מתכון לעוגת טריקולד | ללוש - מתכוני קינוחים אונליין

מתכון לעוגת טריקולד

מתכון מטורף ועשיר בטירוף לעוגת טריקולד. עוגה מטורפת ועשירה של 3 שכבות שוקולד! שוקולד מריר, שוקולד חלב ושוקולד לבן. עוגה חלבית ועשירה בפחות משעה עבודה! מומלצת לשבתות, חגים וימי הולדת ואו אם סתם בא לכם להתפנק ולפנק את האורחים או המשפחה, מתכון מושקע, ועים ומומלץ מאוד!

סוג מתכון

חלבי

זמן הכנה

עד שעה

דרגת קושי

בינוני

אהבתם? שתפו:

*בתיאום מראש ניתן להזמין מארזי קינוחים לכל סוגי האירועים, שבתות וחגים.
*חלק מהתמונות להמחשה בלבד.

המרכיבים:

כמות:


תבנית עגולה 24"

  • לתחתית: 170 גרם ביסקוויטים מסוג פתי בר (עדיף בטעם שוקולד) מפוררים
  • חלב - 4 כפות
  • חמאה - 100 גרם
  • אבקת סוכר - כף גדושה
  • לשכבת קרם שוקולד מריר: שוקולד מריר - 100 גרם
  • מיכל שמנת מתוקה 32% או 38% (250 מ”ל)
  • אבקת קקאו - כף קקאו
  • חלב - חצי כוס
  • אבקת אינסטנט פודינג בטעם שוקולד - 3 כפות
  • לשכבת קרם שוקולד חלב: שוקולד חלב - 100 גרם
  • מיכל שמנת מתוקה 32% או 38% (250 מ”ל)
  • חלב - חצי כוס
  • אבקת אינסטנט פודינג בטעם שוקולד - 3 כפות
  • לשכבת קרם שוקולד לבן: שוקולד לבן - 100 גרם
  • חלב - חצי כוס
  • מיכל שמנת מתוקה 32% או 38% (250 מ”ל)
  • אבקת אינסטנט פודינג בטעם שוקולד - 3 כפות
  • לקישוט העוגה: שוקולד מריר מגורד או שוקולד אחר לבחירתכם.

אופן הכנה:

1
להכנת תחתית העוגה - תחתכו את החמאה לקוביות והניחו בקערה יחד עם 4 כפות חלב. לאחר מכן המיסו במיקרוגל עד אשר תקבלו תערובת חלקה ואחידה, לאחר מכן תערבבו את פירורי הביסקוויטים והדקו אותם היטב בתחתית של התבנית, ולאחר מכן הכניסו למקפיא עד שתכינו את הקרם. (לא צריך לשמן את התבנית)
2
להכנת שכבת השוקולד המריר - קחו קערה והניחו בה את קוביות השוקולד המריר יחד עם רבע כוס חלב, לאחר מכן המיסו את המצרכים במיקורגל במשך כמה שניות ותערבבו עד שתקבלו תערובת אחידה וחלקה. לאחר מכן הניחו לקערה להצטנן בטמפרטורת החדר. (חשוב מאוד!)
3
קחו קערה נוספת והקציפו בה שמנת מתוקה כדקה. לאחר מכן הוסיפו רבע כוס חלב אבקת קקאו ואינסטנט פודינג, ולאחר מכן המשיכו להקציף במשך עוד דקה. בהדרגה במהלך ההקצפה הוסיפו את תערובת השוקולד (לאחר קירור כמובן) והמשיכו להקציף עד שתקבלו את הקצפת אחידה וחלקה. כשהכל מוכן תצקו את התערובת מעל תחתית העוגה ותשטחו, כשהכל מוכן הכניסו למקפיא למינימום חצי שעה.
4
להכנת שכבת השוקולד חלב -קחו קערה והניחו בה את קוביות השוקולד חלב יחד עם רבע כוס חלב, לאחר מכן המיסו את המצרכים במיקורגל במשך כמה שניות ותערבבו עד שתקבלו תערובת אחידה וחלקה. לאחר מכן הניחו לקערה להצטנן בטמפרטורת החדר. (חשוב מאוד!)
5
קחו קערה נוספת והקציפו בה שמנת מתוקה כדקה. לאחר מכן הוסיפו רבע כוס חלב ואינסטנט פודינג והמשיכו להקציף עוד דקה. במהלך ההקצפה תוסיפו בהדרגה את תערובת השוקולד (לאחר קירור כמובן) והמשיכו להקציף עד שתקבלו את הקצפת אחידה וחלקה, כשהכל מוכן תצקו את התערובת מעל שכבת השוקולד המריר, כשהכל מוכן הכניסו למקפיא למינימום חצי שעה.
6
להכנת שכבת השוקולד לבן -קחו קערה והניחו בה את קוביות השוקולד לבן יחד עם רבע כוס חלב, לאחר מכן המיסו את המצרכים במיקורגל במשך כמה שניות ותערבבו עד שתקבלו תערובת אחידה וחלקה. לאחר מכן הניחו לקערה להצטנן בטמפרטורת החדר. (חשוב מאוד!)
7
קחו קערה נוספת והקציפו בה שמנת מתוקה כדקה. לאחר מכן הוסיפו רבע כוס חלב ואינסטנט פודינג והמשיכו להקציף עוד דקה. במהלך ההקצפה תוסיפו בהדרגה את תערובת השוקולד הלבן (לאחר קירור כמובן) והמשיכו להקציף עד שתקבלו את הקצפת אחידה וחלקה, כשהכל מוכן תצקו את התערובת מעל שכבת השוקולד חלב, כשהכל מוכן הכניסו למקפיא למינימום חצי שעה.
8
קישוט העוגה -תגרדו שוקולד מריר מעל העוגה או שוקולד אחר לבחירתכם.
9
חשוב לפני הגשה: הכניסו למקפיא למשך 5-6 שעות לפני הגשה לפחות!! והעבירו אותה למקרר כשעה - שעתיים לפני הגשה בשביל מרקם מושלם.

מתכון לעוגת טריקולד – קצת רקע ומידע על העוגה:

מתכון מטורף ועשיר בטירוף לעוגת טריקולד. עוגה מטורפת ועשירה של 3 שכבות שוקולד! שוקולד מריר, שוקולד חלב ושוקולד לבן.
עוגה חלבית ועשירה בפחות משעה עבודה! מומלצת לשבתות, חגים וימי הולדת ואו אם סתם בא לכם להתפנק ולפנק את האורחים או המשפחה,
מתכון מושקע, ועים ומומלץ מאוד!

העוגה הזו הינה חלבית אז כל שומרי הכשרות שימו לב העוגה הינה חלבית.
זמן ההכנה של העוגה הוא עד שעה בלבד!! עד שעה ויש לכם עוגת שוקולד מטריפה בת 3 שכבות.
דרגת הקושי הינה בינונית אך אנחנו מבטיחים שהיצמדות למרכיבים ושלבי ההכנה ותצליחו להכין את המתכון.
אנחנו פה לכל שאלה כמובן במידה ואתם מסתבכים בשלב מסוים! 🙂

עוגת טריקולד

הכמות שיוצאת מהכנת המתכון הנ"ל: תבנית בקוטר 24.

המרכיבים והמתכון מתחלקים ל-5 חלקים:

  1. תחתית העוגה
  2. שכבה ראשונה של קרם השוקולד מריר
  3. שכבת קרם השוקולד חלב
  4. שכבת שלישית של קרם השוקולד לבן
  5. קישוט העוגה

מוכנים?

להכנת תחתית העוגה תצטרכו את המרכיבים הבאים: 170 גרם ביסקוויטים מסוג פתי בר (עדיף בטעם שוקולד) מפוררים, חלב, חמאה ואבקת סוכר.

מכינים את שכבת קרם השוקולד מריר תצטרכו: שוקולד מריר, מיכל שמנת מתוקה 32% או 38% (250 מ”ל),
אבקת קקאו, חלב ואבקת אינסטנט פודינג בטעם שוקולד.

לשכבת קרם השוקולד חלב תצטרכו: שוקולד חלב, מיכל שמנת מתוקה 32% או 38% (250 מ”ל),,
חלב ואבקת אינסטנט פודינג בטעם שוקולד.

מכינים את שכבת קרם השוקולד לבן תצטרכו: שוקולד לבן, מיכל שמנת מתוקה 32% או 38% (250 מ”ל),,
חלב ואבקת אינסטנט פודינג בטעם שוקולד.

לקישוט העוגה תצטרכו: שוקולד מריר מגורד או שוקולד אחר לבחירתכם.

*שימו לב: בכמויות מדויקות נא להשתמש באופן מדויק בחלק העליון של דף המתכון – זה קריטי להצלחת המתכון.

אופן ההכנה כולל בתוכו כ-9 שלבי הכנה.

עוגת טריקולד מתכון

נכתוב לכם כאן את השלבים העיקריים להכנת המתכון:

בשלב הראשון מכינים את תחתית העוגה, בשלב השני והשלישי מכינים את שכבת השוקולד המריר, כאשר בשלב הרביעי והחמישי
מכינית את שכבת שוקולד החלב ובשלב האחרון של הכנת השכבות שלבים 6 ו-7 מכינים את שכבת השוקולד הלבן.
החלק השמיני הוא שלב קישוט העוגה

הערה לפני הגשה: הכניסו למקפיא למשך 5-6 שעות לפני הגשה לפחות!! והעבירו אותה למקרר כשעה – שעתיים לפני הגשה בשביל מרקם מושלם.

מתכונים לעוגות

מעוניינים במתכונים נוספים לעוגות? היכנסו לקטגוריה המלאה > 'עוגות בחושות' , 'עוגות קרות'

את כל המתכונים של העוגות הקיימים באתר תוכלו לראות באתר תחת קטגוריה 'עוגות'

בבלוג שלנו כתבנו מספר כתבות המתאימות למתכון הנ"ל:

בבלוג שלנו כתבנו מספר כתבות המתאימות למתכון הנ"ל:

במידה ואתם מעוניינים במתכונים נוספים שלא קיימים באתר, אתם מוזמנים לכתוב לנו על כך
ונשמח להכין את המתכון ולעלות אותו לכאן – וכמובן לעדכן אתכם 🙂

אה, וכמובן אל תשכחו לצלם ולתייג אותנו באינסטגרם או בקבוצת הפייסבוק שנוכל להשוויץ בתוצאה ולעלות אותה לחשבונות שלנו 🙂

אוהבים, צוות ללוש.

תגובה אחת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים נוספים שאולי תאהבו: