מאפינס פטל | ללוש - מתכוני קינוחים אונליין

מאפינס פטל

מתכון מיוחד לאוהבי המאפינס. הפעם לא שוקולד מושחת. מתכון מהמם למאפינס פטל!! כן, כן פטל! מאפינס שונה וטעים בטירוף, חלבי ב-40 דקות הכנה בלבד! מתכון שקל להכין, טעים בטירוף ומומלץ!

סוג מתכון

חלבי

זמן הכנה

40 דקות

דרגת קושי

קל

אהבתם? שתפו:

*בתיאום מראש ניתן להזמין מארזי קינוחים לכל סוגי האירועים, שבתות וחגים.
*חלק מהתמונות להמחשה בלבד.

המרכיבים:

כמות:


20 יחידות

  • 2 כוסות קמח לבן
  • 3 כפיות אבקת אפייה
  • 2 ביצים
  • 1/2 כוס רסק תפוחים
  • 3/4 כוס יוגורט + כף מיץ לימון
  • 2 כפיות תמצית וניל
  • 1 כוס סוכר לבן
  • 1/4 כפית מלח
  • 2 כוסות פטל טרי (או קפוא - לא מופשר)
  • 1 כוס שוקולד צ’יפס

אופן הכנה:

1
מחממים תנור ל-170 מעלות
2
מערבבים יחד את היוגורט ומיץ הלימון ומניחים בצד.
3
בקערה גדולה טורפים בעזרת מטרפה ביצים ורסק תפוחים עד קבלת תערובת אחידה. מוסיפים את הסוכר הלבן, תמצית וניל ואת היוגורט ומערבלים היטב עד איחוד.
4
מוסיפים את הקמח, אבקת אפייה ומלח ומערבלים היטב עד הטמעה וקבלת בלילה אחידה.
5
מניחים מנג׳טים (עטרות נייר) בתבנית שקעים למאפינס ובכל תבנית יוצקים בלילה עד 1/2 גובה.
6
מפזרים מעל הבלילה פטל (אם הפטל טרי ערבבו אותו קודם עם 2 כפות קמח לבן) ושוקולד צ’יפס, לאחר מכן כף נוספת מן הבלילה בכדי לכסות את התוספות.
7
אופים כ-25 דקות עד הזהבה, המאפינס מוכנים כאשר נועצים קיסם או שיפוד במרכז והוא יוצא עם פירורים לחים.
8
מניחים למאפינס להצטנן ולאחר מכן מחלצים מהתבנית.

מאפינס פטל – קצת רקע ומידע על המאפינס:

מתכון מיוחד לאוהבי המאפינס. הפעם לא שוקולד מושחת. מתכון מהמם למאפינס פטל!!
כן, כן פטל! מאפינס שונה וטעים בטירוף, חלבי ב-40 דקות הכנה בלבד! מתכון שקל להכין, טעים בטירוף ומומלץ!

לאחר שקיבלנו הרבה בקשות להתחיל לעלות 'מתכונים למאפינס' – החלטנו להרים את הכפפה ולעשות זאת עבורכם 🙂

המתכון הוא חלבי. אז לכל שומרי הכשרות המתכון שימו לב המתכון חלבי.
זמן ההכנה של המתכון הינו כ-40 דקות בלבד! ארבעים דקות והמאפינס מוכן.
קושי המתכון הינה קלה לכן היצמדות מדויקת למרכיבים ואופן ההכנה מבטיחים הצלחה.

מאפינס פטל

הכמות שתצא לכם מהמתכון הנ"ל הוא: 20 יחידות.

המרכיבים להכנת המתכון נורא פשוטים ואלו המרכיבים:

קמח לבן, אבקת אפייה, ביצים, רסק תפוחים, יוגורט + כף מיץ לימון, תמצית וניל, סוכר לבן,
מלח, פטל טרי (או קפוא – לא מופשר) ושוקולד צ'יפס.

*הערה חשובה: נא להשתמש בכמויות מדויקת של המתכון כמו שאנחנו רושמים בחלק העליון של דף המתכון.

אופן ההכנה כולל בתוכו כ-8 שלבים..

כאשר בשלב הראשון כל מה שצריך לעשות זה: לחמם את התנור ל-170 מעלות.

בשלבים 2 עד 6 עובדים על הכנת המאפינס – חשוב להיות מדויק ולהיות במעקב מדויק לפי
מה שכתוב באופן ההכנה בדף המתכון הזה.

שלה השביעי הינו שלב האפייה: אופים כ-25 דקות עד הזהבה, המאפינס מוכנים כאשר נועצים קיסם או שיפוד במרכז והוא יוצא עם פירורים לחים.

בשלב האחרון זה שלב הצינון: מניחים למאפינס להצטנן ולאחר מכן מחלצים מהתבנית.

אוהבים קינוחי מאפינס? יש לנו קטגוריה בדיוק בשביל זה: 'מתכונים למאפינס'

בנוסף הבלוג שלנו שעוסק במגוון כתבות מעניינות מתחום הקינוחים עוסק בכתבות המתאימות למתכון הנ"ל

אז למה אתם מחכים?

וכמובן אל תשכחו לצלם ולתייג אותנו באינסטגרם או לרשום לנו בקבוצת הפייסבוק איך יצא. נשמח לפרסם 😊

אוהבים, צוות ללוש.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים נוספים שאולי תאהבו: