תמונות המתכון יעלו בקרוב מאוד.

עוגיות חלבה מגולגלות

הגרסה הטעימה יותר למעמול! עוגיות חלבה מגולגלות. אוהבים חלבה? המתכון הזה בדיוק בשבילכם! 40 דקות בלבד ויש לכם עוגיות חלבה טעימות בטירוף.

סוג מתכון

חלבי

זמן הכנה

40 דקות

דרגת קושי

בינוני

אהבתם? שתפו:

*בתיאום מראש ניתן להזמין מארזי קינוחים לכל סוגי האירועים, שבתות וחגים.
*חלק מהתמונות להמחשה בלבד.

המרכיבים:

כמות:


25-30 יחידות

  • 500 גרם קמח לבן
  • 3 כפות אבקת סוכר
  • ½ כפית מלח
  • 1 שקית אבקת אפיה
  • 200 גרם חמאה רכה
  • ¾ כוס מיץ תפוזים
  • ¼ כוס שמן
  • 1 ו1/2 כפיות תמצית וניל
  • 1 חלמון
  • למלית: 500 גרם ממרח חלבה
  • 300 גרם שערות חלבה

אופן הכנה:

1
בקערה גדולה מערבבים קמח, מלח ואבקת אפיה.
2
מוסיפים את החמאה הרכה, מיץ תפוזים, שמן, תמצית וניל וחלמון ומערבבים עד קבלת בצק אחיד.
3
מחלקים את הבצק ל-4 חלקים שווים. מרדדים כל חלק בין 2 ניירות אפיה למלבן בעובי של כ1/2 ס"מ
4
מורחים את ממרח החלבה ומפזרים את שערות החלבה
5
מגלגלים את המלבן לאורך לרולדה וחותכים את הרולדה לעוגיות (לא לחתוך עד הסוף).
6
מכניסים לקירור של כחצי שעה.
7
אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ25 דקות עד הזהבה.
8
מניחים לעוגיות להצטנן לחלוטין וחותכים את העוגיות.
9
לקישוט בוזקים אבקת סוכר.

עוגיות חלבה מגולגלות – קצת רקע ומידע על העוגיות:

הגרסה הטעימה יותר למעמול! עוגיות חלבה מגולגלות. אוהבים חלבה? המתכון הזה בדיוק בשבילכם!
40 דקות בלבד ויש לכם עוגיות חלבה טעימות בטירוף.

העוגיות האלה חלביות אז כל שומרי הכשרות שימו לב העוגיות חלביות.
זמן ההכנה של העוגיות הוא כ-40 דקות בלבד, זהו זה! ארבעים דקות והעוגיות מוכנות.
דרגת הקושי הינה בינונית אך אנחנו מבטיחים שהיצמדות למרכיבים ושלבי ההכנה ותצליחו להכין את המתכון.
אנחנו פה לכל שאלה כמובן במידה ואתם מסתבכים בשלב מסוים! 🙂

מתכון לעוגיות חלבה

הכמות שיוצאת מהכנת המתכון הנ"ל: 25-30 יחידות עוגיות.

מרכיבי המתכון מתחלקים ל-2 חלקים:

  • הכנת עוגיות חלבה
  • למלית

להכנת העוגיות תצטרכו: קמח, אבקת סוכר, מלח, אבקת אפייה, חמאה רכה, תפוזים, שמן, תמצית וניל וחלמון.

למלית תצטרכו: ממרח חלבה ושערות חלבה.

אופן ההכנה כולל בתוכו כ-9 שלבים:

בשלב הראשון עד השלב החמישי מכינים את העוגיות.
בחלק השישי של אופן ההכנה מכניסים לקירור של כחצי שעה.
השלב השביעי הינו שלב האפייה בו אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ25 דקות עד הזהבה.
לאחר מכן מעניקים לעוגיות להצטנן לחלוטין ומקשטים באבקת סוכר מעל.

*שימו לב: לשימוש במדויק בכמויות ואופן השימוש וההכנה בכל מרכיב נא עבדו לפי ההוראות המדויקות!

אוהבים עוגיות מגולגלות? יש לנו מספר מתכונים לעוגיות מסוג זה שתוכלו להנות מהם:
עוגיות מגולגלות תמרים | עוגיות מגולגלות נוטלה | עוגיות מגולגלות שוקולד

בגלל הפופולאריות של העוגיות האלה והביקוש הרב ואהבה שהן מקבלות צוות הקונדיטורים של ללוש הכין עבורכם

מספר של מתכונים שונים לסוגי עוגיות שונות. גם עוגיות פרווה וגם חלביות.
מעוניינים במתכונים נוספים לעוגיות? היכנסו לקטגוריה המלאה > 'עוגיות' , 'עוגיות פרווה'
וגם כמובן קלות המתכון נכנסות אל קטגוריה עצומה שיש לנו באתר של – 'קינוחים קלים להכנה' וכמובן הקטגוריה ראשית 'קינוחים טבעוניים'.

בבלוג שלנו כתבנו מספר כתבות המתאימות למתכון הנ"ל:

במידה ואתם מעוניינים במתכונים נוספים שלא קיימים באתר, אתם מוזמנים לכתוב לנו על כך
ונשמח להכין את המתכון ולעלות אותו לכאן – וכמובן לעדכן אתכם 🙂

אה, וכמובן אל תשכחו לצלם ולתייג אותנו באינסטגרם או ב-עמוד הפייסבוק שנוכל להשוויץ בתוצאה ולעלות אותה לחשבונות שלנו 🙂

אוהבים, צוות ללוש.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים נוספים שאולי תאהבו: