תמונה מתכון סופגניות אוראו | ללוש - מתכוני קינוחים אונליין

סופגניות אוראו

אם נמאס לכם מהסופגניות הרגילות ואתם מחפשים מתכון ייחודי שיגנוב את ההצגה בחג החנוכה, המתכון לסופגניות אוראו הוא מה שאתם צריכים. סופגניות אוראו במילוי קרם לבן טעימות במיוחד שלא תוכלו להפסיק לאכול!

סוג מתכון

חלבי

זמן הכנה

שעתיים

דרגת קושי

בינוני

אהבתם? שתפו:

*בתיאום מראש ניתן להזמין מארזי קינוחים לכל סוגי האירועים, שבתות וחגים.
*חלק מהתמונות להמחשה בלבד.

המרכיבים:


  • 450 גרם קמח לבן
  • 40 גרם שמרים טריים
  • 5 כפות סוכר
  • 1 שקית סוכר וניל
  • 1 ביצה
  • קורט מלח
  • 50 גרם חמאה
  • 3/4 כוס חלב
  • חבילת אוראו (16 עוגיות)
  • 4 כפות אבקת סוכר

אופן הכנה:

1
מפרידים את עוגיות האוראו והקרם שבאמצע לשתי קערות. את העוגיות מרסקים לפירורים (לא עבים, עדיף לטחון לפירורים דקים)
2
בקערת מיקסר עם וו לישה מערבלים את הקמח, שמרים, סוכר לבן, סוכר וניל, ביצה וקורט מלח עד תערובת יבשה אחידה.
3
מוסיפים בהדרגה את החמאה והחלב ומערבלים במהירות גבוהה יותר עד קבלת בצק אחיד ורך.
4
מעבירים את הבצק לקערה משומנת היטב, מכסים את הקערה ומכסים אותה, מתפיחים את הבצק כשעה עד הכפלת הנפח.
5
לאחר ההתפחה, לשים מעט את הבצק כדי להוציא את האוויר החוצה. יוצרים כדורים שווים מהבצק, מניחים במגש מרופד נייר אפיה ומתפיחים שוב כחצי שעה.
6
מחממים שמן בסיר לטיגון עמוק, ברגע שהשמן חם מספיק מנמיכים את האש מעט ומטגנים כל כדור ב3 דקות בכל צד.
7
מעבירים את הכדורים לאחר הטיגון לצלחת מרופדת נייר סופג.
8
ממתינים כ3 דקות לצינון, בינתיים מחממים את קרם האוראו שהנחנו בצד בתחילה כ10 שניות במיקרו או במים חמים (בתוך שקית זילוף), בעזרת שקית זילוף עם צנתר צינור (מותאם למילויים) מחוררים את הסופגנייה בצידה וממלאים בעדינות את הקרם. לאחר מכן בוזקים אבקת סוכר.

סופגניות אוראו – קצת רקע ומידע על המתכון ועל הסופגניות:

סופגניות– הפעם לקחנו את הסופגניות הבנאליות למקום אחר לגמרי וזה פשוט וואו!

עמוסה טעמים של אוראו מושלם שאין אחד שיישאר אדיש לסופגנייה הזאת.

ללא ספק דבר פופולרי בקרב הישראלים בארץ וגם לאלה שבחו"ל.

אנחנו מודים, שמדובר בסופגניות לא מדובר במתכון הכי בריא בעולם.

אבל בהחלט מדובר במתכון מעט יותר טוב ומומלץ,

עם פחות קלוריות מהסופגניות המטוגנות אליהם אתם רגילים ומכירים.

אז אם בא לכם להתפרע אבל בעדינות, זה המתכון עבורכם.

במתכון לא נוכל להתחמק מסיר הטיגון והשמן העמוק.

שאנחנו היינו שמחים לוותר על זה במתכון זה.

מי שבכל מקרה מעוניין לוותר על הטיגון מוזמן לעבור למתכון של הסופגניות האפויות

במתכון של הסופגניות האפויות תוכלו להכין את הסופגניות בעזרת תנור וללא שמן בכלל.

(בטח אחרי תקופת החגים עמוסת האוכל שהייתה לא מזמן).

המתכון הוא חלבי. אורך התהליך מרגע תחילת ההכנה עד שתוכלו לנגוס בסופגנייה הינו שעתיים בלבד.

שחלק נכבד ממנו זה המתנה שהסופגניות יהיו מוכנות בתנור ושהבצק יטפח עד למידה הרצויה.

במתכון של הסופגניות האפויות שלנו עברנו על כל הפרטים הכי קטנים הכנו את רשימת המצרכים.

בנוסף לכך רשמנו את שלבי אופן ההכנה שלב אחר שלב בצורה הטובה הברורה והנכונה ביותר עבורכם.

הכל על מנת שתוכלו לבצע זאת בדרך המובנת ביותר שאפשר.

*הערה שאנשים רבים שוכחים לעשות בעת שימוש במתכון זה חימום התנור, אז אל תשכחו לחמם את התנור. 😉

הבונוס במתכון שלנו שאת הסופגניות תוכלו לחמם ולהקפיא כראות עינכם,

לאחר מכן לחמם במשך מספר שניות במיקרו וכמעט ולא תשימו לב להבדל בטריות ובטעם,

ניסינו זאת וזה יצא פשוט מושלם, באחריות!

המלצת ללוש: קשטו את הסופגנייה במצרכים שאתם או ילדיכם אוהבים כגון אבקת סוכר ו/או סוכריות צבעוניות ו/או סוכריות שוקולד טעימות.

אז למה אתם מחכים?

תכינו את הסופגניות האפויות שלנו ונשמח לשמוע בתגובות מטה איך יצא.

הצטרפו ל-בלוג שלנו ותהנו ממגוון רחב של כתבות בנושאים מעולם הקינוחים.

וכתבה מיוחדת על סופגניות בחג:

במידה ואתם מעוניינים במתכונים נוספים שלא קיימים באתר, אתם מוזמנים לכתוב לנו על כך
ונשמח להכין את המתכון ולעלות אותו לכאן – וכמובן לעדכן אתכם 🙂

אה, וכמובן אל תשכחו לצלם ולתייג אותנו באינסטגרם או ב-עמוד הפייסבוק שנוכל להשוויץ בתוצאה ולעלות אותה לחשבונות שלנו 🙂

אוהבים, צוות ללוש.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים נוספים שאולי תאהבו: