סושי שוקולד – קצת רקע ומידע על הקינוח:
מתכון לסושי שוקולד מ-ט-ו-ר-ף עם קצת קוקוס מעל אמאלה כמה שזה מושלם!, אחד מהקינוחים אהובים עליי במתכון חגיגי!
כל מי שאוהב את הצורה העגולה של הסושי מקבל אותו הפעם בתור קינוח מצופה בשוקולד וקרם פשוט טעים בטירוף!
סושי שוקולד מתכון הזה חלבי אז כל שומרי הכשרות שימו לב שהמתכון הוא חלבי.
המתכון הזה מעט ארוך והדרגת קושי שלו בינונית אך אנחנו מבטיחים 3 דברים:
- המתכון הזה טעים בטירוף ושווה את זה!
- היצמדות לכל השלבים גם המרכיבים וגם אופן ההכנה יבטיחו הצלחה במתכון.
- אנחנו כאן לכל שאלה :))
מרכיבי המתכון הנ"ל מתחלקים ל-2 חלקים:
- להכנת ציפוי שוקולד (מעטפת הסושי)
- למילוי החלק הפנימי של הסושי
מוכנים? מתחילים 🙂
המרכיבים שתצטרכו בשביל הכנת ציפוי השוקולד הם:
500 מ"ל שמנת מתוקה ושוקולד מריר.
להכנת המילוי הפנימי של הקינוח תצטרכו:
פחית חלב מרוכז (397 גרם), שוקולד לבן, קוקוס לבן טחון, חמאה, שמנת מתוקה ותמצית וניל.
*הערה חשובה: נא להשתמש בכמות המדויקת של המרכיבים שרשמנו בדף המתכון.
אופן ההכנה ל-סושי שוקולד – כולל בתוכו כ-7 שלבים בלבד.
כאשר בשלב הראשון: תצטרכו להמיס את השוקולד המריר והשמנת המתוקה בפולסים בקערה במיקרוגל עד קבלת תערובת שוקולד חלקה.
בשלב השלישי (והקריטי): מעבירים להקפאה כשעה! (זה חשוב)
בשלב הרביעי: מתחילים את תהליך הכנת המילוי הפנימי של הקינוח.
בשלב השביעי והאחרון: מוציאים את השוקולד המריר מהקפאה, מזלפים את תערובת המילוי ומגלגלים לרולדה רק עד סגירת המילוי (יוצאות 3-4 רולדות).
מגלגלים את הרולדות בקוקוס ומעבירים להקפאה ל3 שעות נוספות. מומלץ להוציא מהקפאה כ5-10 דקות לפני הגשה.
הערת מטבח חשובה שאנחנו חייבים לציין שוב: זמן ההקפאה במתכון הזה חשוב מאוד וקריטי להצלחת המתכון.
—
בגלל ייחודיות המתכון הטעם והמורכבות אנו מחשיבים את מתכון זה כמתכון חגיגי שמומלץ להכין בחגים.
מוזמנים למצוא מתכונים שווים נוספים לחגים בקטגוריה שלנו: 'קינוחים לחגים'
—
בבלוג שלנו כתבנו מספר כתבות המתאימות למתכון הנ"ל:
במידה ואתם מעוניינים במתכונים נוספים שלא קיימים באתר, אתם מוזמנים לכתוב לנו על כך
ונשמח להכין את המתכון ולעלות אותו לכאן – וכמובן לעדכן אתכם 🙂
אה, וכמובן אל תשכחו לצלם ולתייג אותנו באינסטגרם או בקבוצת הפייסבוק שנוכל להשוויץ בתוצאה ולעלות אותה לחשבונות שלנו 🙂
אוהבים, צוות ללוש.