מתכון לקרמשניט – קצת רקע ומידע על הקינוח:
אחת מהעוגות אהובות עלינו ביותר חייבת לקבל כאן במה! עוגה שלדעתנו אחת מהטעימות והעשירות ביותר,
במתכון קל ומדהים שלא תוכלו להפסיק להכין וגם לאכול – עוגת מילפיי בשעה עבודה.
במתכון הנ"ל זמן ההכנה הוא כשעה עבודה בלבד! כן כן, 60 דקות בלבד והעוגה מוכנה.
המתכון הוא כמובן חלבי לכל השומרים, איך לא? מדובר בעוגת גבינה כמובן 😉
דרגת קושי ההכנה הוא קלה, הצמדות מדויקת לכל שלבי אופן ההכנה וכל אחד יוכל להכין את העוגה.
מרכיבי העוגה הם פשוטים מאוד ואלו המרכיבים והם מכילים סה"כ 4 מרכיבים:
בצק עלים, סוכר לבן, אבקת סוכר ושמנת מתוקה.
אופן ההכנה כולל בתוכו 6 שלבים בלבד.
כאשר בשלב הרביעי (4) מתחיל שלב הכנת הקצפת
הערה: נא לא לשכוח לחמם מראש את התנור ל-180 מעלות עד הזהבה
הערה נוספת: בזמן הכנת הקצפת לא לשכוח בקערת מיקסר לערבל במהירות גבוהה שמנת מצוקה עד קבלת קרם במרקם יוגורט.
ולהוסיף את אבקת הסוכר ומערבלים היטב במהירות נמוכה יותר עד קבלת קצף יציב ואחיד
—
בגלל הפופולאריות של העוגות האלה והביקוש הרב ואהבה שהן מקבלות צוות הקונדיטורים של ללוש הכין עבורכם
מספר של מתכונים שונים לסוגי עוגות שונות. גם עוגות בחושות וגם עוגות קרות.
ובנוסף לכך מספר רב של מתכונים לעוגות גבינה שונות.
מעוניינים במתכונים נוספים לעוגות? היכנסו לקטגוריה המלאה > 'עוגות בחושות' , 'עוגות קרות'
את כל המתכונים של העוגות הקיימים באתר תוכלו לראות באתר תחת קטגוריה 'עוגות'
בבלוג שלנו כתבנו מספר כתבות המתאימות למתכון הנ"ל:
- קינוחים ללא שוקולד: אוהבים קינוחים בלי שוקולד? זה בשבילכם
- עוגות: עוגות בחושות – עוגות קרות – כל מה שצריך לדעת
- איזה קינוחים ילדים הכי אוהבים להכין?
- עוגות לשבועות: אילו עוגות הכי מומלץ להכנה בחג השבועות?
במידה ואתם מעוניינים במתכונים נוספים שלא קיימים באתר, אתם מוזמנים לכתוב לנו על כך
ונשמח להכין את המתכון ולעלות אותו לכאן – וכמובן לעדכן אתכם 🙂
אה, וכמובן אל תשכחו לצלם ולתייג אותנו באינסטגרם או בקבוצת הפייסבוק שנוכל להשוויץ בתוצאה 🙂
אוהבים, צוות ללוש.