תמונה מתכון עוגיות מגולגלות שוקולד | ללוש - מתכוני קינוחים אונליין

עוגיות מגולגלות שוקולד

הגרסה הטעימה יותר למעמול! עוגיות קקאו מגולגלות מושחתות מלאות בשוקולד מבצק קקאו שוקולדי במיוחד. לדעתנו? מדובר בעוגיות הטעימות בעולם – עוגיות מגולגלות שוקולד

סוג מתכון

חלבי

זמן הכנה

40 דקות

דרגת קושי

בינוני

אהבתם? שתפו:

*בתיאום מראש ניתן להזמין מארזי קינוחים לכל סוגי האירועים, שבתות וחגים.
*חלק מהתמונות להמחשה בלבד.

המרכיבים:

כמות:


כ-26 יחידות.

  • 2 כוסות קמח לבן
  • 1 כפית אבקת אפיה
  • 2 כפות קקאו
  • 2 כפות סוכר לבן
  • 1 ביצה
  • 100 גרם חמאה מומסת
  • ¼ כוס חלב
  • חצי כפית תמצית וניל
  • למלית: 400 גרם נוטלה או ממרח אחר לבחירתכם
  • 200 גרם שוקולד לבן קצוץ/ מטבעות

אופן הכנה:

1
בקערה מערבבים היטב קמח לבן, סוכר, אבקת אפיה, קקאו (מומלץ לנפות).
2
מוסיפים את הביצה, חמאה מומסת וחלב ומערבבים היטב עד קבלת בצק אחיד.
3
מחלקים את הבצק ל-4 חלקים שווים.
4
מקמחים מעט את המשטח ומרדדים כל חלק מהבצק למלבן בעובי של כ1/2 ס"מ ומיישרים את הקצוות.
5
מורחים 3 כפות גדושות של נוטלה ומפזרים שוקולד לבן.
תמונה מתכון עוגיות מגולגלות שוקולד | ללוש - מתכוני קינוחים אונליין
6
מגלגלים את המלבן לאורכו לרולדה וחותכים עוגיות - לא לחתוך עד הסוף.
7
אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ15 דקות.
8
מניחים לעוגיות להצטנן לחלוטין ולאחר מכן חותכים את העוגיות ומפזרים אבקת סוכר.

עוגיות מגולגלות שוקולד – קצת רקע ומידע על העוגיות:

הגרסה הטעימה יותר למעמול! עוגיות קקאו מגולגלות מושחתות מלאות בשוקולד מבצק קקאו שוקולדי במיוחד.
לדעתנו? מדובר בעוגיות הטעימות בעולם – עוגיות מגולגלות שוקולד

המתכון הוא חלבי – לכל השומרים שימו לב המתכון חלבי.

זמן ההכנה הוא כארבעים דקות. כן כן לא טעיתם 40 דקות בלבד והעוגיות מוכנות.

דרגת הקושי היא בינונית. אבל בעזרת הצמדות למרכיבים כל אחד יכול להכין את זה.

עוגיות מגולגלות שוקולד

המרכיבים שתצטרכו להכנת המתכון הם:

קמח לבן, אבקת אפיה, קקאו, סוכר לבן, ביצה, תמצית וניל חמאה מומסת וחלב.

למלית תצטרכו: נוטלה או ממרח אחר לבחירתכם ושוקולד לבן קצוץ/ מטבעות.

*שימו לב: לשימוש במדויק בכמויות ואופן השימוש וההכנה בכל מרכיב נא עבדו לפי ההוראות המדויקות!

שלבי אופן ההכנה הם 8 שלבים בלבד. פשוט וקל לא?, אז למה אתם מחכים!

כאשר בשלב הראשון: בקערה מערבבים היטב קמח לבן, סוכר, אבקת אפיה, קקאו (מומלץ לנפות).

בשלב האחרון זה סה"כ: מניחים לעוגיות להצטנן לחלוטין ולאחר מכן חותכים את העוגיות ומפזרים אבקת סוכר.

*הערה: אל תשכחו לחמם מראש את התנור ל-180 מעלות על מנת שיהיה בטמפרטורה הנכונה כאשר אתם מכניסים את העוגיות.

אוהבים להכין ולאכול עוגיות? יש לנו קטגוריה מלאה בכל טוב של 'עוגיות' – תבחרו את המתכון אהוב עליכם ותיהנו 🙂

המלצת ללוש: פנקו את עצמכם במים או תה עם נענע ליד או עם כוס נס קפה מפנק – יאמי!

אז למה אתם מחכים? תכינו את העוגיות ונשמח לשמוע בתגובות מטה איך יצא.

בבלוג שלנו כתבנו מספר כתבות המתאימות למתכון הנ"ל:

במידה ואתם מעוניינים במתכונים נוספים שלא קיימים באתר, אתם מוזמנים לכתוב לנו על כך
ונשמח להכין את המתכון ולעלות אותו לכאן – וכמובן לעדכן אתכם 🙂

אה, וכמובן אל תשכחו לצלם ולתייג אותנו באינסטגרם או ב-עמוד הפייסבוק שנוכל להשוויץ בתוצאה ולעלות אותה לחשבונות שלנו 🙂

אוהבים, צוות ללוש.

3 Responses

  1. הכנתי אותם והם פשוט מדהימות תודההה!! בהחלט הכי שוב… שלחתי באינטגרם תמונות שתפרסמו

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים נוספים שאולי תאהבו: