עוגיות טחינה פרווה | ללוש - מתכוני קינוחים אונליין

עוגיות טחינה פרווה

אוהבים עוגיות טחינה קלאסיות כמונו? אז המתכון הבא בדיוק בשבילכם! מתכון לעוגיות טחינה פרווה. מתכון קל ופשוט ב-30 דקות עבודה בדרגת קושי קלה. הנשנוש המושלם במהלך היום.

סוג מתכון

פרווה

זמן הכנה

30 דקות

דרגת קושי

קל

אהבתם? שתפו:

*בתיאום מראש ניתן להזמין מארזי קינוחים לכל סוגי האירועים, שבתות וחגים.
*חלק מהתמונות להמחשה בלבד.

המרכיבים:


  • כוס טחינה גולמית (150 גרם)
  • ¼ כוס סוכר לבן
  • ½ כוס סילאן (170 גרם)
  • 1 כוס קמח חיטה מלא
  • 1 כוס קמח חיטה מלא
  • 7 כפות מים

אופן הכנה:

1
תחממו תנור מראש ל-170 מעלות.
2
בקערת מיקסר הקציפו את הטחינה יחד עם הסוכר והסילאן עד שהסוכר יהיה נמס ותקבלו תערובת חלקה.
3
הוסיפו את המים והמשיכו לערבל עד אשר תקבלו תערובת אחידה.
4
הוסיפו את הקמח (מומלץ לנפות ולנקות) יחד עם שיבולת שועל ותערבבו עד שתקבלו בצק אחיד.
5
צרו כדורי בגודל של כף וחצי פחות או יותר ותמעכו אותם מעט, הניחו בתבנית מרופדת נייר אפייה, במידה והבצק מתפורר תוכלו להרטיב מעט את הידיים ולגלגל את הכדורים.
6
הכניסו את העוגיות לתנור ואפו אותם בתנור שחיממתם מבעוד מועד ל-170 מעלות למשך זמן של 10-12 דקות עד שהעוגיות מזהיבות, שימו לב: העוגיות צריכות להיות זהובות בקצוות אך רכות במרכז.
7
המתינו לקירור והעניקו לעוגיות להתקשות.
8
המלצה לשדרוג: אם בא לכם מרקם קראצנ'י נוסף תוכלו להוסיף אגוזים למיניהם מעל העוגייה לפני שלב האפייה, כגון: שקדים או אגוזי מלך.

עוגיות טחינה פרווה – קצת רקע ומידע על העוגיות:

אוהבים עוגיות טחינה קלאסיות כמונו? אז המתכון הבא בדיוק בשבילכם! מתכון לעוגיות טחינה פרווה.
מתכון קל ופשוט ב-30 דקות עבודה בדרגת קושי קלה. הנשנוש המושלם במהלך היום.

אחד הדברים שתמיד טוב שיהיה בבית ללא ספק, זה קינוח פרווה.
במיוחד לאלו ששומרים כשרות ואת זמן ההמתנה בין אכילת בשר וחלב.
קינוחים פרווה אלו קינוחים שתמיד כיף שיש בצנצנת בבית או במקרר שאפשר לאכול בכל עת שמתחשק לנו.

המתכון הוא פרווה. אז לכל שומרי הכשרות המתכון פרווה אין לכם למה לדאוג.
אורך תהליך הכנת המתכון הוא כ-30 דקות הכנה בלבד, כן, כן, חצי שעה והעוגיות מוכנות.

המרכיבים להכנת המתכון נורא פשוטים ואלו המרכיבים:

טחינה גולמית, סילאן, סוכר לבן, קמח חיטה מלא, שיבולת שועל ומים.

*שימו לב: לשימוש במדויק בכמויות ואופן השימוש וההכנה בכל מרכיב נא עבדו לפי ההוראות המדויקות!

עוגיות טחינה פרווה

אופן ההכנה של 'עוגיות טחינה פרווה' כולל בתוכו כ-8 שלבים בלבד!

בשלב הראשון: תחממו תנור מראש ל-170 מעלות.

בשלבים 2 עד 4 כולל מכינים את בצק העוגיות.

בחלק החמישי של אופן ההכנה כבר יוצרים את כדורי העוגיות כך: צרו כדורי בגודל של כף וחצי פחות או יותר ותמעכו אותם מעט,
הניחו בתבנית מרופדת נייר אפייה, במידה והבצק מתפורר תוכלו להרטיב מעט את הידיים ולגלגל את הכדורים.

בשלב השישי מכניסים את העוגיות לתנור: הכניסו את העוגיות לתנור ואפו אותם בתנור שחיממתם מבעוד מועד ל-170 מעלות
למשך זמן של 10-12 דקות עד שהעוגיות מזהיבות, שימו לב: העוגיות צריכות להיות זהובות בקצוות אך רכות במרכז.

חשוב מאוד לאחר אפייה להעניק לעוגיות זמן קירור ולהעניק להם להתקשות.

במתכון זה הוספנו עבורכם שדרוג למרקם קראנצ'י במידה ותרצו:
אם בא לכם מרקם קראצנ'י נוסף תוכלו להוסיף אגוזים למיניהם מעל העוגייה לפני שלב האפייה, כגון: שקדים או אגוזי מלך.

אוהבים להכין ולאכול עוגיות? יש לנו קטגוריה מלאה בכל טוב של 'עוגיות' – תבחרו את המתכון אהוב עליכם ותיהנו 🙂

אוהבים את המתכון אבל בא לכם משהו קצת שוקולד – הנה מתכון ל- 'עוגיות שיבולת שועל ושוקולד' לא פחות טעים – בהתחייבות.

בגלל הפופולאריות של העוגיות האלה והביקוש הרב ואהבה שהן מקבלות צוות הקונדיטורים של ללוש הכין עבורכם

מספר של מתכונים שונים לסוגי עוגיות שונות. גם עוגיות פרווה וגם חלביות.
מעוניינים במתכונים נוספים לעוגיות? היכנסו לקטגוריה המלאה > 'עוגיות' , 'עוגיות פרווה'
וגם כמובן קלות המתכון נכנסות אל קטגוריה עצומה שיש לנו באתר של – 'קינוחים קלים להכנה' וכמובן הקטגוריה ראשית 'קינוחים טבעוניים'.

בבלוג שלנו כתבנו מספר כתבות המתאימות למתכון הנ"ל:

במידה ואתם מעוניינים במתכונים נוספים שלא קיימים באתר, אתם מוזמנים לכתוב לנו על כך
ונשמח להכין את המתכון ולעלות אותו לכאן – וכמובן לעדכן אתכם 🙂

אה, וכמובן אל תשכחו לצלם ולתייג אותנו באינסטגרם או ב-עמוד הפייסבוק שנוכל להשוויץ בתוצאה ולעלות אותה לחשבונות שלנו 🙂

אוהבים, צוות ללוש.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים נוספים שאולי תאהבו: