עוגיות חמאת בוטנים לפסח | ללוש - מתכוני קינוחים אונליין

עוגיות חמאת בוטנים לפסח

לכבוד ערב חג השני של פסח מתכון מהמם לעוגיות חמאת בוטנים כשרות לפסח ב-10 דקות עבודה בלבד ועוד 7-8 דקות של אפייה בתנור! פחות מ-20 דקות ויש לכם עוגיות מהממות וכשרות לחג הפסח! עוגיות פרווה ללא גלוטן ב-3 מרכיבים בלבד! שווה לא?

סוג מתכון

פרווה

זמן הכנה

20 דקות

דרגת קושי

קל

אהבתם? שתפו:

*בתיאום מראש ניתן להזמין מארזי קינוחים לכל סוגי האירועים, שבתות וחגים.
*חלק מהתמונות להמחשה בלבד.

המרכיבים:

כמות:


בין 10-15 עוגיות

  • ממרח חמאת בוטנים - 4 כפות
  • סוכר - 2 כפות
  • ביצה 1 בגודל S או M

אופן הכנה:

1
חממו את התנור ל-180 מעלות ורפדו את התבנית שבתנור בעזרת נייר אפיה.
2
קחו קערה והניחו בתוכה את חמאת הבוטנים יחד עם סוכר וביצה ותערבבו היטב עד שתקבלו תערובת אחידה וטובה.
3
בעזרת הידיים שלכם תצרו כדורים על נייר האפייה. (הניחו אותם במרווחים) לאחר מכן שטחו את העוגיות בעזרת גבו של המזלג לקבלת צורה של עוגיה עגולה ויפה.
4
הכניסו את העוגיות אל התנור לאפייה של 7-8 דקות בדיוק. עד שתוכלו לראות את העוגיות מזהיבות והצבע שלהם נהיה שחום יותר, לאחר מכן הוציאו ותנו להם להצטנן ולנוח בצד.
5
שימו לב: העוגיות יוצאות מן התנור פריכות - אך לאחר שהם במנוחה הם מתקשות והופכות לפריכות יותר.

עוגיות חמאת בוטנים לפסח – קצת רקע ומידע על הקינוח:

לכבוד ערב חג השני של פסח מתכון מהמם לעוגיות חמאת בוטנים כשרות לפסח ב-10 דקות עבודה בלבד ועוד 7-8 דקות של אפייה בתנור!
פחות מ-20 דקות ויש לכם עוגיות מהממות וכשרות לחג הפסח! עוגיות פרווה ללא גלוטן ב-3 מרכיבים בלבד! שווה לא?

המתכון שלנו בא להעביר את המסר שגם בחג הפסח אפשר לאכול קינוחים ועוגות טעימים
ולא כל הדברים הכשרים פחות טעימים. הקינוח הנ"ל משרת זאת מצוין!

הקינוח המדובר פרווה אז לכל שומרי הכשרות שימו לב – הקינוח פרווה אין ממה לדאוג.
מרגע תחילת ההכנה עד הרגע שתוכלו לאכול אותם מדובר בזמן של עד 20 דקות בלבד, כולל הכל!
מתכון קל ופשוט להכנה שכולם יכולים להכין אותו.

עוגיות חמאת בוטנים כשרות לפסח

מרכיבי המתכון די פשוטים וכוללים 3 מרכיבים ואלו המרכיבים:

ממרח חמאת בוטנים, סוכר , וביצה 1 בגודל S או M

*שימו לב: בכמויות מדויקות נא להשתמש באופן מדויק בחלק העליון של דף המתכון – זה קריטי להצלחת המתכון.

המתכון מאוד קל ומהיר וכולל בתוכו בסה"כ 5 שלבים הכנה בלבד.

כאשר בשלב הראשון: צריך בסה"כ לחמם את התנור מראש ל-180 מעלות ולרפד נייר אפייה.

בשלב השלישי מכינים את העוגיות: בעזרת הידיים שלכם תצרו כדורים על נייר האפייה. (הניחו אותם במרווחים) לאחר מכן שטחו
את העוגיות בעזרת גבו של המזלג לקבלת צורה של עוגיה עגולה ויפה.

ובשלב הרביעי זהו שלב האפייה: הכניסו את העוגיות אל התנור לאפייה של 7-8 דקות בדיוק. עד שתוכלו לראות את העוגיות מזהיבות והצבע שלהם נהיה שחום יותר,
לאחר מכן הוציאו ותנו להם להצטנן ולנוח בצד.

שימו לב: העוגיות יוצאות מן התנור פריכות – אך לאחר שהם במנוחה הם מתקשות והופכות לפריכות יותר.

בנוסף לכך במיוחד לחג הפסח יש לנו מגוון רחב של מתכונים רק לחג הפסח!
לכניסה לחצו על שם הקטגוריה 'קינוחים לפסח'

וגם תוכלו למצוא קינוחים לכל חגי ישראל שכבר קיימים באתר תחת הקטגוריה 'קינוחים לחגים'

בבלוג שלנו כתבנו מאמר במיוחד לנושא הקינוחים לחג הפסח אתם מוזמנים לקרוא ולהתרשם.

אה, וכמובן אל תשכחו לצלם ולתייג אותנו באינסטגרם או בעמוד הפייסבוק שנוכל להשוויץ בתוצאה 🙂

אוהבים, צוות ללוש.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים נוספים שאולי תאהבו: