תמונה מתכון סופלה שוקולד פרווה | ללוש - מתכוני קינוחים אונליין

סופלה שוקולד פרווה

אי אפשר לסרב לסופלה שוקולד מפנק, אז עכשיו בגרסת הפרווה! מתכון לסופלה שוקולד פרווה, מצחיק כמה שהוא קל! בלי מיקסר ועבודה קשה ומסורבלת, יתאים לכל סיום ארוחה ולא תשימו לב שמדובר במתכון פרווה לחלוטין

סוג מתכון

פרווה

זמן הכנה

20 דקות

דרגת קושי

קל

אהבתם? שתפו:

*בתיאום מראש ניתן להזמין מארזי קינוחים לכל סוגי האירועים, שבתות וחגים.
*חלק מהתמונות להמחשה בלבד.

המרכיבים:


  • 4 ביצים
  • 1 כוס סוכר לבן
  • 300 גרם שוקולד מריר
  • 1 כוס שמן
  • 1/2 כוס קמח לבן
  • 1/4 כפית מלח
  • 2 כפות אבקת סוכר

אופן הכנה:

1
ממיסים בקערה 200 גרם שוקולד מריר יחד עם השמן בפולסים במיקרו עד קבלת עיסת שוקולד נוזלית וחלקה.
2
מקציפים בעזרת מטרפה בקערה נפרדת את הביצים יחד עם הסוכר הלבן עד קבלת בלילה אחידה עם שכבת קצף בהיר.
3
מוסיפים את תערובת השוקולד לקצף הביצים ומערבבים היטב. שימו לב לא לערבב יותר מידי.
4
מוסיפים חצי כוס קמח ומלח ומערבבים היטב.
5
וצקים את התערובת לתבניות סופלה, יכולות להיות זכוכית שמיועדת לחום התנור, תבניות קרטון או אלומיניום.
6
בכל סופלה מניחים 2 קוביות שוקולד מריר (100 גרם הנותרים) ומעבירים לתנור שחומם מראש ל180 מעלות ל12 דקות בדיוק.
7
מניחים לסופלה להתקרר מעט ובוזקים מעליו אבקת סוכר.

סופלה שוקולד פרווה – קצת רקע על המתכון והקינוח:

אולי הא' ב' של הקינוחים הפשוטים הטובים והמוכרים שכולם אוהבים.
סופלה שוקולד פרווה פשוט וביתי במינימום זמן הכנה ומקסימום תוצאה מפנקת.

המתכון הזה מתאים לכל אחד אבל באמת לכל אחד הוא כל כך פשוט וטעים שאפשר להכינו כמה פעמים שתרצו בקלות.

הקינוח הוא אישי שכל אורח שאתם מארחים או אחד מהאנשים הגרים בבית ישמח לקבל ולאכול אותו.

זה יכול לבוא להשתלב נהדר כקינוח בצד לארוחת בוקר או אפילו אם בא לכם לחטוף ולנשנש משהו קטן במהלך הערב

לצד כוס תה או הנס קפה. זה באמת אחד מהשילובים הטובים והטעימים.

המצרכים של המתכון פשוטים ובסייסים ואלו המצרכים:

10-15 תבניות קרטון קאפקייקס, ביצים, סוכר, שוקולד מריר, חמאה, קמח, מלח ושוקולד לבן

אופן ההכנה פשוט וכולל בסה"כ 7 שלבים בלבד. שלבים מאוד פשוטים.

המתכון הזה נעשה במיוחד עם מינימום שימוש בשמן ואפילו תוכלו להשתמש בתרסיס שמן.

הסופלה פרווה ואורך ההכנה הוא כרבע שעה בלבד (20 דקות) כן כן, 20 דקות בלבד ואתם כבר נהנים מהטעם המתוק.

*אל תשכחו לחמם את התנור מראש ל180 מעלות!

הנאה מובטחת!

אצלנו באתר יש מגוון רחב של קטגוריות שונות של כל סוגי הקינוחים והמתכון הזה לא סתם נכנס אל

קטגוריית 'קינוחים קלים להכנה' כי זה באמת מתכון קל ופשוט.

אז למה אתם מחכים? תכינו את העוגה ונשמח לשמוע בתגובות מטה איך יצא.

אה, וכמובן אל תשכחו לצלם ולתייג אותנו באינסטגרם או בקבוצת הפייסבוק שנוכל להשוויץ בתוצאה 🙂

אוהבים, צוות ללוש.

2 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים נוספים שאולי תאהבו: