תמונה מתכון לקרם ברולה | ללוש - מתכוני קינוחים אונליין

מתכון לקרם ברולה

מתכון לאחד מהקינוחים הטעימים והפופולריים ביותר. קרם ברולה בינוני פשוט מושלם שאי אפשר שלא להתמכר אליו עם ציפוי של סוכר חום מושלם. שעה עבודה ויש לכם את הקרם ברולה הכי טעים שיש, אנחנו ממליצים להכין אותו כקינוח יוקרתי לאחר ארוחת החג או אם סתם בא לכם להתפנק בקינוח טעים ושונה מהנוף.

סוג מתכון

חלבי

זמן הכנה

שעה

דרגת קושי

קשה

אהבתם? שתפו:

*בתיאום מראש ניתן להזמין מארזי קינוחים לכל סוגי האירועים, שבתות וחגים.
*חלק מהתמונות להמחשה בלבד.

המרכיבים:

כמות:


6 יחידות בינוניות

  • 500 מ״ל שמנת מתוקה (2 מיכלים)
  • 3/4 מקל וניל או 1 ו1/2 כפית מחית וניל
  • 1/2 כוס סוכר לבן
  • 5 חלמונים
  • לציפוי: סוכר חום

אופן הכנה:

1
מחממים תנור ל-140 מעלות .
2
בקלחת מחממים שמנת מתוקה ומוסיפים 1/4 מכמות הסוכר הלבן. מערבבים היטב ומביאים את השמנת לרתיחה. מוסיפים את הוניל ומערבבים היטב, לאחר מכן מסירים מהאש.
3
טורפים היטב בקערה את החלמונים יחד עם יתר כמות הסוכר הלבן.
4
יוצקים את השמנת בזרם דק אל תערובת החלמונים ומערבבים היטב תוך כדי.
5
מסננים את התערובת במסננת דקה ומוזגים לכלים המתאימים לאפייה בתנור.
6
מניחים את הכלים בתבנית אפייה לתנור ומוזגים מים אל תבנית התנור עד גובה מחצית הכלים.
7
אופים כ-30 דקות ומצננים היטב לאחר אפיה.
8
לפני ההגשה: מפזרים סוכר חום מעל הברולה ומקרמלים אותו בעזרת ברנר (מבער).

מתכון לקרם ברולה – קצת רקע ומידע על הקינוח:

מתכון לאחד מהקינוחים הטעימים והפופולריים ביותר. קרם ברולה בינוני פשוט מושלם שאי אפשר שלא להתמכר אליו
עם ציפוי של סוכר חום מושלם. שעה עבודה ויש לכם את הקרם ברולה הכי טעים שיש,
אנחנו ממליצים להכין אותו כקינוח יוקרתי לאחר ארוחת החג או אם סתם בא לכם להתפנק בקינוח טעים ושונה מהנוף.

מתכון קרם ברולה הינו מתכון חלבי אז כל שומרי הכשרות שימו לב שהמתכון הוא חלבי.
אורכו של המתכון הינו שעה אך כמחצית מהזמן (30 דקות) זה אפיה בתנור ויש גם זמן על הקרם ברולה להצטנן.
דרגת הקושי של המתכון היא קשה אך אנחנו מתחייבים שהצמדות מוחלטת לאופן ההכנה וההצלחה בהכנת המתכון מובטחת 🙂

איך מכינים קרם ברולה

מרכיבי המתכון הנ"ל מתחלקים ל-2 חלקים:

  1. הכנת הקרם ברולה
  2. הציפוי של הקרם ברולה

להכנת הקרם ברולה תצטרכו בסה"כ כ-4 מרכיבים בלבד:

שמנת מתוקה (2 מיכלים), מקל וניל או לחילופין מחית וניל, סוכר לבן וחלמונים.

לציפוי של הקרם ברולה תצטרכו סוכר חום בלבד.

*הערה חשובה: נא להשתמש בכמות המדויקת של המרכיבים שרשמנו בדף המתכון.

אופן ההכנה של הכנת קרם ברולה כולל בתוכו כ-8 שלבים בלבד.

כאשר בשלב הראשון: בסה"כ תצטרכו לחמם את התנור מבעוד מועד ל-140 מעלות.

כאשר בשלב השביעי: זהו שלב האפיה בו אופים את הקרם ברולה כ-30 דקות ולאחר מכן מביאים לו זמן להצטנן.

בשלב האחרון שזהו השלב לפני ההגשה מפזרים סוכר חום מעל הברולה ומקרמלים אותו בעזרת ברנר (מבער).

הערת מטבח חשובה שאנחנו חייבים לציין שוב: 

  1. לא לשכוח לחמם את התנור מראש ל-140 ולהכניס את הברולה כאשר התנור בטמפרטורה הרצויה.
  2. להעניק לברולה זמן מנוחה לאחר האפיה.

בגלל ייחודיות המתכון הטעם והמורכבות אנו מחשיבים את מתכון זה כמתכון חגיגי שמומלץ להכין בחגים.
מוזמנים למצוא מתכונים שווים נוספים לחגים בקטגוריה שלנו: 'קינוחים לחגים'

וגם יש לנו קטגוריה חדשה של 'קינוחים מיוחדים'

בבלוג שלנו כתבנו מספר כתבות המתאימות למתכון הנ"ל:

במידה ואתם מעוניינים במתכונים נוספים שלא קיימים באתר, אתם מוזמנים לכתוב לנו על כך
ונשמח להכין את המתכון ולעלות אותו לכאן – וכמובן לעדכן אתכם 🙂

אה, וכמובן אל תשכחו לצלם ולתייג אותנו באינסטגרם או בקבוצת הפייסבוק שנוכל להשוויץ בתוצאה ולעלות אותה לחשבונות שלנו 🙂

אוהבים, צוות ללוש.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים נוספים שאולי תאהבו: