מתכון לפאי שוקולד – קצת רקע ומידע על המתכון:
מתכון טעים בטירוף שמורכב מתחתית פריכה מלית שוקולד טעימה בטירוף וציפוי גנאש שיעטוף את הפאי בצורה מושלמת
בשורה נוספת שתשמחו לשמוע המתכון קל להכנה בחצי שעה עבודה בלבד!
קינוח פאי שוקולד מטריף שכל אורח שלכם או בני המשפחה יאהב!
מתכון קליל עם מינימום עבודה ומצרכים – בדיוק כמו שאתם אוהבים.
המרכיבים במתכון זה מחולקים הפעם לשלושה חלקים:
1.לפאי
2. למלית
3. לציפוי
בואו נתחיל במצרכים שתצטרכו על מנת להכין את הפאי:
חמאה רכב, קמח לבן, סוכר לבן, מלח וביצה
למלית תצטרכו: שוקולד מריר, שמנת מתוקה וביצים
לציפוי גנאש תצטרכו: שוקולד מריר ושמנת מתוקה
*הערה חשובה: במצרכים נא להשתמש בכמויות המדויקות הכתובות בדף המתכון למעלה – זה חשוב.
אופן ההכנה כולל בתוכו 9 שלבים בלבד, פשוטים וקלים.
הערה חשובה: לא לשכוח לחמם מראש את התנור ל-165 מעלות על מנת שהפאי יצא מושלם!
–
אנחנו מאוד אוהבים את המתכון הזה כי הוא מעט שונה בנוף ומתאים להרבה אירועים במיוחד לחגים!
אצלנו באתר יש מגוון רחב של קינוחים לכל חגי ישראל השונים.
'קינוחים לראש השנה' , 'קינוחים לשבועות' , 'קינוחים לפורים' , 'קינוחים לסוכות' , 'קינוחים לחנוכה', 'קינוחים לחג הפסח'.
לאוהבי קינוחי כוסות תוכלו למצוא גם קינוחי כוסות לחגים בלחיצה על הקישורים הבאים
'קינוחי כוסות לפסח' , 'קינוחי כוסות לשבועות' – תהנו 🙂
—
עוגות בחושות
קצת מידע על עוגות בחושות, כיום הסוג הפופולרי ביותר שמכינים בכל העולם וגם במטבח הישראלי זוהי העוגה הבחושה.
למי שלא יודע למה היא נקראת כך אז למעשה אנו מדברים על עוגה שכל מרכיביה מעורבלים יחדיו במערבל
או בצורה ידנית כאשר לאחר שלב זה מוסיפים אליה קמח וחומרי תפיחה נוספים.
עוגות קרות
קצת מידע על עוגות קרות, אנשים רבים מעדיפים כיום עוגות קרות על פני עוגות בחושות או עוגות שמרים מסוימות.
הסיבה היא מעבר לטעם והמרקם הנפלא והקר גם התחושה שאנו אוכלים עוגה קרה שמקררת את הגוף ומביאה עמה תחושה
כיפית ונעימה – מעבר לטעם המשובח של מרכיבים מסוימים שיוצאים מהמקרר ישירות לפה שלכם.
אין טעים יותר או טעים פחות בעת הכנת עוגה או בחירת עוגה – הכל עניין של טעם.
יש כאלו שמעדיפים את העוגות הבחושות – ויש כאלו שמעדיפים את העוגות הקרות.
אצלנו באתר תוכלו למצוא את כל המינים והסוגים שרק תוכלו לרצות? יש משהו שבא לכם ואין? תכתבו לנו ונדאג לזה!
—
מתכונים לעוגות
מעוניינים במתכונים נוספים לעוגות? היכנסו לקטגוריה המלאה > 'עוגות בחושות' , 'עוגות קרות'
את כל המתכונים של העוגות הקיימים באתר תוכלו לראות באתר תחת קטגוריה 'עוגות'
—
בבלוג שלנו כתבנו מספר כתבות המתאימות למתכון הנ"ל:
- קינוחים לשבת: עוגות לשבת – עוגיות לשבת – מה מומלץ?
- קינוח לסוכות: איזה קינוחים הכי כדאי להכין בסוכות?
- איזה קינוחים ילדים הכי אוהבים להכין?
- עוגות: עוגות בחושות – עוגות קרות – כל מה שצריך לדעת
- עוגות לשבועות: אילו עוגות הכי מומלץ להכנה בחג השבועות?
- מתכונים לעוגות גבינה – עשה ואל תעשה
- עוגות בחושות: אחסון עוגות – הקפאת עוגות – מה מומלץ ולמה?
- אחסון במטבח: פתרונות אחסון למטבח קטן – איך לאחסן חומרי אפייה?
—
במידה ואתם מעוניינים במתכונים נוספים שלא קיימים באתר, אתם מוזמנים לכתוב לנו על כך
ונשמח להכין את המתכון ולעלות אותו לכאן – וכמובן לעדכן אתכם 🙂
אה, וכמובן אל תשכחו לצלם ולתייג אותנו באינסטגרם או בקבוצת הפייסבוק שנוכל להשוויץ בתוצאה ולעלות אותה לחשבונות שלנו 🙂
אוהבים, צוות ללוש.