תמונה מוס מנגו טבעוני | ללוש - מתכוני קינוחים אונליין

מוס מנגו טבעוני

ממשיכים עם קינוחים קרים ופירותיים לקיץ. אחרי שהעלנו מתכון של סורבה אבטיח הפעם נמשיך עם פרי אחר ולא פחות טעים: מנגו. מתכון מהמם למוס מנגו טבעוני ב-10 דקות עבודה בלבד! ב-5 מרכיבים בלבד.

סוג מתכון

חלבי

זמן הכנה

10 דקות

דרגת קושי

קל

אהבתם? שתפו:

*בתיאום מראש ניתן להזמין מארזי קינוחים לכל סוגי האירועים, שבתות וחגים.
*חלק מהתמונות להמחשה בלבד.

המרכיבים:

כמות:


5 כוסות מוס

  • אבקת אינסטנט פודינג וניל - 3 כפות
  • רבע כוס חלב
  • מיכל שמנת מתוקה
  • 2 מנגו בגודל בינוני (מומלץ מאוד להשתמש במנגו מתוק וטרי)
  • 6-7 ביסקוויטים מסוג פתי בר מפוררים

אופן הכנה:

1
קולפים את המנגו הטרי שלנו ולאחר מכן חותכים לקוביות, לאחר החיתוך תטחנו את המנגו במעבד מזון או לחילופין במוט בלנדר ידני עד שתקבלו מחית חלקה ואחידה.
2
הקציפו מיכל שמנת במשך כחצי דקה, לאחר מכן הוסיפו אינסטנט פודינג וניל ואז הוסיפו 4 כפות ממחית המנגו שטחתנם לפני כן יחד עם רבע כוס חלב והמשיכו להקציף עד שתקבלו קצפת אחידה ויציבה.
3
עיצוב הקינוח: בתחתית הכוס תפזרו את פירורי ביסקוויטים, מעליו את מוס המנגו ומעליו מחית מנגו וחזרו על כך.
4
עטפו את מוס המנגו בניילון נצמד והכניסו למקרר עד להגשת המוס.
5
המלצה שלנו: הכינו את המוס באותו יום שבא לכם את הקינוח. הטריות חשובה מאוד.

מוס מנגו טבעוני – קצת רקע ומידע על הקינוח:

ממשיכים עם קינוחים קרים ופירותיים לקיץ. אחרי שהעלנו מתכון של סורבה אבטיח הפעם נמשיך עם פרי אחר ולא פחות טעים: מנגו.
מתכון מהמם למוס מנגו טבעוני ב-10 דקות עבודה בלבד! ב-5 מרכיבים בלבד.

השמש יצאה, והבגדים החמים נכנסו אל המחסן וזה האיתות שלנו להתחיל להכין מתכונים קרים וטעימים לקיץ החם שלנו.
והפעם: מתכון למוס מנגון טעים וקליל בטירוף ב-10 דקות עבודה בלבד וב-5 מרכיבים בלבד.
שעיקרם זה מנגו טרי וטעים. מושלם לימים חמים!

מתכון למוס מנגו הינו מתכון חלבי אז כל שומרי הכשרות שימו לב – המתכון חלבי.
אורכו של המתכון הוא כ-10 דקות בלבד!! כן, כן עשר דקות והמוס מוכן.
דרגת הקושי של המתכון היא קלה מאוד. לכן היצמדות למרכיבים ואופן ההכנה ואנחנו מבטיחים שתצלחו את המתכון בקלות.

מוס מנגו טבעוני

מרכיבי המתכון הם ממש פשוטים ומדובר ב-5 מרכיבים בלבד, ואלו המרכיבים:

אבקת אינסטנט פודינג וניל, חלב, שמנת מתוקה, 2 מנגו בגודל בינוני (מומלץ מאוד להשתמש במנגו מתוק וטרי) וביסקוויטים מסוג פתי בר מפוררים.

*הערה חשובה: נא להשתמש בכמות המדויקת של המרכיבים שרשמנו בדף המתכון.

אופן ההכנה סופר פשוט וכולל בתוכו כ-4 שלבים קלים בלבד.
השלב החמישי הוא שלב המלצה בלבד ולא שלב באופן ההכנה.
"המלצה שלנו: הכינו את המוס באותו יום שבא לכם את הקינוח. הטריות חשובה מאוד."

כאשר בשלב השלישי זהו שלב של עיצוב הקינוח: בתחתית הכוס תפזרו את פירורי ביסקוויטים, מעליו את מוס המנגו ומעליו מחית מנגו וחזרו על כך.

המהירות של המתכון והמרכיבים המעוטים שלו גורמים למתכון הזה להיות שייך למספר קטגוריות שונות:
ואלו הקטגוריות: 'מתכונים מהירים' , 'קינוחים מיוחדים' , 'קינוחים קלים להכנה' , 'קינוחים לפסח'.

בבלוג שלנו כתבנו מספר כתבות המתאימות למתכון הנ"ל:

במידה ואתם מעוניינים במתכונים נוספים שלא קיימים באתר, אתם מוזמנים לכתוב לנו על כך
ונשמח להכין את המתכון ולעלות אותו לכאן – וכמובן לעדכן אתכם 🙂

אה, וכמובן אל תשכחו לצלם ולתייג אותנו באינסטגרם או בקבוצת הפייסבוק שנוכל להשוויץ בתוצאה ולעלות אותה לחשבונות שלנו 🙂

אוהבים, צוות ללוש.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים נוספים שאולי תאהבו: