תמונה מתכון עוגיות בוטנים לפסחח | ללוש - מתכוני קינוחים אונליין

עוגיות בוטנים לפסח

החגיגות של קינוחים לחג הפסח נמשכות והפעם בתפריט: עוגיות בוטנים כשרות לפסח. מתכון לעוגיות פרווה פשוטות וקלות להכנה פחות מ-25 דקות והעוגיות מוכנות לחלוטין! עוגיות סופר קלות להכנה עם שברי שוקולד מעל שכיף לטבול בתה/נס קפה או לשתות לצידם. שיהיה לכולנו חג שמח!

סוג מתכון

פרווה

זמן הכנה

25 דקות

דרגת קושי

קל

אהבתם? שתפו:

*בתיאום מראש ניתן להזמין מארזי קינוחים לכל סוגי האירועים, שבתות וחגים.
*חלק מהתמונות להמחשה בלבד.

המרכיבים:


  • 1 חלבון של ביצה (החלק הלבן)
  • 2/3 כוס בוטנים קלופים קלויים קצוצים (בוטנים ללא מלח)
  • כף סוכר גדושה
  • 2-3 קוביות שוקולד מריר (רק למי שמעוניין)

אופן הכנה:

1
חממו את התנור מראש ל-170 מעלות.
2
בקערה הניחו את המרכיבים הבאים: חלבון וסוכר ותערבבו בעזרת מטרפה במשך דקה עד שתקבלו תערובת לבנה תפוחה ואחידה.
3
הוסיפו אל הקערה את הבוטנים יחד עם השוקולד ותערבבו עד שתקבלו תערובת אחידה אך מעט נוזלית ודביקה.
4
קחו כפית ובעזרת הניחו כדורים מהתערובת הנפלאה שיצרתם על גבי נייר אפיה ושטחו אותן.
5
הכניסו את העוגיות לתנור ותאפו אותם בזמן משוער של כ-15 דקות עד שהעוגיות יזהיבו
6
מוציאים את העוגיות מהתנור ומעניקים להן מנוחה להצטנן דבר שיגרום להם להיות פריכות לאחר מכן
7
הערות: כאשר אתם מניחים את הכדורים על גבי נייר אפיה הניחו במרווחים שלא ידבקו, כאשר אתם משטחים את הכדורים שטחו לעובי של עד סנטימטר אחד

עוגיות בוטנים לפסח – קצת רקע ומידע על העוגיות:

החגיגות של קינוחים לחג הפסח נמשכות והפעם בתפריט: עוגיות בוטנים כשרות לפסח. מתכון לעוגיות פרווה פשוטות
וקלות להכנה פחות מ-25 דקות והעוגיות מוכנות לחלוטין! עוגיות סופר קלות להכנה עם שברי שוקולד
מעל שכיף לטבול בתה/נס קפה או לשתות לצידם. שיהיה לכולנו חג שמח!

המתכון שלנו בא להעביר את המסר שגם בחג הפסח אפשר לאכול קינוחים ועוגות טעימים
ולא כל הדברים הכשרים פחות טעימים. העוגה הזאת משרתת זאת מצוין!

מעבר לכך המתכון הזה מתאים גם לקטגוריות הבאות:

'קינוחים קלים להכנה' ו-'קינוחים פרווה' – נכון מאוד! העוגיות האלה גם קלים להכנה (מאוד!) וגם עוגיות פרווה.

העוגיות האלו פרווה אז כל שומרי הכשרות אין ממה לדאוג הקינוח כשר לפסח ופרווה לחלוטין.
מרגע תחילת ההכנה עד הרגע שתוכלו לאכול אותם מדובר בזמן של בין 20-25 דקות בלבד, כולל הכל!
שכן חלקו הרב של המתכון הוא האפייה בתנור ככה שהעבודה על עוגיות לא עולה על מעל ל-10 דקות!

מרכיבי המתכון די פשוטים ואלו המרכיבים:

חלבון של ביצה (החלק הלבן), בוטנים קלופים קלויים קצוצים (בוטנים ללא מלח), סוכר ושוקולד מריר.

*שימו לב: בכמויות מדויקות נא להשתמש באופן מדויק בחלק העליון של דף המתכון – זה קריטי להצלחת המתכון.

הערות מטבח:

  1. נא לא לשכוח לחמם את התנור ל-170 מעלות מראש ולשמן מעט נייר אפיה זה חשוב!
  2. תבדקו שהעוגיות מוכנות לחלוטין והן זהובות המרקם צריך להיות יציב אבל רך, ולהתקשות מעט
    כאשר אתם מוציאים אותם להצטנן לאחר אפיה.

בנוסף לכך במיוחד לחג הפסח יש לנו מגוון רחב של מתכונים רק לחג הפסח!
לכניסה לחצו על שם הקטגוריה 'קינוחים לפסח'

וגם תוכלו למצוא קינוחים לכל חגי ישראל שכבר קיימים באתר תחת הקטגוריה 'קינוחים לחגים'

בבלוג שלנו כתבנו מאמר במיוחד לנושא הקינוחים לחג הפסח אתם מוזמנים לקרוא ולהתרשם.

אה, וכמובן אל תשכחו לצלם ולתייג אותנו באינסטגרם או בקבוצת הפייסבוק שנוכל להשוויץ בתוצאה 🙂

אוהבים, צוות ללוש.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים נוספים שאולי תאהבו: