מאפינס וניל מתכון | ללוש - מתכוני קינוחים אונליין

מאפינס וניל מתכון

מתכון מיוחד לאוהבי המאפינס. מאפינס וניל! מי לא אוהב את הקינוח האישי הזה? הפעם במילוי וניל טעים במיוחד. מתכון בחצי שעה עבודה למאפינס חלבי, מתכון שקל להכין, טעים בטירוף ומומלץ!

סוג מתכון

חלבי

זמן הכנה

30 דקות

דרגת קושי

קל

אהבתם? שתפו:

*בתיאום מראש ניתן להזמין מארזי קינוחים לכל סוגי האירועים, שבתות וחגים.
*חלק מהתמונות להמחשה בלבד.

המרכיבים:

כמות:


15 יחידות

  • 2 כוסות קמח
  • 2 ביצים
  • 1 שקית אבקת אפייה
  • 3 כפיות תמצית וניל
  • 1 כוס חלב
  • 1/2 כוס שמן
  • 1/4 כפית מלח
  • 1 כוס סוכר לבן

אופן הכנה:

1
בקערה טורפים היטב בעזרת מטרפה ביצים יחד עם סוכר. מוסיפים את תמצית הוניל ומקציפים היטב עד קבלת תערובת בעלת קצף בהיר ותפוח.
2
מוסיפים את השמן וטורפים עד קבלת בלילה חלקה.
3
מוסיפים מחצית מכמות הקמח ומחצית מכמות החלב וטורפים היטב. מוסיפים את יתר הקמח והחלב וטורפים עד קבלת בלילה חלקה ללא גושים. מוסיפים את אבקת האפייה והמלח וטורפים היטב.
4
מסדרים מנג׳טים בתבנית שקעים למאפינס ויוצקים בלילה אל השקעים עד 2/3 גובה.
5
אופים כ-20 דקות, המאפינס מוכנים כאשר נועצים שיפוד או קיסם והקיסם יוצא עם פירורים לחים.

מאפינס וניל מתכון – קצת רקע ומידע על המאפינס:

מתכון מיוחד לאוהבי המאפינס. מאפינס וניל! מי לא אוהב את הקינוח האישי הזה? הפעם במילוי וניל טעים במיוחד.
מתכון בחצי שעה עבודה למאפינס חלבי, מתכון שקל להכין, טעים בטירוף ומומלץ!

לאחר שקיבלנו הרבה בקשות להתחיל לעלות 'מתכונים למאפינס' – החלטנו להרים את הכפפה ולעשות זאת עבורכם 🙂

המתכון הוא חלבי. אז לכל שומרי הכשרות המתכון שימו לב המתכון חלבי.
זמן ההכנה של המתכון הינו כ-30 דקות בלבד! חצי שעה והמאפינס מוכן.
קושי המתכון הינה קלה לכן היצמדות מדויקת למרכיבים ואופן ההכנה מבטיחים הצלחה.

מאפינס וניל

הכמות שתצא לכם מהמתכון הנ"ל הוא: 15 יחידות.

המרכיבים להכנת המתכון נורא פשוטים ואלו המרכיבים:

קמח, ביצים, אבקת אפייה, תמצית וניל, חלב, שמן, מלח וסוכר לבן.

*הערה חשובה: נא להשתמש בכמויות מדויקת של המתכון כמו שאנחנו רושמים בחלק העליון של דף המתכון.

אופן ההכנה כולל בתוכו כ-5 שלבים..

מאפינס וניל מתכון

כאשר בשלב הראשון: בקערה טורפים היטב בעזרת מטרפה ביצים יחד עם סוכר.
מוסיפים את תמצית הוניל ומקציפים היטב עד קבלת תערובת בעלת קצף בהיר ותפוח.

בשלב השני: מוסיפים את השמן וטורפים עד קבלת בלילה חלקה.

מה שצריך לעשות בשלב השלישי: מוסיפים מחצית מכמות הקמח ומחצית מכמות החלב וטורפים היטב.
מוסיפים את יתר הקמח והחלב וטורפים עד קבלת בלילה חלקה ללא גושים. מוסיפים את אבקת האפייה והמלח וטורפים היטב.

השלב הרביעי: מסדרים מנג׳טים בתבנית שקעים למאפינס ויוצקים בלילה אל השקעים עד 2/3 גובה.

בחלק האחרון של המתכון: אופים כ-20 דקות, המאפינס מוכנים כאשר נועצים שיפוד או קיסם והקיסם יוצא עם פירורים לחים.

אוהבים קינוחי מאפינס? יש לנו קטגוריה בדיוק בשביל זה: 'מתכונים למאפינס'

בנוסף הבלוג שלנו שעוסק במגוון כתבות מעניינות מתחום הקינוחים עוסק בכתבות המתאימות למתכון הנ"ל

אז למה אתם מחכים?

וכמובן אל תשכחו לצלם ולתייג אותנו באינסטגרם או לרשום לנו בקבוצת הפייסבוק איך יצא. נשמח לפרסם 😊

אוהבים, צוות ללוש.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים נוספים שאולי תאהבו: