מתכון לעוגת טריקולד – קצת רקע ומידע על העוגה:
מתכון מטורף ועשיר בטירוף לעוגת טריקולד. עוגה מטורפת ועשירה של 3 שכבות שוקולד! שוקולד מריר, שוקולד חלב ושוקולד לבן.
עוגה חלבית ועשירה בפחות משעה עבודה! מומלצת לשבתות, חגים וימי הולדת ואו אם סתם בא לכם להתפנק ולפנק את האורחים או המשפחה,
מתכון מושקע, ועים ומומלץ מאוד!
העוגה הזו הינה חלבית אז כל שומרי הכשרות שימו לב העוגה הינה חלבית.
זמן ההכנה של העוגה הוא עד שעה בלבד!! עד שעה ויש לכם עוגת שוקולד מטריפה בת 3 שכבות.
דרגת הקושי הינה בינונית אך אנחנו מבטיחים שהיצמדות למרכיבים ושלבי ההכנה ותצליחו להכין את המתכון.
אנחנו פה לכל שאלה כמובן במידה ואתם מסתבכים בשלב מסוים! 🙂
עוגת טריקולד
הכמות שיוצאת מהכנת המתכון הנ"ל: תבנית בקוטר 24.
המרכיבים והמתכון מתחלקים ל-5 חלקים:
- תחתית העוגה
- שכבה ראשונה של קרם השוקולד מריר
- שכבת קרם השוקולד חלב
- שכבת שלישית של קרם השוקולד לבן
- קישוט העוגה
מוכנים?
להכנת תחתית העוגה תצטרכו את המרכיבים הבאים: 170 גרם ביסקוויטים מסוג פתי בר (עדיף בטעם שוקולד) מפוררים, חלב, חמאה ואבקת סוכר.
מכינים את שכבת קרם השוקולד מריר תצטרכו: שוקולד מריר, מיכל שמנת מתוקה 32% או 38% (250 מ”ל),
אבקת קקאו, חלב ואבקת אינסטנט פודינג בטעם שוקולד.
לשכבת קרם השוקולד חלב תצטרכו: שוקולד חלב, מיכל שמנת מתוקה 32% או 38% (250 מ”ל),,
חלב ואבקת אינסטנט פודינג בטעם שוקולד.
מכינים את שכבת קרם השוקולד לבן תצטרכו: שוקולד לבן, מיכל שמנת מתוקה 32% או 38% (250 מ”ל),,
חלב ואבקת אינסטנט פודינג בטעם שוקולד.
לקישוט העוגה תצטרכו: שוקולד מריר מגורד או שוקולד אחר לבחירתכם.
*שימו לב: בכמויות מדויקות נא להשתמש באופן מדויק בחלק העליון של דף המתכון – זה קריטי להצלחת המתכון.
אופן ההכנה כולל בתוכו כ-9 שלבי הכנה.
עוגת טריקולד מתכון
נכתוב לכם כאן את השלבים העיקריים להכנת המתכון:
בשלב הראשון מכינים את תחתית העוגה, בשלב השני והשלישי מכינים את שכבת השוקולד המריר, כאשר בשלב הרביעי והחמישי
מכינית את שכבת שוקולד החלב ובשלב האחרון של הכנת השכבות שלבים 6 ו-7 מכינים את שכבת השוקולד הלבן.
החלק השמיני הוא שלב קישוט העוגה
הערה לפני הגשה: הכניסו למקפיא למשך 5-6 שעות לפני הגשה לפחות!! והעבירו אותה למקרר כשעה – שעתיים לפני הגשה בשביל מרקם מושלם.
–
מתכונים לעוגות
מעוניינים במתכונים נוספים לעוגות? היכנסו לקטגוריה המלאה > 'עוגות בחושות' , 'עוגות קרות'
את כל המתכונים של העוגות הקיימים באתר תוכלו לראות באתר תחת קטגוריה 'עוגות'
—
בבלוג שלנו כתבנו מספר כתבות המתאימות למתכון הנ"ל:
—
בבלוג שלנו כתבנו מספר כתבות המתאימות למתכון הנ"ל:
- קינוחים לשבת: עוגות לשבת – עוגיות לשבת – מה מומלץ?
- קינוח לסוכות: איזה קינוחים הכי כדאי להכין בסוכות?
- איזה קינוחים ילדים הכי אוהבים להכין?
- עוגות: עוגות בחושות – עוגות קרות – כל מה שצריך לדעת
- עוגות לשבועות: אילו עוגות הכי מומלץ להכנה בחג השבועות?
- מתכונים לעוגות גבינה – עשה ואל תעשה
- עוגות בחושות: אחסון עוגות – הקפאת עוגות – מה מומלץ ולמה?
- אחסון במטבח: פתרונות אחסון למטבח קטן – איך לאחסן חומרי אפייה?
—
במידה ואתם מעוניינים במתכונים נוספים שלא קיימים באתר, אתם מוזמנים לכתוב לנו על כך
ונשמח להכין את המתכון ולעלות אותו לכאן – וכמובן לעדכן אתכם 🙂
אה, וכמובן אל תשכחו לצלם ולתייג אותנו באינסטגרם או בקבוצת הפייסבוק שנוכל להשוויץ בתוצאה ולעלות אותה לחשבונות שלנו 🙂
אוהבים, צוות ללוש.
תגובה אחת
אפשר להחליף שמנת מתוקה עם שמנת להקצפה?