תמונה מתכון כנאפה נוטלה | ללוש - מתכוני קינוחים אונליין

כנאפה נוטלה

קינוח מושחת וטעים שמשלב את הכנאפה שכולם אוהבים אבל הפעם לא עם הגבינה המוכרת – הכנאפה הזו מלאת שוקולד נוטלה טעימה ומנחמת. והשוס? תצטרכו 5 מרכיבים בלבד! ברבע שעה והקינוח מוכן!

סוג מתכון

חלבי

זמן הכנה

15 דקות

דרגת קושי

קל

אהבתם? שתפו:

*בתיאום מראש ניתן להזמין מארזי קינוחים לכל סוגי האירועים, שבתות וחגים.
*חלק מהתמונות להמחשה בלבד.

המרכיבים:


  • 100 גרם שערות דקאיף
  • 100 גרם חמאה מומסת
  • למלית: 4 כפות גדושות ממרח נוטלה
  • לסירופ: 1 כוס מים רותחים
  • 1 כוס סוכר לבן
  • 1/4 לימון

אופן הכנה:

1
מכינים את הסירופ - בסיר מרתיחים מים יחד עם סוכר ומערבבים היטב עד המסה של הסוכר. מוסיפים מיץ מ1/4 לימון ומערבבים. מניחים לסירופ לרתוח עד שמצטמצם מעט.
2
בקערה מערבבים שערות קדאיף יחד עם חמאה מומסת.
3
מחממים מחבת באש גבוהה, מניחים מחצים משערות הקדאיף במבחת ומשטחים אותן היטב.
4
מוסיפים את הנוטלה ושכבה נוספת של שערות הקדאיף והופכים בעזרת צלחת.
5
מטגנים 2 דקות נוספות כל צד עד להשחמה.
6
שופכים את הסירופ מעל הכנאפה ישר לאחר הטיגון.

כנאפה נוטלה – קצת רקע על המתכון והקינוח:

קינוח מושחת וטעים שמשלב את הכנאפה שכולם אוהבים אבל הפעם לא עם הגבינה המוכרת – הכנאפה הזו מלאת שוקולד נוטלה טעימה ומנחמת.
והשוס? תצטרכו 5 מרכיבים בלבד! ברבע שעה והקינוח מוכן!

המתכון הוא חלבי – לכל השומרים שימו לב המתכון חלבי.

המתכון הוא סופר מהיר וקל – עקבו אחר ההוראות ותכינו את המתכון בקלות יתרה.
זמן ההכנה של הכנאפה נוטלה הוא כ-15 דקות בלבד!! כן, כן רבע שעה והכנאפה מוכן.

כמו שציינו במעלה דף המתכון כל הקינוח מכיל כ-5 מרכיבים בלבד! ואלה המרכיבים:

שערות קדאיף וחמאה ממוסמת.

להכנת המלית תצטרכו ממרח נוטלה בלבד.

להכנת הסירופ תצטרכו: מים רותחים, סוכר לבן ולימון.

*הערה חשובה: על מנת להצליח את המתכון במדויק נא להשתמש בכמויות המדויקות שרשמנו ליד המרכיבים בחלק העליון של דף המתכון.
זה קריטי להצלחת המתכון באופן מושלם.

*המלצה: שפכו את הסירופ מעל הכנאפה ישר לאחר הטיגון.

המלצת ללוש: פנקו את עצמכם במים או תה עם נענע ליד או עם כוס נס קפה מפנק – יאמי!

אצלנו באתר יש מגוון רחב של קטגוריות שונות של כל סוגי הקינוחים והמתכון הזה לא סתם נכנס אל

קטגוריית ‘קינוחים קלים להכנה’ כי זה באמת מתכון קל ופשוט.

 

אז למה אתם מחכים? תכינו את העוגה ונשמח לשמוע בתגובות מטה איך יצא.

אה, וכמובן אל תשכחו לצלם ולתייג אותנו באינסטגרם או בקבוצת הפייסבוק שנוכל להשוויץ בתוצאה 🙂

אוהבים, צוות ללוש.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים נוספים שאולי תאהבו: