקערה ומיקסר הקציפו את החלבונים כ-30 שניות, לאחר מכן הוסיפו את הסוכר הלבן והסוכר הוניל והמשיכו להקציף עד שתקבלו מרקם של קצף לבן, לאחר מכן הוסיפו את הקוקוס ותערבבו בעזרת כף עד שהחומרים יתאחדו.
3
הניחו בעזרת כף כמות מלאה על נייר האפיה ששימנתם מבעוד מועד ואז תצטרכו עוגיות עם הידיים (עדיף בצורת פרמידה)
4
הכניסו את העוגיות לאפיה בתנור למשך זמן של בין 10-12 דקות עד הזהבה, לאחר מכן הוציאו את העוגיות ותנו להם להצטנן לגמרי.

עוגיות קוקוס לפסח – קצת רקע ומידע על העוגיות:

חג הפסח מתקרב ואנחנו ממשיכים עם הקינוחים לחג הפסח. והפעם: מתכון לעוגיות קוקוס מושלמות וקלות להכנה.
10 דקות עבודה בלבד ועוד 10 דקות אפיה ויש לכם עוגיות קוקוס פרווה מושלמות לחג הפסח!

המתכון שלנו בא להעביר את המסר שגם בחג הפסח אפשר לאכול קינוחים ועוגות טעימים
ולא כל הדברים הכשרים פחות טעימים. העוגה הזאת משרתת זאת מצוין!

מעבר לכך המתכון הזה מתאים גם לקטגוריות הבאות:

'קינוחים קלים להכנה' ו-'קינוחים פרווה' – נכון מאוד! העוגיות האלה גם קלים להכנה (מאוד!) וגם עוגיות פרווה.

העוגיות האלו פרווה אז כל שומרי הכשרות אין ממה לדאוג הקינוח כשר לפסח ופרווה לחלוטין.
מרגע תחילת ההכנה עד הרגע שתוכלו לאכול אותם מדובר בזמן של בין 20-25 דקות בלבד, כולל הכל!
שכן חלקו הרב של המתכון הוא האפייה בתנור ככה שהעבודה על עוגיות לא עולה על מעל ל-10 דקות!

מרכיבי המתכון די פשוטים ואלו המרכיבים:

2 חלבונים של ביצה (הלבן) בטמפרטורת החדר, סוכר לבן, סוכר וניל וקוקוס טחון (כמות של 2 כוסות)

*שימו לב: בכמויות מדויקות נא להשתמש באופן מדויק בחלק העליון של דף המתכון – זה קריטי להצלחת המתכון.

כמו שציינו אופן ההכנה פשוט מאוד, זמן ההכנה המלא הוא כ-20-25 דקות, אבל רוב הזמן זה אפייה בתנור.

הערות מטבח:

  1. נא לא לשכוח לחמם את התנור ל-170 מעלות מראש ולשמן מעט נייר אפיה זה חשוב!
  2. תבדקו שהעוגיות מוכנות לחלוטין והן זהובות המרקם צריך להיות יציב אבל רך, ולהתקשות מעט
    כאשר אתם מוציאים אותם להצטנן לאחר אפיה.

בנוסף לכך במיוחד לחג הפסח יש לנו מגוון רחב של מתכונים רק לחג הפסח!
לכניסה לחצו על שם הקטגוריה 'קינוחים לפסח'

וגם תוכלו למצוא קינוחים לכל חגי ישראל שכבר קיימים באתר תחת הקטגוריה 'קינוחים לחגים'

בבלוג שלנו כתבנו מאמר במיוחד לנושא הקינוחים לחג הפסח אתם מוזמנים לקרוא ולהתרשם.

אה, וכמובן אל תשכחו לצלם ולתייג אותנו באינסטגרם או בקבוצת הפייסבוק שנוכל להשוויץ בתוצאה 🙂

אוהבים, צוות ללוש.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים נוספים שאולי תאהבו: