תמונות המתכון יעלו בקרוב מאוד.

מתכון לעוגת קרמבו

אוהבים קרמבו ועוגות? גם אנחנו! המתכון הבא בדיוק בשבילכם. מתכון לעוגת קרמבו מושלמת בשעה וחצי עבודה בלבד, המרכיבים מתחלקים לשלושה חלקים והעוגה המושלמת הזאת תפורה מדהים לאחר האוכל בשישי בערב, או סתם אם בא לכם עוגה מושלמת שתהיה במקרר.

סוג מתכון

חלבי

זמן הכנה

שעה וחצי

דרגת קושי

בינוני

אהבתם? שתפו:

*בתיאום מראש ניתן להזמין מארזי קינוחים לכל סוגי האירועים, שבתות וחגים.
*חלק מהתמונות להמחשה בלבד.

המרכיבים:

כמות:


תבנית עגולה קוטר 24

  • לתחתית: 5 ביצים
  • 1 כוס סוכר לבן
  • 3 כפות שמן
  • 1 חבילת אינסטנט פודינג שוקולד
  • 1 כפית תמצית וניל
  • לקרם: 500 מ"ל שמנת מתוקה (2 מיכלים)
  • 1 חבילת אינסטנט פודינג וניל
  • 3 כפות סוכר לבן
  • 2 כפיות תמצית וניל
  • לציפוי: 250 מ"ל שמנת מתוקה
  • 100 גרם שוקולד מריר

אופן הכנה:

1
מחממים תנור ל-160 מעלות
2
מכינים את התחתית - בקערת מיקסר מקציפים 5 חלבונים במהירות גבוהה עד לקבלת תערובת תפוחה ובהירה. מוסיפים את הסוכר וממשיכים להקציף.
3
טורפים בקערה שמן וחלמונים היטב ומוסיפים בהדרגה לקערת המיקסר עד להטמעה. מוסיפים את פודינג השוקולד וממשיכים להקציף עד קבלת בלילה אחידה.
4
יוצקים את הבלילה לתבנית עגולה משומנת היטב ואופים כ30 דקות. מצננים לגמרי.
5
בינתיים מכינים את הקרם - בקערה מיקסר מקציפים היטב שמנת מתוקה למרקם יוגורט. מוסיפים את הסוכר ותמצית הוניל וממשיכים להקציף. מוסיפים את פודינג הוניל וממשיכים להקציף עד קבלת קצפת אחידה.
6
מכינים את הציפוי - בקערה ממיסים בפולסים במיקרוגל שוקולד מריר ושמנת מתוקה עד קבלת תערובת שוקולד אחידה וחלקה.
7
מעבירים את הקרם מעל התחתית שנאפתה ומיישרים. מעל יוצקים את ציפוי השוקולד ומעבירים לקירור של כשעתיים לפחות.

מתכון לעוגת קרמבו – קצת רקע ומידע על העוגה:

אוהבים קרמבו ועוגות? גם אנחנו! המתכון הבא בדיוק בשבילכם. מתכון לעוגת קרמבו מושלמת בשעה וחצי עבודה בלבד,
המרכיבים מתחלקים לשלושה חלקים והעוגה המושלמת הזאת תפורה מדהים לאחר האוכל בשישי בערב, או סתם אם בא לכם עוגה מושלמת שתהיה במקרר.

העוגה הזו חלבית אז כל שומרי הכשרות שימו לב – העוגה הינה חלבית.
זמן ההכנה של העוגה במלואה הוא כ-שעה וחצי.
שכן חלקו של המתכון הוא האפייה בתנור ככה שהעבודה על העוגה קצרה יותר.

 עוגת קרמבו מתכון

הגודל שיצא לכם מהמתכון הנ"ל זה: תבנית אחת בקוטר 24

להכנת 'מתכון לעוגת קרמבו חלבית' – המרכיבים מתחלקים לשלושה חלקים:

  1. לתחתית
  2. לקרם
  3. לציפוי

מוכנים? נתחיל:

להכנת התחתית תצטרכו את המרכיבים הבאים: ביצים, סוכר לבן, שמן, 1 חבילת אינסטנט פודינג שוקולד ותמצית וניל.

לקרם: 500 מ"ל שמנת מתוקה (2 מיכלים), 1 חבילת אינסטנט פודינג וניל, סוכר לבן ותמצית וניל.

ולציפוי תצטרכו: 250 מ"ל שמנת מתוקה ושוקולד מריר.

*שימו לב: בכמויות מדויקות נא להשתמש באופן מדויק בחלק העליון של דף המתכון – זה קריטי להצלחת המתכון.

אופן ההכנה כולל בתוכו בסה"כ 6 שלבים בלבד.

בשלב הראשון תצטרכו: מחממים תנור ל-160 מעלות.

בשלב השני מכינים את התחתית: בקערת מיקסר מקציפים 5 חלבונים במהירות גבוהה עד לקבלת תערובת תפוחה ובהירה. מוסיפים את הסוכר וממשיכים להקציף.

בשלב החמישי מכינים את הקרם: בקערה מיקסר מקציפים היטב שמנת מתוקה למרקם יוגורט. מוסיפים את הסוכר ותמצית הוניל וממשיכים להקציף.
מוסיפים את פודינג הוניל וממשיכים להקציף עד קבלת קצפת אחידה.

ובשלב השישי מכינים את הציפוי: בקערה ממיסים בפולסים במיקרוגל שוקולד מריר ושמנת מתוקה עד קבלת תערובת שוקולד אחידה וחלקה.

בשלב האחרון עושים את הדבר הבא: מעבירים את הקרם מעל התחתית שנאפתה ומיישרים. מעל יוצקים את ציפוי השוקולד ומעבירים לקירור של כשעתיים לפחות.

מעוניינים במתכונים נוספים לעוגות? היכנסו לקטגוריה המלאה > 'עוגות בחושות' , 'עוגות קרות'

את כל המתכונים של העוגות הקיימים באתר תוכלו לראות באתר תחת קטגוריה 'עוגות'

בבלוג שלנו כתבנו מספר כתבות המתאימות למתכון הנ"ל:

במידה ואתם מעוניינים במתכונים נוספים שלא קיימים באתר, אתם מוזמנים לכתוב לנו על כך
ונשמח להכין את המתכון ולעלות אותו לכאן – וכמובן לעדכן אתכם 🙂

אה, וכמובן אל תשכחו לצלם ולתייג אותנו באינסטגרם או בקבוצת הפייסבוק שנוכל להשוויץ בתוצאה ולעלות אותה לחשבונות שלנו 🙂

אוהבים, צוות ללוש.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים נוספים שאולי תאהבו: