תמונה מתכון לעוגת טורט | ללוש - מתכוני קינוחים אונליין

מתכון לעוגת טורט

מתכון של שעה לעוגת טורט מתכון קל לעוגה הגבוהה המוכרת גם כעוגת ספוג. עוגה אוורירית וטעימה עם שכבות של אהבה וטעם פשוט מושלם, עוגה פרווה שניתן לאכול בכל רגע שתחפצו בכך.

סוג מתכון

פרווה

זמן הכנה

שעה

דרגת קושי

קל

אהבתם? שתפו:

*בתיאום מראש ניתן להזמין מארזי קינוחים לכל סוגי האירועים, שבתות וחגים.
*חלק מהתמונות להמחשה בלבד.

המרכיבים:


  • 6 ביצים
  • 1 ו1/4 כוסות סוכר לבן
  • 1 ו1/2 כוסות קמח לבן
  • 2 כפיות אבקת אפיה
  • 4 כפות שמן
  • 1 ו1/2 כפיות תמצית וניל
  • 1/4 כפית מלח

אופן הכנה:

1
מפרידים את הביצים, בקערת מיקסר מקציפים את החלמונים יחד עם מחצית מכמות הסוכר ומעט מלח עד קבלת תערובת קצף בהיר.
2
מוסיפים את תמצית הוניל והשמן ומערבלים מעט.
3
בקערה נפרדת מקציפים היטב את החלבונים עם מעט מלח עד קבלת תערובת קצף לבן. מוסיפים בהדרגה את יתר כמות הסוכר תוך כדי הקצפה בהדרגה עד קבלת קצף יציב.
4
מוסיפים בהדרגה את תערובת החלמונים לתערובת החלבונים בתנועות קיפול עדינות.
5
מוסיפים את הקמח ומקפלים בעדינות עד קבלת תערובת אחידה.
6
מרפדים תבנית בנייה אפיה ומשמנים היטב. מעבירים את הבלילה לתבנית ואופים למשך כ30 דקות בתנור שחומם מראש ל170 מעלות עד הזהבה.
7
לאחר חצי שעה מכבים את התנור ומשאירים את העוגה בתנור ל-10 דקות נוספות.
8
מחלצים את העוגה מהתבנית ומשאירים לצינון.

מתכון לעוגת טורט – קצת רקע ומידע על העוגה:

מתכון של שעה לעוגת טורט מתכון קל לעוגה הגבוהה המוכרת גם כעוגת ספוג.
עוגה אוורירית וטעימה עם שכבות של אהבה וטעם פשוט מושלם, עוגה פרווה שניתן לאכול בכל רגע שתחפצו בכך.

המתכון הוא פרווה אז לכל שומרי הכשרות לא לדאוג – המתכון הוא פרווה.

מרכיבים המתכון פשוטים מאוד וקיימים כמעט בכל בית, ואלו המרכיבים:
ביצים, סוכר לבן, קמח לבן, אבקת אפיה, שמן, תמצית וניל ומלח.

*שימו לב: בכמויות מדויקות נא להשתמש באופן מדויק בחלק העליון של דף המתכון – זה קריטי להצלחת המתכון.

 

אופן ההכנה פשוט מאוד, זמן ההכנה המלא הוא כ-60 דקות, אבל רוב הזמן (40 דקות) זה אפייה בתנור.
*הערה חשובה: נא לא לשכוח לחמם את התנור ל-170 מעלות מראש. זה חשוב!
הערות נוספות:
  • השאירו את העוגה בתנור עד להזהבה (באזור החצי שעה)
  • אחרי שהעוגה מוכנה – כבו את התנור והשאירו את העוגה בתנור ל-10 דקות נוספות.
  • אל תשכחו לתת לעוגה להתקרר מעט והשאירו אותה בצינון בסוף.

בגלל הפופולאריות של העוגות האלה והביקוש הרב ואהבה שהן מקבלות צוות הקונדיטורים של ללוש הכין עבורכם

מספר של מתכונים שונים לסוגי עוגות שונות. גם עוגות בחושות וגם עוגות קרות.

מעוניינים במתכונים נוספים לעוגות? היכנסו לקטגוריה המלאה > 'עוגות בחושות' , 'עוגות קרות'

את כל המתכונים של העוגות הקיימים באתר תוכלו לראות באתר תחת קטגוריה 'עוגות'

אוהבים עוגות בסגנון הזה? יש לנו מספר מתכונים עבורכם שאולי תאהבו:

'עוגת תפוחים בחושה', 'עוגת מייפל אגוזים', 'עוגת מייפל ופקאן', 'עוגת טחינה ואגוזים' , 'מתכון לעוגת דבש'

ובכללי העוגה הזאת מתאימה לקטגוריה של העוגות שלנו תחת – עוגות פרווה.

השקענו רבות בתוכן של הבלוג שלנו על מנת שתקבלו חומרה השערה ויש כתבות שכתבנו
שמתאימות במדויק למתכון הזה , ואלו הכתבות:

אה, וכמובן אל תשכחו לצלם ולתייג אותנו באינסטגרם או בקבוצת הפייסבוק שנוכל להשוויץ בתוצאה 🙂

אוהבים, צוות ללוש.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים נוספים שאולי תאהבו: