עוגיות סילאן – קצת רקע ומידע על המתכון:
הרבה מתלוננים שאין מה לאכול בפסח, או מה לנשנש, למה אין? הנה במיוחד בשבילכם מתכון לעוגיות סילאן <b> כשרות לפסח</b>
פריכות מבחוץ ורכות בטירוף מבפנים!
עוגיות אלה מתאימות לכל כך הרבה קטגוריות שונות אצלנו באתר!
הם מתאימות לכל הקטגוריות הבאות, בגלל סוג המתכון והתאימות שלו.
'עוגיות פרווה' , 'קינוחים לפסח' , 'מתכונים מהירים' , 'קינוחים קלים להכנה'
עוגיות הסילאן האלו כשרות לפסח ב-100 אחוז ככה שאין לכם מה לדאוג בכלל!
זמן ההכנה של תערובת המרכיבים היא כ-10 דקות בלבד!!!
דרגת הקושי היא קלה אז כל באמת כל אחד יכול להכין את העוגה כאשר נצמדים לשלבי ההכנה.
עוגיות סילאן
מרכיבים המתכון בסייסים ואלה המרכיבים:
ביצה (רצוי גדול S או מדיום), סוכר, שמן, סילאן, אגוזי מלך טחונים, קמח מצה, קמח תפוח אדמה,
אבקת אפיה ואבקת קינמון
לציפוי תצטרכו: אבקת סוכר
*הערה חשובה: נא להשתמש באופן מדויק בכמויות שרשומות בחלק העליון של המרכיבים בדף המתכון – זה קריטי.
*הערה נוספת: לא לשכוח מראש לחמם את התנור ל-175 מעלות.
אופן ההכנה כולל כ-8 שלבים בלבד, פשוט לא? 🙂
–
אנחנו מאוד אוהבים את המתכון הזה כי מי אמר שחג הפסח מונע מאיתנו קינוחים טעימים ושווים?
לא חייב להסתפק רק במצה עם שוקולד! תפנקו את עצמכם ואת האורחים שלכם בפאי שוקולד וקצפת שטעים בדיוק כמו פאי רגיל!
אצלנו באתר יש מגוון רחב של קינוחים לכל חגי ישראל השונים.
'קינוחים לראש השנה' , 'קינוחים לשבועות' , 'קינוחים לפורים' , 'קינוחים לסוכות' , 'קינוחים לחנוכה'
והמתכון הנ"ל שמתאים ונמצא בקטגוריית 'קינוחים לחג הפסח'.
–
בגלל הפופולאריות של העוגיות האלה והביקוש הרב ואהבה שהן מקבלות צוות הקונדיטורים של ללוש הכין עבורכם
מספר של מתכונים שונים לסוגי עוגיות שונות. גם עוגיות פרווה וגם חלביות.
מעוניינים במתכונים נוספים לעוגיות? היכנסו לקטגוריה המלאה > 'עוגיות' , 'עוגיות פרווה'
בבלוג שלנו כתבנו מספר כתבות המתאימות למתכון הנ"ל:
- עוגיות טעימות: עוגיות טעימות בטירוף – העוגיות הכי טעימות בעולם
- קינוחים לשבת: עוגות לשבת – עוגיות לשבת – מה מומלץ?
- קינוחים לסוכות: איזה קינוחים הכי כדאי להכין בסוכות?
- איזה קינוחים ילדים הכי אוהבים להכין?
- קינוחים מהירים: איזה קינוחים מהירים להכנה אפשר לעשות?
–
במידה ואתם מעוניינים במתכונים נוספים שלא קיימים באתר, אתם מוזמנים לכתוב לנו על כך
ונשמח להכין את המתכון ולעלות אותו לכאן – וכמובן לעדכן אתכם 🙂
אה, וכמובן אל תשכחו לצלם ולתייג אותנו באינסטגרם או ב-עמוד הפייסבוק שנוכל להשוויץ בתוצאה ולעלות אותה לחשבונות שלנו 🙂
אוהבים, צוות ללוש.