תמונה מתכון לביבות גבינה | ללוש - מתכוני קינוחים אונליין

לביבות גבינה

אם לא בא לכם להסתבך עם מתכוני סופגניות וטיגונים בשמן עמוק, המתכון ללביבות גבינה מתוקות שישלימו לכם את חג החנוכה הוא בדיוק בשבילכם. לביבות גבינה מתוקות, פשוטות וטעימות במתכון קליל שאתם חייבים להכין!

סוג מתכון

חלבי

זמן הכנה

15 דקות

דרגת קושי

קל

אהבתם? שתפו:

*בתיאום מראש ניתן להזמין מארזי קינוחים לכל סוגי האירועים, שבתות וחגים.
*חלק מהתמונות להמחשה בלבד.

המרכיבים:


  • 250 גרם גבינה לבנה
  • 1 ביצה
  • 3 כפות סוכר לבן
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 5 כפות קמח לבן תופח
  • לקישוט: אבקת סוכר/ סירופ מייפל

אופן הכנה:

1
בקערה מערבבים היטב קמח לבן, תמצית וניל, סוכר לבן, ביצה וגבינה לבנה לבלילה אחידה. הבלילה אמורה לצאת לא נוזלית מידי ולא סמיכה מידי.
2
מחממים מחבת עם שמן (לא לטיגון עמוק) וברגע שהמחבת כמה יוצקים את התערובת למחבת בכמות של כף לערך. מנמיכים את האש ומטגנים במשך כשתי דקות לכל צד עד השחמה.
3
מעבירים לצלחת מרופדת בנייר סופג.
4
מניחים ללביבות להצטנן כ2 דקות ובוזקים מעל אבקת סוכר או סירופ מייפל.

לביבות גבינה – קצת רקע ומידע על המתכון ועל לביבות גבינה:

אם לא בא לכם להסתבך עם מתכוני סופגניות וטיגונים בשמן עמוק, המתכון ללביבות גבינה מתוקות שישלימו לכם את חג החנוכה הוא בדיוק בשבילכם. לביבות גבינה מתוקות, פשוטות וטעימות במתכון קליל שאתם חייבים להכין!

ללא ספק לביבות גבינה דבר פופולרי בקרב הישראלים בארץ וגם לאלה שבחו"ל.

הלביבות מתוקות וטעימות בטירוף אנחנו מבטיחים לכם שאתם והאורחים שלכם לא תרצו להפסיק לאכול!

מהניסיון שלנו זה פשוט טעים וכיף לאכילה בכל שעות היום.

להכנת המתכון לא תצטרכו יותר מדי מרכיבים. ממש מעט ואלו המרכיבים:

גבינה לבנה, ביצים, סוכר, תמצית וניל, קמח לבן תופח, וההמלצה שלנו אבקת סוכר או סירופ מייפל.

אופן ההכנה כולל ארבעה שלבים בלבד והם קלים מאוד כך שכל אחד יוכל ליהנות ממתכון הלביבות ולהכין בקלות.

*הערה: שימו לב לכמות השמן שאתם שמים ועשו במדויק כפי שרשום באופן ההכנה על מנת להגיע לתוצאה מושלמת.

המתכון הנ"ל הינו מתכון חלבי ולא פרווה כמו מרבית הקינוחים של חג החנוכה אז למי ששומר שימו לב לכך. המתכון חלבי.

זמן ההכנה הוא כרבע שעה בלבד (15 דקות) – מהיר וכיף, לא?

דרגת ההכנה היא קלה וכל אחד יכול להכין את המתכון בקלות רבה בהתאם  להוראות.

הבונוס במתכון שלנו שאת הלביבות גבינה תוכלו לחמם ולהקפיא כראות עינכם,

לאחר מכן לחמם במשך מספר שניות במיקרו וכמעט ולא תשימו לב להבדל בטריות ובטעם,

ניסינו זאת וזה יצא פשוט מושלם, באחריות!

המלצות צוות ללוש:

1. קשטו את הלביבה באבקת סוכר או סירופ מייפל כפי שציינו זה משפר את הטעם פלאים.
2. תפנקו את עצמכם ליד באיזה כוס תה או מים חמים עם נענע – זה משתלב מושלם.
3. תשאירו גם לאחרים תנו להם ליהנות ממה שהכנתם גם 😉

הצטרפו ל-בלוג שלנו ותהנו ממגוון רחב של כתבות בנושאים מעולם הקינוחים.

וכתבה מיוחדת על סופגניות בחג:

במידה ואתם מעוניינים במתכונים נוספים שלא קיימים באתר, אתם מוזמנים לכתוב לנו על כך
ונשמח להכין את המתכון ולעלות אותו לכאן – וכמובן לעדכן אתכם 🙂

אה, וכמובן אל תשכחו לצלם ולתייג אותנו באינסטגרם או ב-עמוד הפייסבוק שנוכל להשוויץ בתוצאה ולעלות אותה לחשבונות שלנו 🙂

אוהבים, צוות ללוש.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים נוספים שאולי תאהבו: