תמונה מתכון לעוגיות מגולגלות נוטלה | ללוש - מתכוני קינוחים אונליין

מגולגלות נוטלה

כשבא לכם משהו מתוק אין יותר מושלם וטעים מהמתכון הבא – עוגיות ממולאות נוטלה. עוגיות פשוטת מושלמת ונמסות במילוי ממרח נוטלה ותוספות השוקולדים שאתם אוהבים מהיר, טעים וקל להכנה – וגם אפשר להכין עם הילדים! הם אוהבים את זה.

סוג מתכון

חלבי

זמן הכנה

40 דקות

דרגת קושי

בינוני

אהבתם? שתפו:

*בתיאום מראש ניתן להזמין מארזי קינוחים לכל סוגי האירועים, שבתות וחגים.
*חלק מהתמונות להמחשה בלבד.

המרכיבים:


  • 500 גרם קמח לבן
  • 3 כפות אבקת סוכר
  • ½ כפית מלח
  • 1 שקית אבקת אפיה
  • 200 גרם חמאה רכה
  • ¾ כוס מיץ תפוזים
  • ¼ כוס שמן
  • 1 ו1/2 כפיות תמצית וניל
  • 1 חלמון
  • למלית: 500 גרם ממרח נוטלה
  • 200 גרם שוקולד לבן קצוץ/ מטבעות שוקולד

אופן הכנה:

1
בקערה גדולה מערבבים קמח, מלח ואבקת אפיה.
2
מוסיפים את החמאה הרכה, מיץ תפוזים, שמן, תמצית וניל וחלמון ומערבבים עד קבלת בצק אחיד.
3
מחלקים את הבצק ל4 חלקים שווים. מרדדים כל חלק בין 2 ניירות אפיה למלבן בעובי של כ1/2 ס"מ.
4
מורחים את ממרח הנוטלה ומפזרים את השוקולד הקצוץ או המטבעות.
תמונה מתכון לעוגיות מגולגלות נוטלה | ללוש - מתכוני קינוחים אונליין
5
מגלגלים את המלבן לאורך לרולדה וחותכים את הרולדה לעוגיות (לא לחתוך עד הסוף).
6
מכניסים לקירור של כחצי שעה
7
אופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות כ25 דקות עד הזהבה.
8
מניחים לעוגיות להצטנן לחלוטין וחותכים את העוגיות.
9
לקישוט בוזקים אבקת סוכר.

מגולגלות נוטלה – קצת רקע ומידע על העוגיות:

כשבא לכם משהו מתוק אין יותר מושלם וטעים מהמתכון הבא – עוגיות ממולאות נוטלה.
עוגיות פשוטת מושלמת ונמסות במילוי ממרח נוטלה ותוספות השוקולדים שאתם אוהבים
מהיר, טעים וקל להכנה – וגם אפשר להכין עם הילדים! הם אוהבים את זה.

המתכון הוא חלבי – לכל השומרים שימו לב המתכון חלבי.

זמן ההכנה הוא כארבעים דקות. כן כן לא טעיתם 40 דקות בלבד והעוגיות מוכנות.

דרגת הקושי היא בינונית. אבל בעזרת הצמדות למרכיבים כל אחד יכול להכין את זה.

קמח לבן, אבקת סוכר, מלח, אבקת אפיה, חמאה, תפוזים, שמן, תמצית וניל וחלמון

למלית תצטרכו: נוטלה ו-200 גרם שוקולד לבן קצוץ/ מטבעות שוקולד

*שימו לב: לשימוש במדויק בכמויות ואופן השימוש וההכנה בכל מרכיב נא עבדו לפי ההוראות המדויקות!

שלבי אופן ההכנה הם 9 שלבים בלבד. פשוט וקל לא?, אז למה אתם מחכים!

כאשר בשלב השביעי: כבר אופים את העוגיות בתנור שחומם מראש ל180 מעלות כ25 דקות עד הזהבה.

ובשלב התשיעי והאחרון כל שנותר הוא לקשר את העוגיות באבקת סוכר.

*הערה: אל תשכחו לחמם מראש את התנור ל-180 מעלות על מנת שיהיה בטמפרטורה הנכונה כאשר אתם מכניסים את העוגיות.

אוהבים להכין ולאכול עוגיות? יש לנו קטגוריה מלאה בכל טוב של 'עוגיות' – תבחרו את המתכון אהוב עליכם ותיהנו 🙂

אם אהבתם את העוגיות ובא לכם את המתכון הזה כאשר הבצק עשוי מקקאו (מושלם לא פחות ואף יותר)
הנה קישור למתכון: "עוגיות מגולגלות שוקולד"

המלצת ללוש: פנקו את עצמכם במים או תה עם נענע ליד או עם כוס נס קפה מפנק – יאמי!

בגלל ייחודיות המתכון הטעם והמורכבות אנו מחשיבים את מתכון זה כמתכון חגיגי שמומלץ להכין בחגים.
מוזמנים למצוא מתכונים שווים נוספים לחגים בקטגוריה שלנו: 'קינוחים לחגים'

וגם יש לנו קטגוריה חדשה של 'קינוחים מיוחדים'

בבלוג שלנו כתבנו מספר כתבות המתאימות למתכון הנ"ל:

במידה ואתם מעוניינים במתכונים נוספים שלא קיימים באתר, אתם מוזמנים לכתוב לנו על כך
ונשמח להכין את המתכון ולעלות אותו לכאן – וכמובן לעדכן אתכם 🙂

אה, וכמובן אל תשכחו לצלם ולתייג אותנו באינסטגרם או בקבוצת הפייסבוק שנוכל להשוויץ בתוצאה ולעלות אותה לחשבונות שלנו 🙂

אוהבים, צוות ללוש.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים נוספים שאולי תאהבו: