מאפינס שוקולד פרווה | ללוש - מתכוני קינוחים אונליין

מאפינס שוקולד פרווה

אחרי מתכונים רבים לסוגים שונים של מאפינס חלבי, הגיע הזמן לתת כבוד גם לקינוחים פרווה. מתכון למאפינס שוקולד פרווה מושלם בחצי שעה עבודה! מתכון קל ושווה.

סוג מתכון

פרווה

זמן הכנה

30 דקות

דרגת קושי

קל

אהבתם? שתפו:

*בתיאום מראש ניתן להזמין מארזי קינוחים לכל סוגי האירועים, שבתות וחגים.
*חלק מהתמונות להמחשה בלבד.

המרכיבים:

כמות:


20-24 יחידות

  • 2 כוסות קמח לבן
  • 1 שקית אבקת אפייה
  • 1 ו-1/2 כוסות סוכר לבן
  • 2 כפות קקאו
  • 2 כפות שוקולית
  • 3 ביצים
  • 1 כוס מים רותחים
  • 2 כפיות תמצית וניל
  • 1 כוס שמן
  • לציפוי: 100 גרם שוקולד מריר
  • 2 כפות שמן

אופן הכנה:

1
מחממים תנור ל-180 מעלות
2
בקערה גדולה מערבבים היטב קמח, אבקת אפייה, סוכר לבן, קקאו (מומלץ לנפות) ושוקולית.
3
בקערה נפרדת טורפים היטב את הביצים ותמצית הוניל ומוסיפים לקערת היבשים.
4
מוסיפים את השמן וטורפים היטב את החומרים עד לקבלת בלילה אחידה.
5
מוסיפים את המים הרותחים ומערבבים היטב.
6
מסדרים מנג׳טים בתבנית שקעים למאפינס ויוצקים בלילה אל כל שקע עד 2/3 גובה התבנית.
7
אופים כ-20 דקות, המאפינס מוכנים כאשר נועצים קיסם או שיפוד במרכז העוגה והקיסם יוצא עם פירורים לחים.
8
מכינים את הציפוי - בקערה מניחים שוקולד מריר יחד עם השמן וממיסים בפולסים במיקרוגל עד קבלת תערובת שוקולד חלקה.
9
מזלפים 2 כפות שוקולד מעל כל מאפינס.

מאפינס שוקולד פרווה – קצת רקע ומידע על המאפינס:

אחרי מתכונים רבים לסוגים שונים של מאפינס חלבי, הגיע הזמן לתת כבוד גם לקינוחים פרווה.
מתכון למאפינס שוקולד פרווה מושלם בחצי שעה עבודה! מתכון קל ושווה.

לאחר שקיבלנו הרבה בקשות להתחיל לעלות 'מתכונים למאפינס' – החלטנו להרים את הכפפה ולעשות זאת עבורכם 🙂

המתכון הוא פרווה. אז לכל שומרי הכשרות אין לכם ממה לדאוג – המתכון פרווה.
זמן ההכנה של המתכון הינו כ-30 דקות בלבד! חצי שעה והמאפינס מוכן.
קושי המתכון הינה קלה לכן היצמדות מדויקת למרכיבים ואופן ההכנה מבטיחים הצלחה.

מאפינס שוקולד פרווה

הכמות שתצא לכם מהמתכון הנ"ל הוא: 20-24 יחידות.

המרכיבים להכנת המתכון נורא פשוטים ואלו המרכיבים:

קמח לבן, אבקת אפייה, סוכר לבן, קקאו, שוקולית, ביצים, מים רותחים, תמצית וניל ושמן.

לציפוי תצטרכו: שוקולד מריר ושמן.

*הערה חשובה: נא להשתמש בכמויות מדויקת של המתכון כמו שאנחנו רושמים בחלק העליון של דף המתכון.

אופן ההכנה כולל בתוכו כ-9 שלבים..

כאשר בשלב הראשון כל מה שצריך לעשות זה: לחמם את התנור ל-180 מעלות.

בשלבים 2 עד שלב 6 מכינים את המאפינס לחלוטין.

בחלק השביעי של אופן ההכנה זה שלב האפייה: אופים כ-20 דקות, המאפינס מוכנים כאשר נועצים קיסם או שיפוד במרכז העוגה והקיסם יוצא עם פירורים לחים.

מכינים את הציפוי בשלב השמיני: בקערה מניחים שוקולד מריר יחד עם השמן וממיסים בפולסים במיקרוגל עד קבלת תערובת שוקולד חלקה.

בשלב התשיעי והאחרון מה שנותר זה רק: לזלף 2 כפות שוקולד מעל כל מאפינס.

אוהבים קינוחי מאפינס? יש לנו קטגוריה בדיוק בשביל זה: 'מתכונים למאפינס'

בנוסף הבלוג שלנו שעוסק במגוון כתבות מעניינות מתחום הקינוחים עוסק בכתבות המתאימות למתכון הנ"ל

אז למה אתם מחכים?

וכמובן אל תשכחו לצלם ולתייג אותנו באינסטגרם או לרשום לנו בקבוצת הפייסבוק איך יצא. נשמח לפרסם 😊

אוהבים, צוות ללוש.

תגובה אחת

  1. ברצוני להכין למשלוח מנות מאפינס ירקות ו/או שוקולד כולם פרווה והשאלה שלי היא: האם אוכל להכין מיום חמישי והם ישארו טריים וכייפים עדין בראשון ? ואיך ניתן לאחסן אותם עד אז ? אשמח אם תוכלו להשיב לי בהודעת אוטצאפ י לטל' 0523600477

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים נוספים שאולי תאהבו: