תמונה מתכון עוגיות ביסקוטי | ללוש - מתכוני קינוחים אונליין

עוגיות ביסקוטי

העוגיות האיטלקיות 'ביסקוטי' הגיעו גם אלינו ל-ללוש. עוגיות פריכות ויבשות במיוחד אך כל כך טעימות! עוגיות פרווה ב-40 דקות עבודה בלבד. עוגיות אלו מיועדת לטבילה בשתייה חמה.

סוג מתכון

פרווה

זמן הכנה

40 דקות

דרגת קושי

בינוני

אהבתם? שתפו:

*בתיאום מראש ניתן להזמין מארזי קינוחים לכל סוגי האירועים, שבתות וחגים.
*חלק מהתמונות להמחשה בלבד.

המרכיבים:


  • 2 כוסות קמח לבן
  • ½ כפית קינמון
  • ¾ כוס סוכר לבן
  • 1 כפית אבקת אפיה
  • 2 ביצים
  • 2 חלבונים
  • 1 כוס פיסטוק
  • 1 כוס אגוזי מלך
  • 1 כוס פירות יבשים לבחירתכם

אופן הכנה:

1
מחממים תנור ל-170 מעלות (טורבו)
2
בקערה מערבבים קמח יחד עם סוכר, אבקת אפיה וקינמון.
3
מוסיפים את הביצים והחלבונים הנוספים ומערבבים היטב עד קבלת עיסה אחידה.
4
מוסיפים את האגוזים והפירות היבשים ומערבבים
5
מסדרים מהבלילה כיכר ארוכה על תבנית מרופדת נייר אפייה ואופים במשך 20-30 דקות עד להשחמת הבצק.
6
מחממים ל-150 מעלות לצורך אפייה שנייה פורסים רצועות מהככר שיצרנו לאחר האפיה, מסדרים על רשת ואופים עד להתייבשות - 10 דקות נוספות

עוגיות ביסקוטי – קצת רקע ומידע על המתכון והעוגיות:

העוגיות האיטלקיות 'ביסקוטי' הגיעו גם אלינו ל-ללוש. עוגיות פריכות ויבשות במיוחד אך כל כך טעימות!
המתכון של הביסקוטי הנ"ל הינו פרווה ב-40 דקות עבודה בלבד. עוגיות אלו מיועדת לטבילה בשתייה חמה.

אלו גם עוגיות פרווה – אז לכל שומרי הכשרות אין לכם מה לדאוג העוגיות פרווה לחלוטין ללא חלב.

אורכו של המתכון הוא כ-40 דקות בלבד!! כן , כן ארבעים דקות והעוגיות המושלמות האלה מוכנות.
דרגת הקושי של המתכון הוא בינוני אך אנחנו מבטיחים שאם תכינו את העוגיות עפ"י המתכון בצורה מדויקת
כל אחד יוכל להכין אותם בקלות!
מרכיבי המתכון הם פשוטים ואלו המרכיבים:

קמח לבן, קינמון, סוכר לבן, אבקת אפיה, ביצים, חלבונים, פיסטוקים, אגוזי מלך ופירות יבשים לבחירתכם.

*שימו לב נא להשתמש במידות מדויקות של המרכיבים ומשקלים נכונים – ראו זאת בחלק העליון של דף המתכון.

הערה נוספת: נא לא לשכול לחמם מראש את התנור ל-170 מעלות טורבו

 

בקרוב נעלה אל האתר מתכון גם של עוגיות ביסוקטי שוקולד.

מידע על העוגיות אלו:

פירוש המילה ביסוקטי או באנגלית 'biscotti' מגיע מהמילה אופים פעמיים / אפוי פעמיים" מהסיבה שלפני כן אופים את גלילי הבצק ואז אופים אותם שוב.
הידעתם? ברוב העולם נוהגים לטבול עוגיות אלו בשתייה חמה תה, קפה או שוקו, איך האיטלקים נוהגים לטבול אותן אפילו ביין מתוק!
אם אתם בעניין של קינוחים פרווה יש לנו קטגוריה מלאה בכל טוב של 'קינוחים פרווה' – וגם 'עוגיות פרווה' (לכניסה לחצו על שם המתכון)
אוהבים עוגיות? גם לזה יש לנו קטגוריה עשירה במיוחד של מתכונים 'מתכונים לעוגיות'
ב-'בלוג' שלנו ישנם כתבות רבות בנושא קינוחים ויש 2 כתבות שמתאימות במיוחד לקינוח זה:
עוגיות טעימות: עוגיות טעימות בטירוף – העוגיות הכי טעימות בעולם | קינוחים פרווה: היתרון הגדול באפיית קינוחים פרווה

אז למה אתם מחכים? תכינו את העוגיות ונשמח לשמוע בתגובות מטה איך יצא.

וכמובן אל תשכחו לצלם ולתייג אותנו באינסטגרם או לרשום לנו בקבוצת הפייסבוק איך יצא. נשמח לשמוע 😊

אוהבים, צוות ללוש.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים נוספים שאולי תאהבו: