תמונה מתכון לעוגיות בננה ושוקולד | ללוש - מתכוני קינוחים אונליין

עוגיות בננה ושוקולד

מתכון לעוגיות טבעוניות והפעם: עוגיות בננה ושוקולד. 10 דקות עבודה בלבד ויש לכם 10 עוגיות פריכות ועסיסיות. עוגיות חלביות טבעוניות מבננה ושוקולד – טעימות בטירוף! עוגיות מקושטות עם שוקולד צ’יפס מריר.

סוג מתכון

חלבי

זמן הכנה

30 דקות

דרגת קושי

קל

אהבתם? שתפו:

*בתיאום מראש ניתן להזמין מארזי קינוחים לכל סוגי האירועים, שבתות וחגים.
*חלק מהתמונות להמחשה בלבד.

המרכיבים:

כמות:


10 עוגיות

  • קמח רגיל - כוס
  • רבע כפית אבקת סודה לשתייה
  • סוכר - 4 כפות
  • אבקת שוקולית - 2 כפיות (אם אין אפשר להשתמש באבקת קקאו)
  • שמן - 5 כפות
  • 20 גרם חמאה מומסת
  • בננה קטנה בשלה מעוכה
  • לקישוט: שוקולד צ’יפס מריר

אופן הכנה:

1
חממו את התנור ל-180 מעלות ורפדו את התבנית שבתנור בעזרת נייר אפיה.
2
בעזרת כף תערבבו את כל החומרים בקערה עד שתקבלו תערובת אחידה בצקית, ומעט דביקה.
3
הרטיבו את הידיים (למנוע הידבקות) וצרו כדורים, לאחר מכן הניחו על נייר אפיה במרווחים ושטחו את העיגולים בגודל של 5 ס"מ (בערך) לאחר מכן פזרו מעל העוגיות שוקולד צ'יפס והדביקו אותם אל העוגיות בעזרת האצבעות.
4
הכניסו את העוגיות לתנור (שחומם מראש) לזמן של 20 דקות, (שימו לב שאתם מוציאים שהעוגות מוכנות - אם לא הכניסו למספר דקות נוספות), לאחר מכן הוציאו את העוגיות להצטנן לגמרי. לאחר הקירור הן מתקשות ומתייצבות.

עוגיות בננה ושוקולד – קצת רקע ומידע על העוגיות:

מתכון לעוגיות טבעוניות והפעם: עוגיות בננה ושוקולד. 10 דקות עבודה בלבד ויש לכם 10 עוגיות פריכות ועסיסיות.
עוגיות חלביות טבעוניות מבננה ושוקולד – טעימות בטירוף! עוגיות מקושטות עם שוקולד צ’יפס מריר.

העוגיות האלה טבעוניות לחלוטין אז לכל השומרים בנושא – אין לכם גם כן מה לדאוג העוגיות טבעוניות לגמרי!!

מתכון לעוגיות פריכות בטירוף ומאוד קלות להכנה. עוגיות שוקולד ובננה שהופכות לסופר פריכות ועסיסיות.
10 דקות של הכנה ועוד 25 דקות של אפייה ויש לכם את העוגיות האלה מוכנות בקלות,
תמיד כיף שיש עוגיות כאלו בקופסה ברגע שמתחשק.

המתכון הוא חלבי. אז לכל שומרי הכשרות המתכון חלבי שימו לב  🙂
אורך תהליך הכנת המתכון הוא כ-30 דקות הכנה בלבד, כן, כחצי שעה בלבד.
כאשר זמן העבודה על המתכון הוא בסה"כ כ-10 דקות ועוד זמן אפיה נוסף של לא יותר מ-25 דקות.

עוגיות שוקולד בננה

המרכיבים להכנת המתכון נורא פשוטים ואלו המרכיבים:

קמח רגיל, אבקת סודה לשתייה, סוכר, אבקת שוקולית (אם אין אפשר להשתמש באבקת קקאו), שמן, חמאה ובננה קטנה בשלה מעוכה.
לקישוט תצטרכו שוקולד צ'יפס מריר.

*הערה חשובה: נא להשתמש בכמויות מדויקת של המתכון כמו שאנחנו רושמים בחלק העליון של דף המתכון.

אופן ההכנה של המתכון הנ"ל הוא כ-4 שלבים בלבד.

*לא לשכוח לחמם את התנור מראש ל-180 מעלות ולרפד את התבנית בנייר אפייה, כאשר אתם מכניסים את העוגיות לתנור שימו לב שהוא שהתנור חם.

בגלל הפופולאריות של העוגיות האלה והביקוש הרב ואהבה שהן מקבלות צוות הקונדיטורים של ללוש הכין עבורכם

מספר של מתכונים שונים לסוגי עוגיות שונות. גם עוגיות פרווה וגם חלביות.
מעוניינים במתכונים נוספים לעוגיות? היכנסו לקטגוריה המלאה > 'עוגיות' , 'עוגיות פרווה'
וגם כמובן קלות המתכון נכנסות אל קטגוריה עצומה שיש לנו באתר של – 'קינוחים קלים להכנה' וכמובן הקטגוריה ראשית 'קינוחים טבעוניים'.

בבלוג שלנו כתבנו מספר כתבות המתאימות למתכון הנ"ל:

במידה ואתם מעוניינים במתכונים נוספים שלא קיימים באתר, אתם מוזמנים לכתוב לנו על כך
ונשמח להכין את המתכון ולעלות אותו לכאן – וכמובן לעדכן אתכם 🙂

אה, וכמובן אל תשכחו לצלם ולתייג אותנו באינסטגרם או ב-עמוד הפייסבוק שנוכל להשוויץ בתוצאה ולעלות אותה לחשבונות שלנו 🙂

אוהבים, צוות ללוש.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים נוספים שאולי תאהבו: