תמונה מתכון מתכון לקרמשניט | ללוש - מתכוני קינוחים אונליין

מתכון לקרמשניט

אחת מהעוגות אהובות עלינו ביותר חייבת לקבל כאן במה! עוגה שלדעתנו אחת מהטעימות והעשירות ביותר, במתכון קל ומדהים שלא תוכלו להפסיק להכין וגם לאכול – עוגת מילפיי בשעה עבודה.

סוג מתכון

חלבי

זמן הכנה

שעה

דרגת קושי

קל

אהבתם? שתפו:

*בתיאום מראש ניתן להזמין מארזי קינוחים לכל סוגי האירועים, שבתות וחגים.
*חלק מהתמונות להמחשה בלבד.

המרכיבים:


  • 1 חבילת בצק עלים
  • 1 כוס סוכר לבן
  • 50 גרם אבקת סוכר
  • 500 מ״ל שמנת מתוקה (2 מיכלים)

אופן הכנה:

1
מכינים את שכבות הבצק. חותכים מלבנים מבצק העלים ברוחב של כ5 ס״מ.
2
מרפדים תבנית בנייר אפיה. מניחים את המלבנים ברווחים בתבנית, מפזרים סוכר לבן מעל הבצק, מניחים נייר אפיה מעל המלבנים, מעליו תבנית תנור נוספת ומעל התבנית סיר בכדי ליצור משטח כבד שימנע מהבצק לתפוח.
3
אופים למשך כ15 דקות בתנור שחומם מראש ל180 מעלות עד הזהבה.
4
מכינים את הקצפת - בקערת המיקסר מערבלים במהירות גבוהה שמנת מצוקה עד קבלת קרם במרקם יוגורט. מוסיפים את אבקת הסוכר ומערבלים היטב במהירות נמוכה יותר עד קבלת קצף יציב ואחיד
5
מעבירים את הקצפת לשק זילוף. מוציאים את הבצק מהתנור ומניחים לקירור מוחלט.
6
מזלפים מעל מלבן אחד את הקצפת, מניחים מלבן נוסף ומזלפים גם עליו את הקצפת. מעל הקצפת מניחים שכבה נוספת של בצק עלים ובוזקים אבקת סוכר מעל.

מתכון לקרמשניט – קצת רקע ומידע על הקינוח:

אחת מהעוגות אהובות עלינו ביותר חייבת לקבל כאן במה! עוגה שלדעתנו אחת מהטעימות והעשירות ביותר,
במתכון קל ומדהים שלא תוכלו להפסיק להכין וגם לאכול – עוגת מילפיי בשעה עבודה.

במתכון הנ"ל זמן ההכנה הוא כשעה עבודה בלבד! כן כן, 60 דקות בלבד והעוגה מוכנה.

המתכון הוא כמובן חלבי לכל השומרים, איך לא? מדובר בעוגת גבינה כמובן 😉

דרגת קושי ההכנה הוא קלה, הצמדות מדויקת לכל שלבי אופן ההכנה וכל אחד יוכל להכין את העוגה.

מרכיבי העוגה הם פשוטים מאוד ואלו המרכיבים והם מכילים סה"כ 4 מרכיבים:

בצק עלים, סוכר לבן, אבקת סוכר ושמנת מתוקה.

אופן ההכנה כולל בתוכו 6 שלבים בלבד.
כאשר בשלב הרביעי (4) מתחיל שלב הכנת הקצפת

הערה: נא לא לשכוח לחמם מראש את התנור ל-180 מעלות עד הזהבה

הערה נוספת: בזמן הכנת הקצפת לא לשכוח בקערת מיקסר לערבל במהירות גבוהה שמנת מצוקה עד קבלת קרם במרקם יוגורט.
ולהוסיף את אבקת הסוכר ומערבלים היטב במהירות נמוכה יותר עד קבלת קצף יציב ואחיד

בגלל הפופולאריות של העוגות האלה והביקוש הרב ואהבה שהן מקבלות צוות הקונדיטורים של ללוש הכין עבורכם

מספר של מתכונים שונים לסוגי עוגות שונות. גם עוגות בחושות וגם עוגות קרות.
ובנוסף לכך מספר רב של מתכונים לעוגות גבינה שונות.

מעוניינים במתכונים נוספים לעוגות? היכנסו לקטגוריה המלאה > 'עוגות בחושות' , 'עוגות קרות'

את כל המתכונים של העוגות הקיימים באתר תוכלו לראות באתר תחת קטגוריה 'עוגות'

בבלוג שלנו כתבנו מספר כתבות המתאימות למתכון הנ"ל:

במידה ואתם מעוניינים במתכונים נוספים שלא קיימים באתר, אתם מוזמנים לכתוב לנו על כך
ונשמח להכין את המתכון ולעלות אותו לכאן – וכמובן לעדכן אתכם 🙂

אה, וכמובן אל תשכחו לצלם ולתייג אותנו באינסטגרם או בקבוצת הפייסבוק שנוכל להשוויץ בתוצאה 🙂

אוהבים, צוות ללוש.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים נוספים שאולי תאהבו: