תמונה מתכון לעוגיות אלפחורס | ללוש - מתכוני קינוחים אונליין

מתכון לעוגיות אלפחורס

המתכון לעוגייה האולטימטיבית שכולם אוהבים! עוגיות אלפחורס. עוגייה רכה, פריכה, עסיסית ומפנקת מלאת ריבת חלב שמתמוססת בפה עם ציפוי של קוקוס טחון. מתכון שיעניק לכם את העוגיות הטעימות הללו בשעה עבודה בלבד.

סוג מתכון

חלבי

זמן הכנה

שעה

דרגת קושי

בינוני

אהבתם? שתפו:

*בתיאום מראש ניתן להזמין מארזי קינוחים לכל סוגי האירועים, שבתות וחגים.
*חלק מהתמונות להמחשה בלבד.

המרכיבים:


  • 150 גרם סוכר לבן
  • 200 גרם חמאה
  • 1/2 כפית מלח
  • 4 חלמונים
  • 250 גרם קורנפלור
  • 250 גרם קמח לבן
  • 3/4 כפית סודה לשתיה
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 2 כפות חלב
  • למילוי עוגיות וקישוט: 1 צנצנת ריבת חלב
  • 200 גרם קוקוס לבן טחון

אופן הכנה:

1
בקערת מיקסר עם וו גיטרה מערבבים היטב את החמאה והסוכר עד קבלת תערובת אחידה.
2
מוסיפים החלמונים וממשיכים להקציף.
3
מוסיפים את הקורנפלור, קמח, סודה לשתיה, מלח, תמצית וניל וחלב ומערבבים היטב עד קבלת בצק אחיד.
4
מרדדים את הבצק לעובי של כ1/2 ס"מ וקורצים עיגולים בעזרת כוס רחבה או קורצן.
5
אופים בתנור שחומם מראש ל-165 מעלות כרבע שעה.
6
מניחים לעוגיות להצטנן לחלוטין
7
מרכיבים את העוגות - מעל עוגיה אחת מזלפים ריבת חלב ומניחים מעליה עוגיה נוספת ולוחצים בעדינות, מגלגלים בקוקוס לבן.

מתכון לעוגיות אלפחורס – קצת רקע ומידע על הקינוח:

המתכון לעוגייה האולטימטיבית שכולם אוהבים! עוגיות אלפחורס. עוגייה רכה, פריכה, עסיסית ומפנקת מלאת ריבת חלב שמתמוססת בפה עם ציפוי של קוקוס טחון.
מתכון שיעניק לכם את העוגיות הטעימות הללו בשעה עבודה בלבד.

מתכון לאלפחורס הינו מתכון חלבי אז כל שומרי הכשרות שימו לב שהמתכון הוא חלבי.
אורכו של המתכון הינו שעה אך כמחצית מהזמן (30 דקות) זה אפיה בתנור ויש גם זמן על הקרם ברולה להצטנן.
דרגת הקושי של המתכון היא קשה אך אנחנו מתחייבים שהצמדות מוחלטת לאופן ההכנה וההצלחה בהכנת המתכון מובטחת 🙂

איך מכינים עוגיות אלפחורס?

מרכיבי המתכון הנ"ל מתחלקים ל-2 חלקים:

  1. הכנת העוגיות
  2. ציפוי ומילוי העוגיות

להכנת עוגיות אלפחורס תצטרכו את המרכיבים הבאים:

סוכר לבן, חמאה, מלח, חלמונים, קורנפלור, קמח לבן, סודה לשתיה, תמצית וניל וחלב.

למילוי העוגיות והקישוט שלהן תצטרכו: צנצת ריבת חלב וקוקוס לבן טחון.

*הערה חשובה: נא להשתמש בכמות המדויקת של המרכיבים שרשמנו בדף המתכון.

אופן ההכנה של המתכון הנ"ל כולל בתוכו כ-7 שלבים בלבד.

כאשר בשלב הראשון עד חמישי אנו מערבבים את כל החומרים (לפי ההוראות המדויקות כמובן).

בשלב החמישי מתחילים לאפות את העוגיות: אופים בתנור שחומם מראש ל-165 מעלות כרבע שעה.

בשלב השישי מניחים לעוגיות להצטנן לחלוטין.

ובשלב השביעי מרכיבים את העוגיות: מעל עוגיה אחת מזלפים ריבת חלב ומניחים מעליה עוגיה נוספת ולוחצים בעדינות, מגלגלים בקוקוס לבן.

הערת מטבח חשובה שאנחנו חייבים לציין שוב: 

  1. לא לשכוח לחמם את התנור מראש ל-165 ולאפות כרבע שעה
  2. להעניק לעוגיות זמן להצטנן לחלוטין

אוהבים אלפחורס? יש לנו מתכון מושלם ל- 'עוגת אלפחורס'.

בגלל הייחודיות של המתכון הוא מתאים לקטגוריה 'קינוחים מיוחדים' בנוסף ל-'עוגיות'.

בבלוג שלנו כתבנו מספר כתבות המתאימות למתכון הנ"ל:

במידה ואתם מעוניינים במתכונים נוספים שלא קיימים באתר, אתם מוזמנים לכתוב לנו על כך
ונשמח להכין את המתכון ולעלות אותו לכאן – וכמובן לעדכן אתכם 🙂

אה, וכמובן אל תשכחו לצלם ולתייג אותנו באינסטגרם או בקבוצת הפייסבוק שנוכל להשוויץ בתוצאה ולעלות אותה לחשבונות שלנו 🙂

אוהבים, צוות ללוש.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים נוספים שאולי תאהבו: