תמונה מתכון לגלידת אוראו | ללוש - מתכוני קינוחים אונליין

מתכון לגלידת אוראו

השמש יצאה, והבגדים החמים נכנסו אל המחסן וזה האיתות שלנו להתחיל להכין מתכונים קרים וטעימים לקיץ החם שלנו. והפעם: מתכון לגלידת אוראו מושלמת וטעימה עם עוגיות אוראו. המתכון האולטימטיבי לקיץ! 30 דקות בלבד של הכנה ויש לכם גלידת אוראו ביתית שתרענן לכם את הימים החמים.

סוג מתכון

חלבי

זמן הכנה

30 דקות

דרגת קושי

קל

אהבתם? שתפו:

*בתיאום מראש ניתן להזמין מארזי קינוחים לכל סוגי האירועים, שבתות וחגים.
*חלק מהתמונות להמחשה בלבד.

המרכיבים:


  • 500 מ״ל שמנת מתוקה (2 מיכלים)
  • 1 ו1/2 כוסות חלב מרוכז
  • 1 חפיסת אוראו (16 עוגיות)
  • 2 כפיות תמצית וניל
  • 3 כפות ממרח נוטלה

אופן הכנה:

1
בקערת מיקסר מקציפים שמנת מתוקה למרקם יוגורט
2
מוסיפים את החלב המרוכז ותמצית הוניל וממשיכים להקציף מעט עד להטמעה
3
מרסקים את עוגיות האוראו היטב ומוסיפים מחצית מהכמות אל השמנת, מערבבים בקיפולים עדינים עד קבלת תערובת אחידה
4
מעבירים את התערובת לתבנית ומשטחים מעט, מזלפים את הנוטלה ובעזרת קיסר או סכין מערבבים בתוך התערובת מעט
5
מכסים היטב ומעבירים להקפאה ל-4 שעות לפחות

מתכון לגלידת אוראו – קצת רקע ומידע על הקינוח:

השמש יצאה, והבגדים החמים נכנסו אל המחסן וזה האיתות שלנו להתחיל להכין מתכונים קרים וטעימים לקיץ החם שלנו.
והפעם: מתכון לגלידת אוראו מושלמת וטעימה עם עוגיות אוראו. המתכון האולטימטיבי לקיץ!
30 דקות בלבד של הכנה ויש לכם גלידת אוראו ביתית שתרענן לכם את הימים החמים.

גלידת אוראו הינו מתכון חלבי אז לכל שומרי הכשרות שימו לב – המתכון חלבי 🙂
אורכו של המתכון הוא כ-30 דקות בלבד!! כן, כן חצי שעה בלבד והגלידה מוכנה (לא כולל הקפאה)
דרגת הקושי של המתכון היא קלה מאוד. לכן היצמדות למרכיבים ואופן ההכנה ואנחנו מבטיחים שתצלחו את המתכון בקלות.

איך להכין גלידת אוראו

מתכון להכנה גלידת אוראו ביתית – אנו מדברים כאן באמת על מתכון סופר גאוני ופשוט שמעניק לכל אחד/אחת להכין גלידה ביתית טעימה,
בלי מכונות בלי כל מיני מצרכים יוקרתיים או מסובכים להפליא. רק שמנת, חלב ולהקציף כמו שצריך.

מרכיבי המתכון הם ממש פשוטים ומדובר ב-5 מרכיבים בלבד, ואלו המרכיבים:

שמנת מתוקה, חלב, חפיסת אוראו, תמצית וניל וממרח נוטלה.

*הערה חשובה: נא להשתמש בכמות המדויקת של המרכיבים שרשמנו בדף המתכון.

אופן ההכנה סופר פשוט וכולל בתוכו כ-5 שלבים קלים בלבד.

השלב הראשון חשוב: הוא הסבר בקערת מיקסר מקציפים שמנת מתוקה למרקם יוגורט.

והשלב החמישי והחשוב מאוד! מעבירים להקפאה למשך 4 שעות לפחות. זה קריטי להתייצבות של הגלידה.

אם אתם אוהבים להכין גלידות יש לנו מתכונים נוספים במיוחד בשבילכם:

'גלידת פיסטוק' , 'מתכון גלידה ביתית קלה להכנה' ,

המהירות של המתכון והמרכיבים המעוטים שלו גורמים למתכון הזה להיות שייך למספר קטגוריות שונות:
ואלו הקטגוריות: 'מתכונים מהירים' , 'קינוחים מיוחדים' , 'קינוחים קלים להכנה'

בבלוג שלנו כתבנו מספר כתבות המתאימות למתכון הנ"ל:

במידה ואתם מעוניינים במתכונים נוספים שלא קיימים באתר, אתם מוזמנים לכתוב לנו על כך
ונשמח להכין את המתכון ולעלות אותו לכאן – וכמובן לעדכן אתכם 🙂

אה, וכמובן אל תשכחו לצלם ולתייג אותנו באינסטגרם או בקבוצת הפייסבוק שנוכל להשוויץ בתוצאה ולעלות אותה לחשבונות שלנו 🙂

אוהבים, צוות ללוש.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים נוספים שאולי תאהבו: