מתכון למאפינס בננה | ללוש - מתכוני קינוחים אונליין

מתכון למאפינס בננה

מתכון מיוחד לאוהבי המאפינס. הפעם לא שוקולד מושחת. מתכון מהמם למאפינס בננה!! כן, כן בננה! מאפינס שונה וטעים בטירוף, מאפינס פרווה בחצי שעה בלבד! מתכון שקל להכין, שכל מי שאוהב קינוחי בננות יתמכר אליו בטירוף!

סוג מתכון

פרווה

זמן הכנה

30 דקות

דרגת קושי

קל

אהבתם? שתפו:

*בתיאום מראש ניתן להזמין מארזי קינוחים לכל סוגי האירועים, שבתות וחגים.
*חלק מהתמונות להמחשה בלבד.

המרכיבים:

כמות:


10-12 יחידות

  • 1 כוס קמח לבן
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • 1/3 כוס שמן
  • 1/2 כוס סוכר לבן
  • 2 כפיות תמצית וניל
  • 2 בננות
  • 1 ביצה
  • 4 כפות מים

אופן הכנה:

1
מחממים תנור ל-180 מעלות
2
בקערה מועכים את הבננות בעזרת מזלג עד קבלת עיסה חלקה
3
בקערה נפרדת טורפים את הביצה והסוכר היטב. מוסיפים את המים, שמן ותמצית וניל וטורפים היטב עד לאיחוד. מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה וטורפים היטב עד קבלת בלילה אחידה.
4
מוסיפים את הבננות וטורפים עד קבלת בלילה אחידה וחלקה.
5
מסדרים מנג׳טים בתבנית שקעים למאפינס ויוצקים בלילה אל השקעים, 2/3 גובה התבנית.
6
אופים כ-20 דקות, המאפינס מוכנים כאשר נועצים קיסם במרכז העוגה והקיסם יוצא עם פירורים לחים.

מתכון למאפינס בננה – קצת רקע ומידע על המאפינס:

מתכון מיוחד לאוהבי המאפינס. הפעם לא שוקולד מושחת. מתכון מהמם למאפינס בננה!! כן, כן בננה!
מאפינס שונה וטעים בטירוף, מאפינס פרווה בחצי שעה בלבד! מתכון שקל להכין, שכל מי שאוהב קינוחי בננות יתמכר אליו בטירוף!

לאחר שקיבלנו הרבה בקשות להתחיל לעלות 'מתכונים למאפינס' – החלטנו להרים את הכפפה ולעשות זאת עבורכם 🙂

המתכון הוא פרווה. אז לכל שומרי הכשרות אין לכם ממה לדאוג – המתכון פרווה.
זמן ההכנה של המתכון הינו כ-30 דקות בלבד! חצי שעה והמאפינס מוכן.
קושי המתכון הינה קלה לכן היצמדות מדויקת למרכיבים ואופן ההכנה מבטיחים הצלחה.

מאפינס בננה

הכמות שתצא לכם מהמתכון הנ"ל הוא: 10-12 יחידות.

המרכיבים להכנת המתכון נורא פשוטים ואלו המרכיבים:

קמח לבן, אבקת אפייה, שמן, סוכר לבן, תמצית וניל, בננות, ביצה ומים.

*הערה חשובה: נא להשתמש בכמויות מדויקת של המתכון כמו שאנחנו רושמים בחלק העליון של דף המתכון.

אופן ההכנה כולל בתוכו כ-6 שלבים..

כאשר בשלב הראשון כל מה שצריך לעשות זה: לחמם את התנור ל-180 מעלות.

בשלב השני: בקערה מועכים את הבננות בעזרת מזלג עד קבלת עיסה חלקה

מה שצריך לעשות בשלב השלישי: בקערה נפרדת טורפים את הביצה והסוכר היטב. מוסיפים את המים,
שמן ותמצית וניל וטורפים היטב עד לאיחוד. מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה וטורפים היטב עד קבלת בלילה אחידה.

השלב הרביעי: מוסיפים את הבננות וטורפים עד קבלת בלילה אחידה וחלקה.

בשלב השישי: מסדרים מנג׳טים בתבנית שקעים למאפינס ויוצקים בלילה אל השקעים, 2/3 גובה התבנית.

בחלק האחרון מה שצריך זה: אופים כ-20 דקות, המאפינס מוכנים כאשר נועצים קיסם במרכז העוגה והקיסם יוצא עם פירורים לחים.

אוהבים קינוחי מאפינס? יש לנו קטגוריה בדיוק בשביל זה: 'מתכונים למאפינס'

בנוסף הבלוג שלנו שעוסק במגוון כתבות מעניינות מתחום הקינוחים עוסק בכתבות המתאימות למתכון הנ"ל

אז למה אתם מחכים?

וכמובן אל תשכחו לצלם ולתייג אותנו באינסטגרם או לרשום לנו בקבוצת הפייסבוק איך יצא. נשמח לפרסם 😊

אוהבים, צוות ללוש.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים נוספים שאולי תאהבו: