מתכון לסברינה – קצת רקע ומידע על הקינוח:
מתכון מעט ארוך אבל מתגמל ושווה במיוחד! בטח לחגים! מתכון לסברינה אישית ומהממת בשעה עבודה בלבד.
מתכון של 16 יחידות אישיות ומהממות שהאורחים שלכם יתמכרו אליהם.. בצק פריך ועסיסי,
קצפת טעימה במיוחד ודובדבן מסוכר לגראנד פינלה.. מתכון שכולם חייבים לנסות, פשוט חייבים!
סברינה אישית המתכון הנ"ל הינו חלבי אז כל שומרי הכשרות שימו לב שהמתכון הוא חלבי.
המתכון הזה מעט ארוך והדרגת קושי שלו בינונית אך אנחנו מבטיחים 3 דברים:
- המתכון הזה טעים בטירוף ושווה את זה!
- היצמדות לכל השלבים גם המרכיבים וגם אופן ההכנה יבטיחו הצלחה במתכון.
- אנחנו כאן לכל שאלה :))
מרכיבי המתכון הנ"ל מתחלקים ל-3 חלקים:
- לבצק
- לסירופ
- לקצפת
להכנת הבצק תצטרכו את המרכיבים הבאים:
קמח לבן, שמרים טריים, חמאה, ביצים, חלב, סוכר לבן, מלח ותמצית וניל.
לסירופ תצטרכו: מים סוכר לבן, תפוז, תמצית וניל ותמצית רום (לא חובה)
להכנת הקצפת תצטרכו: שמנת מתוקה, סוכר לבן, ואינסטנט פודינג וניל.
ומעל הכל – הגרנד פינלה: דובדבנים מסוכרים.
*הערה חשובה: נא להשתמש בכמות המדויקת של המרכיבים שרשמנו בדף המתכון.
אופן ההכנה ל-עוגת סברינה מתכון כולל בתוכו כ-8 שלבים.
כאשר בשלב הראשון: נכין את הבצק באמצעות קערת מיקסר עם וו גיטרה.
כאשר בשלב החמישי: נכין את הסירופ בכך שמרתיחים מים בסיר, מוסיפים את הסוכר הלבן ומערבבים עד המסה באש בינונית.
פורסים את התפוז ומוסיפים לתערובת. מבשלים עד הסמכה חלקית, מסירים מהאש ומוסיפים את תמצית הוניל והרום.
ובשלב השביעי: מכינים את הקצפת בכך שמקציפים בקערת המיקסר שמנת מתוקה יחד עם סוכר לבן ופודינג עד קבלת קצף אחיד ויציב.
מעבירים לשק זילוף עם צנטר משונן.
—
בגלל ייחודיות המתכון הטעם והמורכבות אנו מחשיבים את מתכון זה כמתכון חגיגי שמומלץ להכין בחגים.
מוזמנים למצוא מתכונים שווים נוספים לחגים בקטגוריה שלנו: 'קינוחים לחגים'
וגם יש לנו קטגוריה חדשה של 'קינוחים מיוחדים'
—
בבלוג שלנו כתבנו מספר כתבות המתאימות למתכון הנ"ל:
במידה ואתם מעוניינים במתכונים נוספים שלא קיימים באתר, אתם מוזמנים לכתוב לנו על כך
ונשמח להכין את המתכון ולעלות אותו לכאן – וכמובן לעדכן אתכם 🙂
אה, וכמובן אל תשכחו לצלם ולתייג אותנו באינסטגרם או בקבוצת הפייסבוק שנוכל להשוויץ בתוצאה ולעלות אותה לחשבונות שלנו 🙂
אוהבים, צוות ללוש.