מתכון לעוגת קרמבו – קצת רקע ומידע על העוגה:
אוהבים קרמבו ועוגות? גם אנחנו! המתכון הבא בדיוק בשבילכם. מתכון לעוגת קרמבו מושלמת בשעה וחצי עבודה בלבד,
המרכיבים מתחלקים לשלושה חלקים והעוגה המושלמת הזאת תפורה מדהים לאחר האוכל בשישי בערב, או סתם אם בא לכם עוגה מושלמת שתהיה במקרר.
העוגה הזו חלבית אז כל שומרי הכשרות שימו לב – העוגה הינה חלבית.
זמן ההכנה של העוגה במלואה הוא כ-שעה וחצי.
שכן חלקו של המתכון הוא האפייה בתנור ככה שהעבודה על העוגה קצרה יותר.
עוגת קרמבו מתכון
הגודל שיצא לכם מהמתכון הנ"ל זה: תבנית אחת בקוטר 24
להכנת 'מתכון לעוגת קרמבו חלבית' – המרכיבים מתחלקים לשלושה חלקים:
- לתחתית
- לקרם
- לציפוי
מוכנים? נתחיל:
להכנת התחתית תצטרכו את המרכיבים הבאים: ביצים, סוכר לבן, שמן, 1 חבילת אינסטנט פודינג שוקולד ותמצית וניל.
לקרם: 500 מ"ל שמנת מתוקה (2 מיכלים), 1 חבילת אינסטנט פודינג וניל, סוכר לבן ותמצית וניל.
ולציפוי תצטרכו: 250 מ"ל שמנת מתוקה ושוקולד מריר.
*שימו לב: בכמויות מדויקות נא להשתמש באופן מדויק בחלק העליון של דף המתכון – זה קריטי להצלחת המתכון.
אופן ההכנה כולל בתוכו בסה"כ 6 שלבים בלבד.
בשלב הראשון תצטרכו: מחממים תנור ל-160 מעלות.
בשלב השני מכינים את התחתית: בקערת מיקסר מקציפים 5 חלבונים במהירות גבוהה עד לקבלת תערובת תפוחה ובהירה. מוסיפים את הסוכר וממשיכים להקציף.
בשלב החמישי מכינים את הקרם: בקערה מיקסר מקציפים היטב שמנת מתוקה למרקם יוגורט. מוסיפים את הסוכר ותמצית הוניל וממשיכים להקציף.
מוסיפים את פודינג הוניל וממשיכים להקציף עד קבלת קצפת אחידה.
ובשלב השישי מכינים את הציפוי: בקערה ממיסים בפולסים במיקרוגל שוקולד מריר ושמנת מתוקה עד קבלת תערובת שוקולד אחידה וחלקה.
בשלב האחרון עושים את הדבר הבא: מעבירים את הקרם מעל התחתית שנאפתה ומיישרים. מעל יוצקים את ציפוי השוקולד ומעבירים לקירור של כשעתיים לפחות.
—
מעוניינים במתכונים נוספים לעוגות? היכנסו לקטגוריה המלאה > 'עוגות בחושות' , 'עוגות קרות'
את כל המתכונים של העוגות הקיימים באתר תוכלו לראות באתר תחת קטגוריה 'עוגות'
—
בבלוג שלנו כתבנו מספר כתבות המתאימות למתכון הנ"ל:
- קינוחים לשבת: עוגות לשבת – עוגיות לשבת – מה מומלץ?
- קינוח לסוכות: איזה קינוחים הכי כדאי להכין בסוכות?
- איזה קינוחים ילדים הכי אוהבים להכין?
- עוגות: עוגות בחושות – עוגות קרות – כל מה שצריך לדעת
- עוגות לשבועות: אילו עוגות הכי מומלץ להכנה בחג השבועות?
- מתכונים לעוגות גבינה – עשה ואל תעשה
- עוגות בחושות: אחסון עוגות – הקפאת עוגות – מה מומלץ ולמה?
—
במידה ואתם מעוניינים במתכונים נוספים שלא קיימים באתר, אתם מוזמנים לכתוב לנו על כך
ונשמח להכין את המתכון ולעלות אותו לכאן – וכמובן לעדכן אתכם 🙂
אה, וכמובן אל תשכחו לצלם ולתייג אותנו באינסטגרם או בקבוצת הפייסבוק שנוכל להשוויץ בתוצאה ולעלות אותה לחשבונות שלנו 🙂
אוהבים, צוות ללוש.