תמונה מתכון לסברינה | ללוש - מתכוני קינוחים אונליין

מתכון לסברינה

מתכון מעט ארוך אבל מתגמל ושווה במיוחד! בטח לחגים! מתכון לסברינה אישית ומהממת בשעה עבודה בלבד. מתכון של 16 יחידות אישיות ומהממות שהאורחים שלכם יתמכרו אליהם.. בצק פריך ועסיסי, קצפת טעימה במיוחד ודובדבן מסוכר לגראנד פינלה.. מתכון שכולם חייבים לנסות, פשוט חייבים!

סוג מתכון

חלבי

זמן הכנה

שעה

דרגת קושי

קשה

אהבתם? שתפו:

*בתיאום מראש ניתן להזמין מארזי קינוחים לכל סוגי האירועים, שבתות וחגים.
*חלק מהתמונות להמחשה בלבד.

המרכיבים:

כמות:


16 יחידות

  • לבצק: 3 כוסות קמח לבן
  • 2 ו-3/4 כפות שמרים טריים
  • 100 גרם חמאה
  • 4 ביצים
  • 1 כוס חלב
  • 3/4 כוס סוכר לבן
  • 1/4 כפית מלח
  • 1 כפית תמצית וניל
  • לסירופ: 5 כוסות מים
  • 2 ו-1/2 סוכר לבן
  • 1 תפוז
  • 1 כף תמצית וניל
  • 1 כף תמצית רום (לא חובה)
  • לקצפת: 500 מ״ל שמנת מתוקה (2 מיכלים)
  • 4 כפות סוכר לבן
  • 3 כפות אינסטנט פודינג וניל
  • דובדבנים מסוכרים

אופן הכנה:

1
מכינים את הבצק: בקערת מיקסר עם וו גיטרה מערבבים היטב את הקמח והשמרים. ממיסים את החמאה במיקרוגל, מוסיפים לה את החלב ומערבבים היטב. מוסיפים לקמח את הביצים, סוכר, מלח, תמצית וניל ותערובת החמאה ומערבבים היטב עד קבלת בצק חלק ואחיד.
2
מכסים ומניחים להתפחה כחצי שעה עד הכפלת הנפח.
3
לשים את הבצק מעט לשם הוצאת אוויר, משמנים תבנית שקעים (אפשר להשתמש בתבנית קאפקייקס) וממלאים כף וחצי בכל שקע מהבלילה. מרססים את הבצק בספריי שמן ומניחים להתפחה נוספת.
4
מחממים תנור ל160 מעלות, לאחר סיום התפיחה מכניסים את התבנית לאפייה של 15–20 דק עד השחמה, מצננים ומוציאים מהתבנית.
5
מכינים את הסירופ: מרתיחים מים בסיר, מוסיפים את הסוכר הלבן ומערבבים עד המסה באש בינונית. פורסים את התפוז ומוסיפים לתערובת. מבשלים עד הסמכה חלקית, מסירים מהאש ומוסיפים את תמצית הוניל והרום.
6
טובלים כל סברינה ברוטב היטב, הסברינות צריכות להיות ספוגות ברוטב.
7
מכינים את הקצפת: מקציפים בקערת המיקסר שמנת מתוקה יחד עם סוכר לבן ופודינג עד קבלת קצף אחיד ויציב. מעבירים לשק זילוף עם צנטר משונן.
8
מזלפים מעל כל סברינה קצפת ומקשטים בדובדבנים מסוכרים.

מתכון לסברינה – קצת רקע ומידע על הקינוח:

מתכון מעט ארוך אבל מתגמל ושווה במיוחד! בטח לחגים! מתכון לסברינה אישית ומהממת בשעה עבודה בלבד.
מתכון של 16 יחידות אישיות ומהממות שהאורחים שלכם יתמכרו אליהם.. בצק פריך ועסיסי,
קצפת טעימה במיוחד ודובדבן מסוכר לגראנד פינלה.. מתכון שכולם חייבים לנסות, פשוט חייבים!

סברינה אישית המתכון הנ"ל הינו חלבי אז כל שומרי הכשרות שימו לב שהמתכון הוא חלבי.
המתכון הזה מעט ארוך והדרגת קושי שלו בינונית אך אנחנו מבטיחים 3 דברים:

  1. המתכון הזה טעים בטירוף ושווה את זה!
  2. היצמדות לכל השלבים גם המרכיבים וגם אופן ההכנה יבטיחו הצלחה במתכון.
  3. אנחנו כאן לכל שאלה :))

מרכיבי המתכון הנ"ל מתחלקים ל-3 חלקים:

  1. לבצק
  2. לסירופ
  3. לקצפת

להכנת הבצק תצטרכו את המרכיבים הבאים:

קמח לבן, שמרים טריים, חמאה, ביצים, חלב, סוכר לבן, מלח ותמצית וניל.

לסירופ תצטרכו: מים סוכר לבן, תפוז, תמצית וניל ותמצית רום (לא חובה)

להכנת הקצפת תצטרכו: שמנת מתוקה, סוכר לבן, ואינסטנט פודינג וניל.

ומעל הכל – הגרנד פינלה: דובדבנים מסוכרים.

*הערה חשובה: נא להשתמש בכמות המדויקת של המרכיבים שרשמנו בדף המתכון.

אופן ההכנה ל-עוגת סברינה מתכון כולל בתוכו כ-8 שלבים.

כאשר בשלב הראשון: נכין את הבצק באמצעות קערת מיקסר עם וו גיטרה.

כאשר בשלב החמישי: נכין את הסירופ בכך שמרתיחים מים בסיר, מוסיפים את הסוכר הלבן ומערבבים עד המסה באש בינונית.
פורסים את התפוז ומוסיפים לתערובת. מבשלים עד הסמכה חלקית, מסירים מהאש ומוסיפים את תמצית הוניל והרום.

ובשלב השביעי: מכינים את הקצפת בכך שמקציפים בקערת המיקסר שמנת מתוקה יחד עם סוכר לבן ופודינג עד קבלת קצף אחיד ויציב.
מעבירים לשק זילוף עם צנטר משונן.

בגלל ייחודיות המתכון הטעם והמורכבות אנו מחשיבים את מתכון זה כמתכון חגיגי שמומלץ להכין בחגים.
מוזמנים למצוא מתכונים שווים נוספים לחגים בקטגוריה שלנו: 'קינוחים לחגים'

וגם יש לנו קטגוריה חדשה של 'קינוחים מיוחדים'

בבלוג שלנו כתבנו מספר כתבות המתאימות למתכון הנ"ל:

במידה ואתם מעוניינים במתכונים נוספים שלא קיימים באתר, אתם מוזמנים לכתוב לנו על כך
ונשמח להכין את המתכון ולעלות אותו לכאן – וכמובן לעדכן אתכם 🙂

אה, וכמובן אל תשכחו לצלם ולתייג אותנו באינסטגרם או בקבוצת הפייסבוק שנוכל להשוויץ בתוצאה ולעלות אותה לחשבונות שלנו 🙂

אוהבים, צוות ללוש.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים נוספים שאולי תאהבו: