תמונה לקינוח עוגיות אמסטרדם | ללוש - מתכוני קינוחים אונליין

עוגיות אמסטרדם

אחרי שכל העולם השתגע מהעוגיות האלו מגיע אליכם מתכון פשוט ומושלם לעוגיות אמסטרדם ממכרות שלא תוכלו להפסיק לאכול! עוגיות אמסטרדם עם בצק שוקולדי מפנק יחד עם מלית שוקולד לבן, השילוב של שניהם יגרום לכם להכין את העוגיות ללא הפסקה 

סוג מתכון

חלבי

זמן הכנה

60 דקות

דרגת קושי

בינוני

אהבתם? שתפו:

*בתיאום מראש ניתן להזמין מארזי קינוחים לכל סוגי האירועים, שבתות וחגים.
*חלק מהתמונות להמחשה בלבד.

המרכיבים:


  • לבצק השוקולד: 120 גרם חמאה מומסת
  • 150 גרם שוקולד מריר
  • 1 כוס סוכר לבן
  • ½ כפית מלח
  • 1 ו1/4 כוסות קמח לבן
  • ½ כוס אבקת קקאו
  • ½ כפית סודה לשתיה
  • 2 ביצים
  • למלית: 200 גרם שוקולד לבן (שתי טבלאות) או 22 פרלינים שוקולד לבן

אופן הכנה:

1
בקערה ממיסים שוקולד מריר יחד עם חמאה.
2
מוסיפים את המלח והסוכר וטורפים היטב.
3
מוסיפים את הביצים וטורפים היטב.
4
מוסיפים את הקמח, קקאו וסודה לשתיה (מומלץ לנפות את המרכיבים לפני ההוספה) ומקפלים אל התערובת עד להטמעה וקבלת תערובת אחידה.
5
מכסים את הקערה ומעבירים לקירור כשעה.
6
מחממים תנור ל180 מעלות ומוציאים את הבצק מקירור.
7
מחלקים את הבצק ל22 כדורים שווים, משטחים כל כדור ומניחים באמצע פרלין שוקולד לבן או שתי קוביות שוקולד לבן ומכסים אותם, מגלגלים לכדור מועכים מעט ומעבירים לתבנית תנור מרופדת בנייר אפיה.
8
אופים בין 8-12 דקות עד שהעוגיות מתחילות להתייצב בשוליים אך עדיין רכות במרכז.
9
מומלץ לחמם את העוגיה כ10-15 שניות במיקרו לפני ההגשה

עוגיות אמסטרדם –  קצת רקע ומידע על העוגה:

עוגיות אמסטרדם – אחרי שכל העולם השתגע מהעוגיות האלו מגיע אליכם מתכון פשוט ומושלם לעוגיות אמסטרדם ממכרות שלא תוכלו להפסיק לאכול!

בצק שוקולדי מפנק יחד עם מלית שוקולד לבן, השילוב של שניהם יגרום לכם להכין את העוגיות ללא הפסקה.

לאור הביקוש הרב היינו חייבים לרשום עבורכם את המתכון הנ"ל – אז מקווים שתיהנו ממנו 🙂

סוג המתכון הוא חלבי – אז לכל השומרים שימו לב – המתכון חלבי.

זמן ההכנה הינה עד 60 דקות הכנה. כן, כן עד שעה ויש לכם עוגיות פשוט מטריפות!

דרגת הקושי היא בינונית אך הצמדות מלאה לכל שלבי אופן ההכנה וכל אחד יוכל להכין את המתכון.

כמובן שגם כאן אם יש לכם שאלה או כל דבר אחר לגבי המתכון תוכלו לשלוח לנו תגובה מטה ונעזור לכם באהבה גדולה ובחיוך.

המרכיבים במתכון זה הם ל-2 דברים שונים דבר ראשון לבצק השוקולד, דבר שני למלית.

אז בואו ונתחיל:

לבצק השוקולד תצטרכו:

חמאה מומסת, שוקולד מריר, סוכר לבן, מלח, קמח לבן, אבקת קקאו, סודה לשתייה וביצים

למלית תצטרכו: 200 גרם שוקולד לבן (שתי טבלאות) או 22 פרלינים שוקולד לבן

*שימו לב הערה חשובה: לכמויות המרכיבים וכו' תעברו במדויק על המרכיבים שרשמנו מעלה – את הכמויות המדויקות.

*הערה נוספת: שימו לב שהקערה בקירור שעה. זה חשוב להתייצבות.

*עוד נוספת: לא לשכוח לחמם את התנור ל-180 מעלות ולהוציא את הבצק מקירור.

אוהבים להכין ולאכול עוגיות? יש לנו קטגוריה מלאה בכל טוב של 'עוגיות' – תבחרו את המתכון אהוב עליכם ותיהנו 🙂

המלצת ללוש: פנקו את עצמכם במים או תה עם נענע ליד או עם כוס נס קפה מפנק – יאמי!

בבלוג שלנו כתבנו מספר כתבות המתאימות למתכון הנ"ל:

במידה ואתם מעוניינים במתכונים נוספים שלא קיימים באתר, אתם מוזמנים לכתוב לנו על כך
ונשמח להכין את המתכון ולעלות אותו לכאן – וכמובן לעדכן אתכם 🙂

אה, וכמובן אל תשכחו לצלם ולתייג אותנו באינסטגרם או ב-עמוד הפייסבוק שנוכל להשוויץ בתוצאה ולעלות אותה לחשבונות שלנו 🙂

אוהבים, צוות ללוש.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים נוספים שאולי תאהבו: