תמונה מתכון מעמול תמרים ואגוזים | ללוש - מתכוני קינוחים אונליין

עוגיות מגולגלות תמרים פרווה

עוגיות מגולגלות מבצק פריך ונימוח שיבואו טוב בכל שעה ביום! ממולא בתמרים מתכון קל להכנה ללא מאמץ – והכי חשוב המתכון פרווה וניתן לאכול מתי שמתחשק לכם.

סוג מתכון

פרווה

זמן הכנה

40 דקות

דרגת קושי

בינוני

אהבתם? שתפו:

*בתיאום מראש ניתן להזמין מארזי קינוחים לכל סוגי האירועים, שבתות וחגים.
*חלק מהתמונות להמחשה בלבד.

המרכיבים:


  • 500 גרם קמח לבן
  • 3 כפות אבקת סוכר
  • ½ כפית מלח
  • 1 שקית אבקת אפיה
  • 200 גרם מרגרינה רכה
  • ¾ כוס מיץ תפוזים
  • ¼ כוס שמן
  • 1 ו1/2 כפיות תמצית וניל
  • 1 חלמון
  • למלית: 1 חבילת ממרח תמרים
  • 150 גרם אגוזי מלך קצוצים

אופן הכנה:

1
בקערה גדולה מערבבים קמח, מלח ואבקת אפיה.
2
מוסיפים את המרגרינה הרכה, מיץ תפוזים, שמן, תמצית וניל וחלמון ומערבבים עד קבלת בצק אחיד.
3
מחלקים את הבצק ל4 חלקים שווים. מרדדים כל חלק בין 2 ניירות אפיה למלבן בעובי של כ1/2 ס"מ.
4
מורחים ¼ ממרח התמרים על המלבן ומפזרים אגוזי מלך.
5
מגלגלים את המלבן לאורך לרולדה וחותכים את הרולדה לעוגיות (לא לחתוך עד הסוף).
6
מכניסים לקירור של כחצי שעה.
7
אופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות כ25 דקות עד הזהבה.
8
מניחים לעוגיות להצטנן לחלוטין וחותכים את העוגיות. לקישוט בוזקים אבקת סוכר.

עוגיות מגולגלות תמרים פרווה – קצת רקע ומידע על העוגיות:

עוגיות מגולגלות תמרים פרווה – עוגיות מגולגלות מבצק פריך ונימוח שיבואו טוב בכל שעה ביום! ממולא בתמרים מתכון קל להכנה ללא מאמץ –
והכי חשוב המתכון פרווה וניתן לאכול מתי שמתחשק לכם.
המתכון הבא מתאים לכל כך הרבה דברים והגוון שלו רחב, אתם מוכנים?
אלו גם עוגיות פרווה – אז לכל שומרי הכשרות אין לכם מה לדאוג העוגיות פרווה לחלוטין ללא חלב.
אורכו של המתכון הוא כ-40 דקות בלבד!! כן , כן ארבעים דקות והעוגיות המושלמות האלה מוכנות.
דרגת הקושי של המתכון הוא בינוני אך אנחנו מבטיחים שאם תכינו את העוגיות עפ"י המתכון בצורה מדויקת
כל אחד יוכל להכין אותם בקלות!
מרכיבי המתכון הם פשוטים ואלו המרכיבים:
קמח לבן, סוכר, מלח, אבקת אפייה, מרגרינה, תפוזים, שמן, תמצית וניל וחלמון
למלית תצטרכו: ממרח תמרים ואגוזי מלך קצוצים
*שימו לב נא להשתמש במידות מדויקות של המרכיבים ומשקלים נכונים – ראו זאת בחלק העליון של דף המתכון.
הערה נוספת: נא לא לשכול לחמם מראש את התנור ל-180 מעלות כ-25 דקות עד הזהבה.
*לקישוט מומלץ להשתמש באבקת סוכר מעל – כמו שציינו ב-'אופן ההכנה מספר 8'

בגלל הפופולאריות של העוגיות האלה והביקוש הרב ואהבה שהן מקבלות צוות הקונדיטורים של ללוש הכין עבורכם

מספר של מתכונים שונים לסוגי עוגיות שונות. גם עוגיות פרווה וגם חלביות.
מעוניינים במתכונים נוספים לעוגיות? היכנסו לקטגוריה המלאה > 'עוגיות' , 'עוגיות פרווה'
וגם כמובן קלות המתכון נכנסות אל קטגוריה עצומה שיש לנו באתר של – 'קינוחים קלים להכנה' וכמובן הקטגוריה ראשית 'קינוחים טבעוניים'.

בבלוג שלנו כתבנו מספר כתבות המתאימות למתכון הנ"ל:

במידה ואתם מעוניינים במתכונים נוספים שלא קיימים באתר, אתם מוזמנים לכתוב לנו על כך
ונשמח להכין את המתכון ולעלות אותו לכאן – וכמובן לעדכן אתכם 🙂

אה, וכמובן אל תשכחו לצלם ולתייג אותנו באינסטגרם או ב-עמוד הפייסבוק שנוכל להשוויץ בתוצאה ולעלות אותה לחשבונות שלנו 🙂

אוהבים, צוות ללוש.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים נוספים שאולי תאהבו: