תמונות המתכון יעלו בקרוב מאוד.

מתכון לבלינצס

מתכון לאחד מהקינוחים הפופולאריים והמבוקשים ביותר בכל העולם. יש כאלה שרואים אותו כקינוח ויש כאלה שרואים אותו לארוחת בוקר, בישראל הוא יותר נחשב לקינוח מהמם וטעים בכל זמן. ב-20 דקות בלבד תקבלו מתכון לבלינצס חלבי וטעים. קיים באתר גם גרסה פרווה למי שמעוניין.

סוג מתכון

חלבי

זמן הכנה

20 דקות

דרגת קושי

קל

אהבתם? שתפו:

*בתיאום מראש ניתן להזמין מארזי קינוחים לכל סוגי האירועים, שבתות וחגים.
*חלק מהתמונות להמחשה בלבד.

המרכיבים:

כמות:


15-20 יחידות

  • 3 ביצים
  • 1 כף שמן
  • 2 כוסות חלב
  • 3 כוסות קמח לבן
  • 1/2 כוס סוכר לבן
  • 1 כפית תמצית וניל
  • למילוי: 250 מ״ל שמנת מתוקה
  • 1 כף פודינג וניל
  • לשימון המחבת ספריי שמן</b<
  • אבקת סוכר לפזר מעל שמוכן

אופן הכנה:

1
בקערה גדולה טורפים היטב בעזרת מטרפה ביצים וסוכר עד קבלת קצף בהיר.
2
מוסיפים את השמן, חלב ותמצית וניל וטורפים היטב עד קבלת בלילה אחידה.
3
מוסיפים את הקמח הלבן וטורפים בעדינות עד קבלת בלילה אחידה וחלקה.
4
משמנים מחבת רחבה ושטוחה ומניחים על אש בינונית.
5
יוצקים בעזרת מצקת בלילה אל המחבת ומזיזים בתנועות מעוגלות כדי לפזר את הבלילה לבלינצ׳ס עגול ודק.
6
מטגנים מכל צד כדקה - דקה וחצי, חוזרים על הפעולה עד סיום הבלילה.
7
מכינים את הקצפת: בקערת מיקסר מניחים שמנת מתוקה ופודינג וניל, מקציפים היטב עד קבלת קצפת יציבה.
8
מעבירים את הקצפת לשק זילוף, מזלפים לאורך בכל בלינצ׳ס ומקפלים לגליל, לאחר מכן בוזקים אבקת סוכר

מתכון לבלינצס – קצת רקע ומידע על המתכון:

מתכון לאחד מהקינוחים הפופולאריים והמבוקשים ביותר בכל העולם. יש כאלה שרואים אותו כקינוח ויש כאלה שרואים אותו לארוחת בוקר,
בישראל הוא יותר נחשב לקינוח מהמם וטעים בכל זמן. ב-20 דקות בלבד תקבלו מתכון לבלינצס חלבי וטעים.
קיים באתר גם גרסה פרווה למי שמעוניין.

המתכון הוא חלבי. אז לכל שומרי הכשרות המתכון חלבי שימו לב  🙂
אורך תהליך הכנת המתכון הוא כ-20 דקות בסה"כ – כן,כן עשרים דקות והכל מוכן.
דרגת הקושי הינה קלה איך אנחנו מתחייבים שהיצמדות למרכיבים ולאופן ההכנה מבטיח את הצלחת המתכון.

אלו המרכיבים שתצטרכו על מנת להכין את המתכון:

ביצים, שמן, חלב, קמח לבן, סוכר לבן ותמצית וניל.

למילוי של הבלינצס תצטרכו שמנת מתוקה ופודינג וניל.

לחימום המחבת להכנה תצטרכו ספריי שמן לשימון המחבת.

כאשר הבלינצס מוכן תצטרכו לפיזור מעל אבקת סוכר.

*הערה חשובה: נא להשתמש בכמויות מדויקת של המתכון כמו שאנחנו רושמים בחלק העליון של דף המתכון.

הכמות שתצא לכם מהמתכון הנ"ל הוא כ: 15-20 יחידות.

מתכון לבלינצס

אופן ההכנה כולל בתוכו כ-8 שלבים בלבד, ואלה השלבים, שלב אחר שלב.

  1. קחו קערה גדולה ובה תטרפו היטב בעזרת מטרפה את הביצים והסוכר עד שתקבלו קצף בהיר.
  2. הוסיפו כעת את המרכיבים שמן, חלב ותמצית וניל ותטרפו היטב עד שתקבלו בלילה אחידה.
  3. בשלב זה הוסיפו את הקמח הלבן וטורפים בעדינות עד קבלת בלילה אחידה וחלקה.
  4. שמנו מחבת רחבה ושטוחה ומניחים על אש בינונית.
  5. בעזרת מצקת תצקו בלילה אל המחבת והזיזו בתנועות מעוגלות כדי לפזר את הבלילה לבלינצ׳ס עגול ודק.
  6. תטגנו מכל צד כדקה – דקה וחצי, חוזרים על הפעולה עד סיום הבלילה.
  7. בשלב זה מכינים את הקצפת: בקערת מיקסר מניחים שמנת מתוקה ופודינג וניל, מקציפים היטב עד קבלת קצפת יציבה.
  8. בשלב האחרון העבירו את הקצפת לשק זילוף, מזלפים לאורך בכל בלינצ׳ס ומקפלים לגליל, לאחר מכן בוזקים אבקת סוכר.

קינוחים מיוחדים

תוכלו למצוא אצלנו באתר מגוון רחב של קינוחים מיוחדים מכל הסוגים,
לא רק את הקינוחים הטובים המוכרים והבייסיק שכולנו אוהבים.

תוכלו למצוא שם מתכונים כמו:

מתכון לקרם ברולה, שכבות קינדר ונוטלה, מתכון לסברינה, אוזן המן ענקית, סושי שוקולד ו-פחזניות קראמבל.
ועוד הרבה דברים מיוחדים וטובים במיוחד!

לכניסה לקטגוריה של קינוחים מיוחדים לחצו כאן >

מידע נוסף:

בבלוג שלנו כתבנו מספר כתבות המתאימות למתכון הנ"ל:

במידה ואתם מעוניינים במתכונים נוספים שלא קיימים באתר, אתם מוזמנים לכתוב לנו על כך
ונשמח להכין את המתכון ולעלות אותו לכאן – וכמובן לעדכן אתכם 🙂

אה, וכמובן אל תשכחו לצלם ולתייג אותנו באינסטגרם או בקבוצת הפייסבוק שנוכל להשוויץ בתוצאה ולעלות אותה לחשבונות שלנו 🙂

אוהבים, צוות ללוש.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים נוספים שאולי תאהבו: