עוגיות נוטלה – קצת רקע ומידע על העוגיות:
מתכון לעוגיות נוטלה מ-ו-ש-ל-מ-ו-ת שקל מאוד להכין ב-20 דקות עבודה בלבד! כל המתכון המדהים הזה מכיל 4 מרכיבים בלבד!!
כן, כן כמו שקראתם 4 מרכיבים פשוטים בלבד ויש לכם עוגיות נוטלה פשוט מושלמות
המתכון הוא חלבי – לכל השומרים שימו לב המתכון חלבי.
זמן ההכנה הוא כעשרים דקות. כן כן לא טעיתם 20 דקות בלבד והעוגיות מוכנות.
דרגת הקושי היא קלה וכולם יכולים להכין זאת בקלות יתרה.
המתכון הזה נהדר ל-קינוחים להכנה עם ילדים.
כמו שכתבנו יש בסה"כ 4 מרכיבים למתכון הנ"ל וזה הכל! ואלה המרכיבים:
ביצה, נוטלה, קמח לבן ושוקלד לבן. ( פשוט לא? 😉 )
*שימו לב: לשימוש במדויק בכמויות ואופן השימוש וההכנה בכל מרכיב נא עבדו לפי ההוראות המדויקות!
שלבי אופן ההכנה הם 7 שלבים בלבד. שלבים מאוד קצרים, פשוט וקל לא?, אז למה אתם מחכים!
*הערה: אל תשכחו לחמם מראש את התנור ל-170 מעלות על מנת שיהיה בטמפרטורה הנכונה כאשר אתם מכניסים את העוגיות.
זמן האפייה המדויק הוא כ-12 דקות בדיוק.
אוהבים להכין ולאכול עוגיות? יש לנו קטגוריה מלאה בכל טוב של 'עוגיות' – תבחרו את המתכון אהוב עליכם ותיהנו 🙂
או לחלופין תוכלו לקרוא בבלוג שלנו מאמר בנושא עוגיות "עוגיות טעימות: עוגיות טעימות בטירוף – העוגיות הכי טעימות בעולם"
מעוניינים במתכונים נוספים שתוכלו להכין עם הילדים הנה 2 כתבות שיעזרו לכם בכך:
המלצת ללוש: פנקו את עצמכם במים או תה עם נענע ליד או עם כוס נס קפה מפנק – יאמי!
אז למה אתם מחכים? תכינו את העוגיות ונשמח לשמוע בתגובות מטה איך יצא.
וכמובן אל תשכחו לצלם ולתייג אותנו באינסטגרם או לרשום לנו בקבוצת הפייסבוק איך יצא. נשמח לשמוע 😊
אוהבים, צוות ללוש.
3 תגובות
עם לא חיממנו מראש אבל חיכינו קצת לפני שהכנסנו?
בעיקרון מומלץ להגיע מראש ל-170 מעלות 🙂
אבל לא מדובר בחום מאוד גבוה לכן התנור מגיע אליו די במהירות אז אני מניחה שזה בסדר
נראה מתכון ממש טוב.
כמה עוגיות יוצאות?
האם ניתן לשמור אותן במקרר שיחזיקו יותר זמן מעמד או עדיף שלא?