מתכון לעוגת טירמיסו | ללוש - מתכוני קינוחים אונליין

מתכון לעוגת טירמיסו

באנו לשבור את הסטיגמות שעוגת טירמיסו זאת עוגה מורכבת שלוקח זמן להכין…. מתכון לעוגת טירמיסו מושלמת ב-20 דקות עבודה בלבד!!! ויש לכם עוגה טעימה בטירוף עם קרם מדהים ועם כל מרקם הקפה הקלאסי של העוגה הנ"ל. מתכון פשוט לעוגה שכל כך כיף לאכול לצד כוס נס או כוס תה… או אפילו אם סתם מתחשק לכם משהו מתוק…

סוג מתכון

חלבי

זמן הכנה

20 דקות

דרגת קושי

קל

אהבתם? שתפו:

*בתיאום מראש ניתן להזמין מארזי קינוחים לכל סוגי האירועים, שבתות וחגים.
*חלק מהתמונות להמחשה בלבד.

המרכיבים:

כמות:


תבנית קוטר 24

  • 300 גרם בישקוטים
  • לקרם: 500 מ״ל שמנת מתוקה (2 מיכלים)
  • 1 חבילת אינסטנט פודינג וניל
  • 3/4 כוס סוכר לבן
  • 3/4 כוס חלב
  • 1 שקית סוכר וניל
  • 200 גרם גבינה לבנה
  • 1 גביע שמנת חמוצה
  • 250 גרם גבינת מסקרפונה
  • 1 כפית תמצית וניל
  • לקפה: 1 כף גדושה קפה מגורען
  • 1 כפית סוכר לבן
  • 3/4 כוס מים חמים
  • 1/4 כוס חלב
  • לקישוט: אבקת קקאו

אופן הכנה:

1
מכינים את הקרם - בקערת מיקסר מקציפים שמנת מתוקה למרקם יוגורט. מוסיפים את הפודינג ומקציפים היטב עד התייצבות. מוסיפים את הסוכר הלבן וסוכר הוניל ומקציפים מעט. מוסיפים את תמצית הוניל והחלב ומערבלים עד הטמעה.
2
מוסיפים את הגבינה הלבנה, מסקרפונה ושמנת חמוצה ומערבבים בקיפולים בעזרת מרית עד הטמעה וקבלת קצפת אחידה.
3
מכינים את הקפה - מערבבים מים רותחים עם סוכר וקפה מגורען ומוסיפים את החלב.
4
טובלים בישקוטים בקפה ומסדרים בתחתית התבנית. מוסיפים שכבה של קרם וחוזרים על הפעולה. השכבה האחרונה היא הקרם.
5
בוזקים אבקת קקאו מעל העוגה

מתכון לעוגת טירמיסו – קצת רקע ומידע על העוגה:

באנו לשבור את הסטיגמות שעוגת טירמיסו זאת עוגה מורכבת שלוקח זמן להכין…. מתכון לעוגת טירמיסו מושלמת ב-20 דקות עבודה בלבד!!!
ויש לכם עוגה טעימה בטירוף עם קרם מדהים ועם כל מרקם הקפה הקלאסי של העוגה הנ"ל.
מתכון פשוט לעוגה שכל כך כיף לאכול לצד כוס נס או כוס תה… או אפילו אם סתם מתחשק לכם משהו מתוק…

העוגה הזו הינה חלבית אז כל שומרי הכשרות שימו לב העוגה הינה חלבית.
זמן ההכנה של העוגה הוא כ-20 דקות בלבד!! כן, כן עשרים דקות בלבד!

 עוגת טירמיסו מתכון

הכמות שיוצאת מהכנת המתכון הנ"ל: תבנית בקוטר 24.

המרכיבים והמתכון כוללים 3 חלקים.

  • לקרם
  • לקפה
  • לקישוט

המרכיב הראשון שנצטרך לפני הכל הוא 300 גרם בישקוטים.

לאחר מכן להכנת הקרם תצטרכו את המרכיבים הבאים: שמנת מתוקה, אינסטנט פודינג וניל, סוכר לבן, חלב, סוכר וניל, גבינה לבנה
שמנת חמוצה, גבינת מסקרפונה ותמצית וניל.

להכנת מרכיבים הקפה לעוגה תצטרכו: 1 כף גדושה קפה מגורען, סוכר לבן, מים חמים וכוס חלב.

לקישוט תצטרכו רק אבקת קקאו.

*שימו לב: בכמויות מדויקות נא להשתמש באופן מדויק בחלק העליון של דף המתכון – זה קריטי להצלחת המתכון.

אופן ההכנה של "מתכון לעוגת טירמיסו" כולל בתוכו כ-5 שלבים בלבד.

בשלב הראשון מכינים את הקרם: בקערת מיקסר מקציפים שמנת מתוקה למרקם יוגורט. מוסיפים את הפודינג ומקציפים היטב עד התייצבות.
מוסיפים את הסוכר הלבן וסוכר הוניל ומקציפים מעט ובסוף מוסיפים את תמצית הוניל והחלב ומערבלים עד הטמעה.

בשלב השלישי מכינים את הקפה כך: מערבבים מים רותחים עם סוכר וקפה מגורען ומוסיפים את החלב.

בשלב הרביעי זהו השלב של סידור העוגה, והשלב האחרון הוא הקישוט!

מתכונים לעוגות

מעוניינים במתכונים נוספים לעוגות? היכנסו לקטגוריה המלאה > 'עוגות בחושות' , 'עוגות קרות'

את כל המתכונים של העוגות הקיימים באתר תוכלו לראות באתר תחת קטגוריה 'עוגות'

בבלוג שלנו כתבנו מספר כתבות המתאימות למתכון הנ"ל:

במידה ואתם מעוניינים במתכונים נוספים שלא קיימים באתר, אתם מוזמנים לכתוב לנו על כך
ונשמח להכין את המתכון ולעלות אותו לכאן – וכמובן לעדכן אתכם 🙂

אה, וכמובן אל תשכחו לצלם ולתייג אותנו באינסטגרם או בקבוצת הפייסבוק שנוכל להשוויץ בתוצאה ולעלות אותה לחשבונות שלנו 🙂

אוהבים, צוות ללוש.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים נוספים שאולי תאהבו: