תמונה לקינוח סופלה בלונדי | ללוש - מתכוני קינוחים אונליין

סופלה שוקולד בלונדי

ובשמו המקצועי פונדנט, קינוח שוקולדי בטירוף אפוי מבחוץ ונוזל מבפנים, הפעם בגרסת שוקולד בלונדי! מתכון לסופלה שוקולד בלונדי קליל שלא תרצו להפסיק לאפות מרוב שזה טעים.

סוג מתכון

חלבי

זמן הכנה

30 דקות

דרגת קושי

קל

אהבתם? שתפו:

*בתיאום מראש ניתן להזמין מארזי קינוחים לכל סוגי האירועים, שבתות וחגים.
*חלק מהתמונות להמחשה בלבד.

המרכיבים:


  • 250 גרם שוקולד בלונדי קרמל מלוח
  • 150 גרם חמאה
  • 1/2 כוס סוכר לבן
  • 1/4 כפית מלח
  • 2 ביצים + חלמון
  • 1/2 כוס קמח לבן פחות כפית

אופן הכנה:

1
מעבירים לקערה בלונדי שבור לקוביות וחמאה וממיסים בפולסים במיקרו.
2
מוסיפים את הסוכר, מלח והביצים ומערבבים עד לקבלת בלילה אחידה.
3
מוסיפים את הקמח ומערבבים בעדינות את התערובת.
4
מוזגים את הבלילה לכוסות קרטון לסופלה, תבניות מאפינס או צלחות לאפיית סופלה רב פעמיות ואופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות כ12 דקות.

סופלה שוקולד בלונדי – קצת רקע על המתכון והקינוח:

אולי הא' ב' של הקינוחים הפשוטים הטובים והמוכרים שכולם אוהבים.
אבל עם טוויסט קטן, סופלה שוקולד בלונדי פשוט וביתי במינימום זמן הכנה ומקסימום תוצאה מפנקת.

המתכון הזה מתאים לכל אחד אבל באמת לכל אחד הוא כל כך פשוט וטעים שאפשר להכינו כמה פעמים שתרצו בקלות.

הקינוח הוא אישי שכל אורח שאתם מארחים או אחד מהאנשים הגרים בבית ישמח לקבל ולאכול אותו.

זה יכול לבוא להשתלב נהדר כקינוח בצד לארוחת בוקר או אפילו אם בא לכם לחטוף ולנשנש משהו קטן במהלך הערב

לצד כוס תה או הנס קפה. זה באמת אחד מהשילובים הטובים והטעימים.

המצרכים של המתכון פשוטים ובסייסים ואלו המצרכים:

שוקולד בלונדי קרמל מלוח, חמאה, סוכר לבן, מלח, ביצים + חלמון וקמח לבן

אופן ההכנה פשוט וכולל בסה"כ 4 שלבים בלבד. שלבים מאוד פשוטים.

*שימו לב במרכיבים ואופן הכנה להשתמש במידות המדויקת שרשמנו למעלה בדף המתכון

המתכון הזה נעשה במיוחד עם מינימום שימוש בשמן ואפילו תוכלו להשתמש בתרסיס שמן.

הסופלה חלבי ואורך ההכנה הוא כחצי שעה בלבד (30 דקות) כן כן, 30 דקות בלבד ואתם כבר נהנים מהטעם המתוק.

*אל תשכחו לחמם את התנור מראש ל180 מעלות!

הנאה מובטחת!

אצלנו באתר יש מגוון רחב של קטגוריות שונות של כל סוגי הקינוחים והמתכון הזה לא סתם נכנס אל

קטגוריית 'קינוחים קלים להכנה' כי זה באמת מתכון קל ופשוט.

אז למה אתם מחכים? תכינו את העוגה ונשמח לשמוע בתגובות מטה איך יצא.

אה, וכמובן אל תשכחו לצלם ולתייג אותנו באינסטגרם או בקבוצת הפייסבוק שנוכל להשוויץ בתוצאה 🙂

אוהבים, צוות ללוש.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים נוספים שאולי תאהבו: