מתכון לסופגניות פרווה – קצת רקע ומידע על המתכון ועל הסופגניות:
בא לכם להכין סופגניות פרווה ביתיות במקום לרכוש? המתכון הבא יענה לכם בדיוק על הצרכים:
מתכון לסופגניות פרווה. טעימות ופריכות שוות במיוחד. כמו של 20-25 סופגניות
המתכון הוא פרווה. אז לכל שומרי הכשרות אין לכם ממה לדאוג – המתכון פרווה.
זמן ההכנה של המתכון הינו כשעתיים מלאות שלאחר מכן תקבלו סופגניות פרווה ביתיות טעימות במיוחד.
קושי המתכון הינה קלה לכן היצמדות מדויקת למרכיבים ואופן ההכנה מבטיחים הצלחה.
מתכון לסופגניות פרווה
הכמות שתצא לכם מהמתכון הנ"ל הוא: 20-25 סופגניות.
המרכיבים להכנת המתכון נורא פשוטים ואלו המרכיבים:
קמח לבן, שמן, ביצים, מלח, שמרים יבשים, סוכר לבן, תמצית וניל ומים.
למילוי הסופגניות תצטרכו צנצנת ריבת תות.
*הערה חשובה: נא להשתמש בכמויות מדויקת של המתכון כמו שאנחנו רושמים בחלק העליון של דף המתכון.
אופן ההכנה של הסופגניות כולל בתוכו כ-9 שלבים, ואלה השלבים:
- בקערה המיקסר עם וו גיטרה מערבלים היטב קמח לבן יחד עם סוכר לבן ושמרים.
- הוסיפו את השמן, ביצים, מלח, מים לפי הצורך ותמצית הוניל ומערבלים במשך מספר דקות עד קבלת בצק רך אך לא דביק.
במידה והבצק דביק הוסיפו מעט קמח ואם הוא קשה מידי מעט מים. - מכסים את הקערה בניילון נצמד ומניחים במקום חמים להתפחה של כשעה וחצי
- בזמן הזה לבנתיים חותכים ריבועים מנייר אפיה של כ7×7 ס״מ
- לאחר ההתפחה מחלקים את הבצק ל25 כדורים ומניחים על נייר אפיה
- בשלב זה שמנו את הכדורים בספריי שמן מלמעלה ומניחים ניילון נצמד רופף ומניחים להתפחה של עוד כחצי שעה
- חממו סיר עם שמן לטיגון עמוק של הסופגניות. מניחים בסיר סופגנייה יחד עם נייר האפיה,
נייר האפיה יצוף לאחר מספר שניות ואז יש להוציאו מהסיר ותטגנו כל סופגניה במשך כ3 דקות מכל צד עד הזהבה - הוציאו את הסופגניות למגש עם נייר סופג ומניחים להצטנן מעט
- לאחר שהסופגניות הצטננו מזלפים את ריבת התות בעזרת שק זילוף וצנתר עגול/ בעזרת מזרק /
באמצעות חריץ שעשיתם בעזרת סכין וכפית, לאחר מכן בוזקים אבקת סוכר
–
מידע נוסף:
אם אתם מחפשים קינוחים נוספים לחג החנוכה יש לנו קטגוריה מלאה לכך: מתכונים לחג החנוכה
–
הצטרפו ל-בלוג שלנו ותהנו ממגוון רחב של כתבות בנושאים מעולם הקינוחים.
וכתבה מיוחדת על סופגניות בחג:
במידה ואתם מעוניינים במתכונים נוספים שלא קיימים באתר, אתם מוזמנים לכתוב לנו על כך
ונשמח להכין את המתכון ולעלות אותו לכאן – וכמובן לעדכן אתכם 🙂
אה, וכמובן אל תשכחו לצלם ולתייג אותנו באינסטגרם או ב-עמוד הפייסבוק שנוכל להשוויץ בתוצאה ולעלות אותה לחשבונות שלנו 🙂
אוהבים, צוות ללוש.